Ya resmen sinir oldum eşine de , o abi ayağına rahatsız eden masum takılıp erkek manyağı o kıza da, eskilerden bir arkadaşımı hatırlattı bana bu kız, evli ya da nişanlı veyahut ilişkisi olan erkeklerle arkadaşça başlayıp onlarla çıkıyordu , ben bu kızı sonradan farkettim yani bu huyunu uyardım bu resmen rezillik yaptığın dedim en yakın arkadaşının kocasıyla birliktelik yaşamış bana onu anlatıyor..dediki lisede yakın arkadaşım erkek arkadaşımı elimden aldı o günden beri bu var bende..bu iğrenç bi kılıftı ..küfür ettim kıza ve bir daha görüşmedim bu adilikti..yakınımda herkese yaptı bunu bana bile..düşün ben biriyle konuşuyorum netten, çocuk saatlerce bu kızla sohbet ediyor telde..ve bunu kız söylüyor..bizde seninkiyle konuşuyorduk..adisin sen hastasın dedim..
Senin o kızda bu kişilikte gibi geldi bana ..bu hastalıklı kaşar tipler bitmez..sorun eşinde, öyle zorki sana akıl vermek çok zor bir durumdasın biliyorum, eşinin sana saldırması zaten kıza ilgi duyduğunun göstergesi, kızında sen msj atmana rağmen tam gaz devam etmesi ayrı bir iğrençlik..
Belki şöyle yapabilirsin, örneğin eşinin sana kızdığı konularda ( örneğin annene sık gitmene veya arkadaşlarınla sokakta gezmene, yahut seni kıskandığına dair yaptığın herhangi bir hareketi) sen yap tepkisi eskisi gibi mi, yoksa umursmaz ve gidişini destekler yöndemi..eğer eskisi gibi değilse yaptığı hovardalığa zemin oluşturduğun için umursamazdır...yani bu kıza kesin birşey yaşıyor..
Emin olduğunda hazırla bavulunu, eşini bekle bugüne kadar çok fazla uyardığını ama sana değer vermediğini istiyorsa o kızla devam edebileceğini söyle..de ki eşim mi olmak istiyorsun ? Eski eşim mi? Kararı sen ver..
De ve git evden, zaten 2 yıldır rahatsızsın, konuşmuşsun anlamazlığa getirmiş..değer verse seni böyle kuşkular içinde bırakmazdı...kıza ne desen boş o bu işi profesyonel yapıyor belli...iş eşinde biter restini çek bence..
Hem kadınlar hisseder sen kesinlikle hissettiğin için rahatsızsın böyle, Allah yardımcın olsun eşin doğruysa yuvanda kurtulsun inşallah..