lütfen fikrinize çok ihtiyacım var:(

kaçmasın yaa bugüne kadar istediğim tüm özelliklere sahip biri aslında. uzun zamandır kimseye hissetmediğim duygular yaşıyorum:)) korktuğum kısmıda bu zaten. o yüzeysel düşünüyosa amacı sadece denemekse çok üzer beni burda bide herkes herşeye laf ediyo. dedikodu kazanı gibi. bende onun niyetini anlama çabasındayım.bi seferinde başey dicem seni çok seviyorum ama yanlış anlama arkadaş olarak dedi. neyse bende bi kaç gün sonra buna dedim bak sürekli üstüne basa basa arkadaş olarak diyip durma zaten seni arkadaşım olarak görüyorum dedim sustu bu ee bişey söyle dedim ben bilerek demiyorum dediğimi bile hatırlamıyorum dedi. işte bende bu ne yapmak istiyo anlamıyorum:KK43:
Bu cümleden sonra sanki seni sosyal arkadaş olarak görüyor gibi geldi bilemiyorum
zamana mi bıraksan biraz
ne bileyim

Bu cümleden sonra sanki seni sosyal arkadaş olarak görüyor gibi geldi bilemiyorum
zamana mi bıraksan biraz
ne bileyim[/QU
ama bak dün gecede yazışırken ben burda yokken buraya gelmiş kimse yoktu dedi. bende ben yokken kim için geldin acaba dedim espriyle oda ben zaten o işyerinde sen varsın diye geldim dedi bende biliyorum dedim oda gülücükler yapmış o yüzden çok mutluyum dedim oda bendee yazmış.. burdanda hoşlanıyo gibi anlam çıkmıyomu:)

bende şöyle bişey düşünmüştüm. ben gidişine bıraktım ama adam birini bulur filan üzülürüm çok. dedimki bu bana bi daha yemeğe gidelim filan derse açık açık konuşayım. bak sen bana böyle davranıyosun ama ben bakarsın seni severim filan sonra çok üzülürüm. o yüzden fazla görüşmeyelim diyeyim olurmuu

Yok öyle bir şey söyleme sadece ondan hoşlandığını belli edecek şekilde davran onunla ilgilen. Zaten aranızda birşeyler olur onun da niyeti varsa. Diğer türlü açıkça söylemen bence iyi olmaz hani uzun süre arkadaş olursunuz samimiyet oluşur o zaman ima yollu söylenir de bu durumda daha erken.

Yok öyle bir şey söyleme sadece ondan hoşlandığını belli edecek şekilde davran onunla ilgilen. Zaten aranızda birşeyler olur onun da niyeti varsa. Diğer türlü açıkça söylemen bence iyi olmaz hani uzun süre arkadaş olursunuz samimiyet oluşur o zaman ima yollu söylenir de bu durumda daha erken.

ya bu arada biriyle tanışır bişeyler olursa daha çok üzülmemmii:KK43:

ya bu arada biriyle tanışır bişeyler olursa daha çok üzülmemmii:KK43:

Tanışmaz umarım. Tanışıyorsa da demek ki kararı sizden yana olmamış demektir.
Bu da onun kararıdır, birşeyleri oldurmaya çalışırken ya daha kötü olursa, ya o anda reddederse...o daha kötü olmaz mı
Belli edersiniz o anlar her halde, açık açık onunla ilgilenin, karşılık verin. Mesela sizi yemeğe çağırmasını beklemeyin siz bir şekilde yemeğe götürün. ya de yemeğe çağırması için uygun imkan hazırlayın.
Ben seni çok seviorum ama arkadaşız lafını da sizin ağzınızı aramak için olabileceğini düşündüm
O kadar igiklenmesi normal değil çünkü.

Bence adam sizden çok hoslandi ama kötü bir tecrübesi var nişan atmış adini koymadan sizi tanimaya calisiyor olabilr direk acilsa sevgili olacaksınız gözlem yapiyor çok üstüne gitme ilgisiz davran mecbur çıkaracak agzindan baklayı

bence sizden hoşlanıyor o bi gercek.
ancak onun için kendinizi değiştirirseniz mutsuz olursunuz.
evlilik şimdiki canım cicim dönemlerine benzemez

Bu da onun kararıdır, birşeyleri oldurmaya çalışırken ya daha kötü olursa, ya o anda reddederse...o daha kötü olmaz mı
Belli edersiniz o anlar her halde, açık açık onunla ilgilenin, karşılık verin. Mesela sizi yemeğe çağırmasını beklemeyin siz bir şekilde yemeğe götürün. ya de yemeğe çağırması için uygun imkan hazırlayın.
Ben seni çok seviorum ama arkadaşız lafını da sizin ağzınızı aramak için olabileceğini düşündüm

evet işte gece bana mesaj yazması filan dimi ama.. bide yemeğe gittiğimizde istediğini al bak hoşuna giden bişey varsa paramız var skntı yapma diye konuşuyo filan:) cezbediyo beni alışmaktan korkuyorum

