lütfen fikir verin..

melodikumral

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
78
5
bn önceden konu açmıştım sevgilimin ailesinin borcu vardı ailem istemiyordu falan.. ona rağmen kabul ettirdim aileme. nişanlanmayı düşünüyorduk yaza olur inşallah diye. ama ailesi ailemle daha görüşmediler.bende çok yakın değilim ailesiyle mesafeliyim yani nişan olmadığından ailemi zor durumda bırakmak istemiyorum sonuçta. bi hafta önce sevgilim ailem ne zamandır seni bekliyor gel bize oturun kaynaşın dedi anneme dedim çok istemmedi başta ama sonra tamam dedi bnde hediyemi falan aldım hazırlıklarımı yaptım bugün gittim sonuç hüsran.kadın beni bekliyo özlemiş gibi değil hiç davranışıda.evlerine ikinci kez gittim heryer dağınık mutfak desen yağlı şeyler falan tuhaf oldum insan özndiği birine öylemi yapar öylemi karşılar.yemek desen onuda yapmamış dünden kalanlar artıklar yani şok oldum bide giderken güya hediye almış bana sigara kokan bi bluz ben sevmem bu tarz saolun dedim zorla elime verdi..moralim sıfır yani sevgilimede patladım tartıştım bu nasıldır değerim bu mu dedim
bu davranışlar ne ya lütfen biriniz akıl verin

Ay gözümde canlandı,çok büyük ayıp etmişler yaşayış tarzlarımı rahat acaba

Ne olur ne olmaz önceki konuları okuyup geldim. 80 milyarlık müstakbel damadın yardım edeceği borç vs. yağlı mutfak.
Bir de sevgiliniz beraber yaşarız onlarla diyormuş, bence mutfak, bluz ayrıntılarına takılmayın, ailenize kabul ettirdiğiniz şeyleri daha iyi düşünün.

bende anlayamadım ev desen dağınk pis yani insanın gözüne takılıyor bende titizimdir biraz tuhaf oldum yemeklerde ayrı bişey zaten hediyemiş bide aldığı

İsteyerek çağırmıştır / istemeyerek çağırmıştır falan onu bilemem de, nezaketen de olsa "bu tarz sevmem ben saolun" dememek lazım verilen hediyeye. Kayınvalideden geliyor oluşuna hiç değinmiyorum bile. Sana layık olmasa da alırsın o an.
Daha önceki gidişinde de bu tarz sana göre normal olan ama aslında dışardan hoş algılanmayacak tavırların olduysa "zaten hiçbişi beğenmiyo yaa aman ne yapcam" algısına girmiş olabilirler sankim in the way.

Son düzenleme:
sevdiğim için ailemi ikna ettim ama bana yapılan bu.gerçekten moral olarak sıfrım şuan sevgilim benim yanımda çok başka bide ailesinin yanında bambaşka gibi geldi onların yanında aşırı ciddi gülmüyor bile kafayi yedircek bunlar bana

ilahi ne olursa olsun, hediye tarzım degıl dıye gerı verılmeye calısılır mı
evlerındeki dagınıklıga bısey dıyemıyorum, herzamanki hali ve ona gore normal olan o olabılır, daha oncekı halini bılmedıgımızden sıze karsı ozel bırsey olup olmadıgını bılemeyız....

inanın bnde demem o tarz bi laf .hediyedr değerlidir hep ama o an çok kırıldım bu karşılamaya

ya hediye değerlidr ama bana dalga geçiyo gibi konuştu sana aldım işte senin istediğin gibi dedi benim giydiklerimin alakası yok ayrıca öyle muamele kimsede görmedim çok moralim bozuldu

ya hediye değerlidr ama bana dalga geçiyo gibi konuştu sana aldım işte senin istediğin gibi dedi benim giydiklerimin alakası yok ayrıca öyle muamele kimsede görmedim çok moralim bozuldu

bosver takılma sen, sahsına algılama.... nısanlın da belki oyle dagınıklıga alısmıstır, senınle de duzene alısınca onunda gozune batar zamanla... ama sımdı soylesen de anlamayabılır, hem soylenmezde, herkesın kendı evı kendı duzenı,senın degıl,onun sorunu....

bende ona takıldım şuan kim için değer üzülmeye acaba annesi hiç tınlamıyor galiba anlamadım annemde kızdı anlattım sana ne dedik diye değerin bu işte dedi

bi de benim ailem titiz bn dağınıklığa alışkın değilim misafirde bizde öyle ağırlanmaz napacağını şaşırır annem nasıl ikram edeceğini.onu geçtim maddi olarakta borçları var yani ben kabullenmiştim ama anneme anlatınca tekrardan sorun oldu tabi bende çok üzüldüm

Kesinlikle sevgili zoruyla olmuş.Kadın oldukça gönülsüzmüş.Net.

ama önceden böyle değildi çok görüşmedik bikaç kez dışarda ikinci kez evine gittim.doğrusu o görüşmeler böyle birden olmuştu ama samimi gibiydi yani şimdi ise planlı çağırdı aradı önce bide.ama evdeki tavırları ne yapmak istiyorsatuhaf

beni istemiyor mu napacağım oğluna dedim anlattım bana bişeyi beğenmiyosun dedi.onlar el üstünde tutuyor seni diyor bide kafayı yiceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…