Lütfen fikir verin...Siyah tezgaha ara taş...

• Konu Sahibi Konu Sahibi vivet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
V

vivet

Ziyaretçi
kızlar siyah granit tezgah yaptırdım.üstteki dolaplarım krem rengi ama ara taşları ne renk yaptırsam.internette bakıyorum ama çok fazla uygulanmış model yok..foruma baktım bulamıyorum.dama tahtası gibi olan minik taşlar(siyah beyaz)nasıl olur..fikriniz varmı..dolaplara uyumu nasıl sağlayacağım...siyahla krem uymuyoreyvahedigeldismile

Siyah tezgah iyi de krem dolap olmamış canım. ılk aklıma gelen kırmızı taş oldu; ama dolapların krem olması bozuyor işi. Siyah taş olabilir belki...

Krem kırmızı mozaik olabilir. Siyahla krem de uyar bence eğer krem açıksa. Neden uymasın? Ne kadar koyu ki dolaplar yani sütlü kahve gibi mi yoksa normal açık krem mi?
Parlak mozaikler var ya onların kırmızı krem kombinasyonu güzel olur.

açık krem dolaplarım..bu akşam alaınacak taşlar ama hala kararsızım..

Bence açık krem ile siyah uyumsuz filan olmaz. Dediğim gibi kırmızı ve krem karışık minik mozaikler güzel olabilir. Hani böyle parlak parlak olanlar. Sadece krem de olabilir neden olmasın. Zaten granit hafif damarlıdır tahminim. Krem o dalgalanmalara da uyar.

krem-kırmızı-siyah ufak ufak cam mozaik taşlardan hoş durur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…