lutfen en kısa zamanda cevaplarmısnz

Hylhyl1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.495
658
1 yıldır tedavi goruyorz klomen çatlatma denendi 1 kez aşılama denendi sonrasında da Rahim filmi. Çekldi tuplerde hadı yapışma olmuş ilacın basıncıyla açıldı kilom 107 boyun 170 regl gunumu 1 ay geçti hasta olamadım sokturucu kullanıyorum hasta olduktan sonra sizce 2nci aşılama yaptrabilirm yoksa tup bebek mi yaptırmalıyım

canım önce kilo vermelisin hamile kalmaya çok etkisi varmış kilonun.tüp bebeğe gitsen doktorda sana diyet vericektir.ayrıca aşılamayı zaman ve para kaybı olarak görüyorum ben şahsen çünkü bende denedim yıllar önce

Merhabalar :
Vücut kitle indeksi 25-28 ın üzerıne cıktıkca (kilo artış varlıgı)bu durum tüp bebege engel değildir ancak gebe kalındıgı zaman bır mıktar düşük riskıni artırmakta. Bu durumda tiroıd fonksıyonları -kan glukoz değerleri oldukca önemlıdır. Tıroıd bezının yavas calısması kiloda artısa ve olumsuz gebelık sonuclarına yol acar. Endokrınolog ıle gorusmenız ve gerekırse ılaç başlanması uygun olur. Ayrıca kilo artısı gebelıkte gızlı tansıyon, gızlı şeker e yol acarak gebelıgı olumsuz etkılemekte.Sızın durumunuzda yumurtlatma - aşılama yapılmıs . Kilo verdıkten sonra yenıden aşılama denenebılır ( eşinizin sperm degerlerı normal ise) ancak aşılamanın basarı oranı yüksek degıldır.(%8-10)Kilo verdıkten sonra tüp bebek denemenızı tavsiye ederım. Ancak yumurtalık rezervınız kontrol edılmelı. Yumurtalık rezervi düşük olan bayanlarda önce tüp bebek ile embrıo olusturulup ;embrıolar dondurularak saklanması ve kılo verdıkten sonra transfer yapılması dogru bır yaklasımdır.Çünkü kilo verme bellı bır süre alabılecegınden yumurtalık rezerv düşüklügü olan bayanlar bu surede yumurtalarının daha da azalması tehlıkesını yasayabılırler. Üreme ve endokrınolojı ile ılgılı deneyımlı ellerde muayenenız ıle tedavı yolunuz belırlenmelıdır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bizimle temas kurabilirsiniz. Bol şans dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…