- 10 Ekim 2014
- 88
- 43
- 38
arkadaşlar merhaba daha öncede yazmıştım eşim azosperm mart ayında mikrotese yapıldı ama sperm çıkmadı patolojide kök hücre bulunduğu için 6 aylık tedavi uygulandı sperm analizi yapıldı ama sperm bulunamadı ikinci mikrotese için gün verildi ama doktorumuz bundanda olumsuz sonuç olursa üçüncüyü tavsiye etmiyorum dedi. tek çare ya kök hücreden sperm üretimi ki buda sadece yurt dışındaymış yada donasyon (başka sperm) dedi. donasyonu kabul edemeyeceğim için çıkmazda kaldık eşim çok moralsiz kaldı ikinci mikrotese için kendini hazır hissetmediğini söyledi ya olumsuz çıkarsa diye. bizde ankaradaki kaan aydosa gitmeye karar verdik kendisi azosperm tedavisinin çözümünü bulan türkiyedeki ilk doktormuş. en erken randevu 3 şubatmış baya giden var demekki. kaan beyin isminide burdaki arkadaşlar duydum sağolsunlar. sizce doğrumu yaptık siz olsanız ne yaparsınız ikinci mikrotesede çıkabilirdide çıkmayabilirdide ama olmucaksada ikinciden sonra kaan beye gitmek istemedik olmucaksada onada görünmüş olalım dedik. lütfen fikir verin...