• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen endometriosis belirtileri nelerdir paylasir misiniz

samara_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
143
29
68
Arkadaşlar merhaba son 3 yildir adet sürem uzadi 10 güne çıktı. Bazi aylar bir ya da iki gün süren kahve akintilar olmaya başladı bir çok doktora gittim kistten bahsetmediler ama sebepte bulamadilar.bir doktor derin endometriosis olduğunu söyledi makattan muayene edince ama çelişkili teşhisi vardi.adet agrim yok ilişkide girişte aci olur . Lütfen belirtiler nelerdir yaşayanlar yazabilir mi

Arkadaşlar kimse yok mu bu hastalığın belirtisini yaşayan 2 gündür kahverengi akıntım var adet sonrasi adet ile birlikte bugün 13 gün oldu birde sürekli kasiklarimda ağrı var gibi

Arkadaşlar kimse yok mu bu hastalığın belirtisini yaşayan 2 gündür kahverengi akıntım var adet sonrasi adet ile birlikte bugün 13 gün oldu birde sürekli kasiklarimda ağrı var gibi
Ben varim bu sinir bozucu hastslikla cebellesen.yaklasik 6 ay once kahverengi akinti sikayetiyle doktora gittim.iki tarafli kovcaman kistler.benimde gunluk hayatimi etkileyecek bi ağrim yoktu.tek sikinti kahve akintardi.ooofff canm napicaz bilmiorum yaa

Back