Bence adam sizden çok hoslandi ama kötü bir tecrübesi var nişan atmış adini koymadan sizi tanimaya calisiyor olabilr direk acilsa sevgili olacaksınız gözlem yapiyor çok üstüne gitme ilgisiz davran mecbur çıkaracak agzindan baklayı

öylemi diyosun hoşlanıyomudur gerçekten yaa

ben hiçbişey yokken mesaj atarsam adama kapak atmaya çalışıyorum gibi hafif kız durumuna düşerim diye korkuyorum. diğer taraftanda atı alan üsküdarı geçiyo adamı kendime alıştırmak istiyorum.benimle yaşamanın güzel bişey olduğunu düşünmesini istiyorum. ilk başta evlilik nasip filan dedi. bi ara bana ne kadar eşyası olduğunu evini filan anlattı bi ara evlenmeyi düşünmüyorum aslında ama kafama uygun biri olursa evlenirim dedi. ne diyo anlamıyorum ki.

Senin kuralını yerler derdim ben olsam dumur ederdim :KK70:

tipe bak ya kuralı varmış haspam ne sanıyorsa kendini :KK45:

biri ilgili davran biri ilgisiz davran diyo:)) ne yapcam ben yaa

Kendin olmaktan vazgeçme. Öyle davran içinden geldiği gibi.

bence kendini ifade etmeye çalışıyor size...iyi düşünüp karar verin uymazsa görüşmeyin..yada sizde kendinizi ben kapanmayı düşünmediğinizi falan söyleyin..

bence kendini ifade etmeye çalışıyor size...iyi düşünüp karar verin uymazsa görüşmeyin..yada sizde kendinizi ben kapanmayı düşünmediğinizi falan söyleyin..
OLUMSUZ Bİ YORUM YAPMIYORUM Kİ SÖYLEDİKLERİNE AMA YİNEDE NE YAPMAYA ÇALIŞTIĞINI ANLAMIYORUM:KK43:

Siz de onu değiştirin o zaman. Ne gıcık söylemler bunlar ya.Yürümez arkadaşım yürümez. Orta yolu filan yok bunun.Taviz tavizi getirir ki hep taviz veren tarafta kadın olur.Sizin belli bir yaşam tarzınız var bunu değiştirdiğinizde başlarda iyi gibi gelecek ama zamanla içinizde kalacak yaşamak istedikleriniz. Kimse bulunmadık Bursa kumaşı değil.

Size pas atmis. Kendince ufak tuyolar vermis. Daha ortada bisey yokken ben buyum demeye calisiyor. Dwdikleri size uyacak seyler degilse kendinizi cok kaptirmayin derim

Son düzenleme:
Seni nasil tanidiysa oylede kabul etmeli , sonradan degistiremez buna izin vermemelisin...

arkadaşlar bir konuda fikrinize çok ihtiyacım var. bekarım ve uzun süredir bir birlikteliğim yok. tabiki bir çok aday çıkardılar karşıma evlilik anlamında ama bir türlü içime sinmedi. neyse geçen haftalarda iş yerime yeni biri geldi. farklı alanlarda çalışıyoruz aynı yerde değil ama çok sık yanımıza uğramaya başladı.genelde herkesle muhabbet bir insan ama bana eve ben bırakayım filan diyo yada çıkışta yemek yiyelimmi filan. iyi ve sevdiğim insanların referansıyla geldi bu arada.yaşı filan çok uygun mesleği iyi. aman aman yakışıklı biri değil ama çok sempatik. neyse bunla iki kere bişeyler yedik dışarda. işle alakalı konuşuyoruz ama yani bazen bakıyorum benden hoşlanıyo gibi bazende diyorum çocuğun tavırları böyle. mesela bana bi kaç gece uyuyomusun yazmış uyuyodum.dün yazmış yine bende cevap verdim mesajlaştık espriler filan çok hoşuma gidiyo ama yemek yediğimiz bi gün konuşurken daha önce nişanlandığını kızında kapalı olduğunu ama ayrıldıklarını açık bi kızla evlenebileceğini ama bazı katı kuralları olduğundan filan bahsetti. belkide ben açığım diye istemez beni. yada böyle bir düşüncesi zaten yok. bilmiyorum yaa sizce ne yapayım nasıl davranmam ne yapmam gerekiyo
Tanıman gerek.Bunun için de zaman gerek

X