- 7 Haziran 2014
- 78
- 5
-
- Konu Sahibi melodikumral
hayır dedi. bnde sordm ama kadın aradı canım görüşelim dedi bnde çok istemiyodum ama gidip yakınlaşmak istedimSevgilinin zoruyla olmuştur belki bu buluşma.
İsteyerek çağırmıştır / istemeyerek çağırmıştır falan onu bilemem de, nezaketen de olsa "bu tarz sevmem ben saolun" dememek lazım verilen hediyeye. Kayınvalideden geliyor oluşuna hiç değinmiyorum bile.
Daha önceki gidişinde de bu tarz sana göre normal olan aslında dışardan hoş algılanmayacak tavırların olduysa "zaten hiçbişi beğenmiyo yaa aman ne yapcam" algısına girmiş olabilirler sankim in the way.
ilahi ne olursa olsun, hediye tarzım degıl dıye gerı verılmeye calısılır mı
evlerındeki dagınıklıga bısey dıyemıyorum, herzamanki hali ve ona gore normal olan o olabılır, daha oncekı halini bılmedıgımızden sıze karsı ozel bırsey olup olmadıgını bılemeyız....
ya hediye değerlidr ama bana dalga geçiyo gibi konuştu sana aldım işte senin istediğin gibi dedi benim giydiklerimin alakası yok ayrıca öyle muamele kimsede görmedim çok moralim bozuldu
bende ona takıldım şuan kim için değer üzülmeye acaba annesi hiç tınlamıyor galiba anlamadım annemde kızdı anlattım sana ne dedik diye değerin bu işte dediNe olur ne olmaz önceki konuları okuyup geldim. 80 milyarlık müstakbel damadın yardım edeceği borç vs. yağlı mutfak.
Bir de sevgiliniz beraber yaşarız onlarla diyormuş, bence mutfak, bluz ayrıntılarına takılmayın, ailenize kabul ettirdiğiniz şeyleri daha iyi düşünün.