Bende yeni gebelik testi yaptım hamile olduğumu öğrendim ama sevinemedim bile çümkü bi diş gebelik bi boş gebelik bir kimyasal bu da kasık ağrısı sırt ağrısı ve sarımsı bolca akıntı şeklinde devam ediyorMerhabalar uygulamaya göre 6 haftalık hamileyim. Henüz doktora gidemedim yurtdışında yaşadığım için 7. Haftadan önce gidilmiyor malesef. 5+5 ten beri önce sarı sonra kahverengi simdide kahverengi pembe karısık akıntım var. İlk gebeliğim düşük olmuştu şimdi yine aynısı olacak diye çok endişeliyim. Acaba benim gibi olan varsa nasıl bir yol izlemeliyim Türkiye den progestan getirmiştim onu kullanıyorum içtiğimde kesiyor akıntıları ama doktor filan yazmadı kaybetmemek için kendimce kullanıyorum.Burdaki doktorlar düştüyse sağlıksızdı diyor ancak Tr de olan arkadaslara baktığımda doktorlar yaşatmak için yine elinden geleni yapıyor. Bu akıntılarla bebeğe bişey olucak mı çok korkuyorum yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
İnşallah istediğimiz gibi olur her şey gerçekten diken üstünde olmak çok zorBende yeni gebelik testi yaptım hamile olduğumu öğrendim ama sevinemedim bile çümkü bi diş gebelik bi boş gebelik bir kimyasal bu da kasık ağrısı sırt ağrısı ve sarımsı bolca akıntı şeklinde devam ediyor
Bende öyle düşünüyorum bir zararı yoksa kullanmaya devam edeceğim yorum yazdığınız için çok teşekkür ederimLekelenmeyi cogu kisi yaşıyor. Burada bazen önlem amacli bile progestan kullandiriyorlar duzenli olarak kullanın bence kimisi sabah ve aksam olarkak günde 2 kez aliyor kimisi günde tek. Doktor degiliz tabi ama korkmayın lutfen tutunacaksa tutunacak bebeginiz dua edin ve dinlenin bir 10 gun calisiyorsaniz rapor filan alin
Hiç sorma korkudan daha eşime bile söylemedim öğrenip sonra yine kötü biterse çok üzülürİnşallah istediğimiz gibi olur her şey gerçekten diken üstünde olmak çok zor
Aslında burada da her doktor önermiyor, ben de de kanama olmuştu bir tıp merkezine gittim progesteron verdi ancak kendi doktorunu bulduğumda sizin dediğinizle aynısını söyledi, bebek düşecekse tutmaya çalışmanın anlamı yok zaten sağlıksız olacağının belirtisidir deyip kesmişti yani 3 gün fln anca kullandım. Nitekim 2. Kanamada kullanmadım da bolca dinlenip güzel beslendim bir sorun olmadı çok şükür. Bence doktorları dinleyinMerhabalar uygulamaya göre 6 haftalık hamileyim. Henüz doktora gidemedim yurtdışında yaşadığım için 7. Haftadan önce gidilmiyor malesef. 5+5 ten beri önce sarı sonra kahverengi simdide kahverengi pembe karısık akıntım var. İlk gebeliğim düşük olmuştu şimdi yine aynısı olacak diye çok endişeliyim. Acaba benim gibi olan varsa nasıl bir yol izlemeliyim Türkiye den progestan getirmiştim onu kullanıyorum içtiğimde kesiyor akıntıları ama doktor filan yazmadı kaybetmemek için kendimce kullanıyorum.Burdaki doktorlar düştüyse sağlıksızdı diyor ancak Tr de olan arkadaslara baktığımda doktorlar yaşatmak için yine elinden geleni yapıyor. Bu akıntılarla bebeğe bişey olucak mı çok korkuyorum yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
Haklısınız ama ya sağlıklıysa ve farklı bir sebepten kaybedersem ye içi içini yiyor insanın bakalım hakkımızda hayırlısı olsunAslında burada da her doktor önermiyor, ben de de kanama olmuştu bir tıp merkezine gittim progesteron verdi ancak kendi doktorunu bulduğumda sizin dediğinizle aynısını söyledi, bebek düşecekse tutmaya çalışmanın anlamı yok zaten sağlıksız olacağının belirtisidir deyip kesmişti yani 3 gün fln anca kullandım. Nitekim 2. Kanamada kullanmadım da bolca dinlenip güzel beslendim bir sorun olmadı çok şükür. Bence doktorları dinleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?