• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen fikir verin

gurbetika

bugun Allah icin ne yaptin
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
228
102
48
Arkadaslar gecen kış buyuk oğlum brokopnomoni oldu astim ilaci kullaniyoruz . Cok sık hasta oluyor ve doktor evde camasir kurutma diyor benim balkonlar kapalı kullanmadigim odalara seriyorum o da kurumak bilmiyor çamaşır da bitmiyor annem kurutma makinası al diye tutturdu. Ama okadar cok esyam var ki bi de onu eklemek istemiyorum, tasinirsam koyacak yer bulur muyum falan falan. Tabi işin maddi boyutu da var . Eşim zaten tek maasla gecim derdinde ama oglumun sagligi zaman tasarrufu bu da onemli. . Bu zamana kadar annem ne dese çıktı o dedikten bi sure sonra basimiza işler gelince yaptik onceden söylediklerini.

Nys ben de acaba kullandığım çamaşır mak ile kurutmali bir çamaşır mak.ni takas mi etsem diye düşündüm.
Kurutmali çamaşır makinesi çabuk bozulur mu kullanisli mi ? Elektrik faturasina nekadar etkisi var bi de ?
Simdiden Teşekkürler

Sadece kurutma makinası için yeni sordum, A+ haftada iki defa kullanım, elektirik faturasına yıllık 68 lira diye hesapladı adam.

Son düzenleme:
İlla annenizin demesine gerek kalmayacak kadar bariz olay, geciktirmeyin bence.
Kendinizinkini sahibinden'de satıp, yerine kurutmalı alın. Çabuk bozulma falan neden yapsın yahu, motor belli kazan belli.
Tasarrufluları dolu ortalık zaten, o kadarcık fark oluversin sağlık için.

Kesinlikle cocugunun sagligi icin deger. Artik 600 liraya bile var. O biriktirdivi tozlari havlari sana anlatamam. Bugun allerjisi olan bir arkadas katladi camasirlari. Ilk defa hapsirmadan camasir katladim diyor. Zamanla yipratiyor bazilarini cektirebiliyor ama artilari eksilerini gecer. Istemeye istemeye almistim bir de
Arkadaslar gecen kış buyuk oğlum brokopnomoni oldu astim ilaci kullaniyoruz . Cok sık hasta oluyor ve doktor evde camasir kurutma diyor benim balkonlar kapalı kullanmadigim odalara seriyorum o da kurumak bilmiyor çamaşır da bitmiyor annem kurutma makinası al diye tutturdu. Ama okadar cok esyam var ki bi de onu eklemek istemiyorum, tasinirsam koyacak yer bulur muyum falan falan. Tabi işin maddi boyutu da var . Eşim zaten tek maasla gecim derdinde ama oglumun sagligi zaman tasarrufu bu da onemli. . Bu zamana kadar annem ne dese çıktı o dedikten bi sure sonra basimiza işler gelince yaptik onceden söylediklerini.

Nys ben de acaba kullandığım çamaşır mak ile kurutmali bir çamaşır mak.ni takas mi etsem diye düşündüm.
Kurutmali çamaşır makinesi çabuk bozulur mu kullanisli mi ? Elektrik faturasina nekadar etkisi var bi de ?
Simdiden Teşekkürler

Bu arada kesinlikle makinanizi verip kurutmali almayin evet onlar cabuk bozuluyor kapasiteleri dusuk oluyor. Sorun cikartabiliyormus. Arastirirken karsilastigim bilgiler. A+aldiginizda da elektrik cok da farketmiyor diyorlar ben daha yeni kullanmaya basladim anlamadim elektrigi

Marka paylasabiliyormuyuz burada
Bu arada kesinlikle makinanizi verip kurutmali almayin evet onlar cabuk bozuluyor kapasiteleri dusuk oluyor. Sorun cikartabiliyormus. Arastirirken karsilastigim bilgiler. A+aldiginizda da elektrik cok da farketmiyor diyorlar ben daha yeni kullanmaya basladim anlamadim elektrigi

Bosch mu arçelik mi yoksa ucuz bir marka da is gorur mu

Back