Lütfen Empati yapın siz olsanız bu sorunu nasıl çözerdiniz ???

en sinir olduğum şeyy abi kardeşş ayağına yanaşması.. eşine tepkini sert birşekilde verceksinn.. tartışmaya yüzü bile olmayacak.. bişey diyemeyecekk.. sonra iş yerine gideceksin.. iş çıkışlarına.. yemek aralarına fazla sıkmadan.. kızada göz dağı vereceksinn.. şirkette adammı kalmamışş evli erkeklere yamamaya çalışıyor kendini..

sacmalık ya öyle şey mi olur pişkin kız bz neden vıc vıc mesajlasmıyorz.iş şte kalır ha bekar olur konusurlar o ayrı ..Kocan sen olsan tahammül eder miydi iş arkadaşınla bu denli konuşmana sanmam..Konya ovası değilse tabii..Bence kızı değil eşinizi uyarın kız işi inada bindirir baktın olmuo eniştesine desen o kıza der kız gider eşine der senin aran bozlur.. bence öyle bişey yapma ..eşini uyar mesafe koysun ben olsam yediririm o tlfnu o kzııda baktın olmuyo iş yeridne parala :)

Sız bence ıyıce takıbe alın, Elinizde somut delil olduktan sonra elinize oklavayı alın.. Boyle böyle hem esınızın aklına sokarsınız hemde atesın altına odun atmış olursunuz yoksa bile..

asla hos gorulecek tarafi yok. bu ne samimiyet yahu !
hatanin buyugu esinizde ama msjla uyarmaniza ragmen kizin devam ettirmesi cok manidar .

Ya resmen sinir oldum eşine de , o abi ayağına rahatsız eden masum takılıp erkek manyağı o kıza da, eskilerden bir arkadaşımı hatırlattı bana bu kız, evli ya da nişanlı veyahut ilişkisi olan erkeklerle arkadaşça başlayıp onlarla çıkıyordu , ben bu kızı sonradan farkettim yani bu huyunu uyardım bu resmen rezillik yaptığın dedim en yakın arkadaşının kocasıyla birliktelik yaşamış bana onu anlatıyor..dediki lisede yakın arkadaşım erkek arkadaşımı elimden aldı o günden beri bu var bende..bu iğrenç bi kılıftı ..küfür ettim kıza ve bir daha görüşmedim bu adilikti..yakınımda herkese yaptı bunu bana bile..düşün ben biriyle konuşuyorum netten, çocuk saatlerce bu kızla sohbet ediyor telde..ve bunu kız söylüyor..bizde seninkiyle konuşuyorduk..adisin sen hastasın dedim..

Senin o kızda bu kişilikte gibi geldi bana ..bu hastalıklı kaşar tipler bitmez..sorun eşinde, öyle zorki sana akıl vermek çok zor bir durumdasın biliyorum, eşinin sana saldırması zaten kıza ilgi duyduğunun göstergesi, kızında sen msj atmana rağmen tam gaz devam etmesi ayrı bir iğrençlik..

Belki şöyle yapabilirsin, örneğin eşinin sana kızdığı konularda ( örneğin annene sık gitmene veya arkadaşlarınla sokakta gezmene, yahut seni kıskandığına dair yaptığın herhangi bir hareketi) sen yap tepkisi eskisi gibi mi, yoksa umursmaz ve gidişini destekler yöndemi..eğer eskisi gibi değilse yaptığı hovardalığa zemin oluşturduğun için umursamazdır...yani bu kıza kesin birşey yaşıyor..

Emin olduğunda hazırla bavulunu, eşini bekle bugüne kadar çok fazla uyardığını ama sana değer vermediğini istiyorsa o kızla devam edebileceğini söyle..de ki eşim mi olmak istiyorsun ? Eski eşim mi? Kararı sen ver..

De ve git evden, zaten 2 yıldır rahatsızsın, konuşmuşsun anlamazlığa getirmiş..değer verse seni böyle kuşkular içinde bırakmazdı...kıza ne desen boş o bu işi profesyonel yapıyor belli...iş eşinde biter restini çek bence..

Hem kadınlar hisseder sen kesinlikle hissettiğin için rahatsızsın böyle, Allah yardımcın olsun eşin doğruysa yuvanda kurtulsun inşallah..

Yuh! Allah korusun ama aldatmaya kadar gidebilir bence kızın niyeti o eşinde Hayır diyemiyo kimsenin günahını almak istemem ama burdan bakınca böyle görünüyo

Konu sahibi çok sakinsin. Gerçekten sakinsin. Ben kenidimi sakin bilirdim de sen benden de sakinsin:) Ne demek 10 lara kadar mesajlaşmak bir de sen mesajlaş bakalım iş arkadaşlarınla beyfendinin hoşuna gidecek mi!!!!. Empati yaptım. Ben olsam sinsice takibe alırım. Hiç surat asmam kendimi salmam. Hiç konuyu bile geçirmem takipte kalırım. İş yerine ain baskınlar yaparım. Özellikle hafta sonu çalışmaya kaldıKları zamanlar. Ama o zaman da da çok fazla göze batırmam. Kızlarla program yaptım da seni görmeden gitmeyeyim dedim derim giderim.Hafta içi de akşam saatlerinde plan yap. Arkadaşlarla buluşcaz biz de git istersen tek başına otur. Bir yerde ama git yine de Ama bunu kasıtlı yaptığını farkettirme tamamen masumane gibi davran. Ve Telefonu takibe al ... Dikkat et kocana da kıza da ben masum birşey göremedim.

Bende abi diyordum esime bazen arkadasken smdi evliyiz:)
Bnce bu kadar mesajlasmalari saçma . Is icin mesajlasirmiydiniz siz saatlerce elin adamiyla esiniz oldugu halde ? her gun arasirmiydiniz gttigi her yere gtmek ister miydiniz .

Benim erkek arkadsm olmadi...
Eşimin da kız arkadaşı ( ben hayatına girdiğinden beri) asla musade etmem..
Bence sende musade etmemelisin bu kadar samimi olmalarına çok yanlış.
Kiz aradığında da sen cvp ver asla tel eşine verme. Eğer cozememiyorsan da kızın ailesi ile konuş rahatsız olduğunu söyle...o da mi ise yaramıyor kızı kendi cevresine rezil et

Ne olursa olsun benim eşimle, bir hatun 'iş' bahanesiyle bu kadar yakınlaşamaz, zaten ben kendimden de bilirim bir erkekle bir kadın asla yakın arkadaş olamaz çok denedim olmuyor, illa birinden birinde vardır bir hinlik. Sen çok bile beklemişsin atalarımızın bir sözü vardır 'Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış.' ben bu söze çok güvenirim, başta da kadınlık içgüdülerime güvenirim. İnşallah istemediğin bir durumla karşılaşmazsın.

Git iş yerine eşimle gece 10 a kadar hangi konuda mesajlaşıyosun de . Biraz milletten utanır belki. Ama asıl suçlu eşin mesafe koymayı bilmiyorsa bugun o yarın başkası olur. Düzgün bir dille konuş anlamıyorsa da sende yap ne hissediyormuş insan görsün.

o sırıtma banada geldi. o anlar gözümün önünde canlandı

Eşinle çözmelisin enişteye gidip ne söyleyeceksin bence saçma çocuklar gibi şikayet etmiş olursun ayrıca kendini küçük düşürürsün olay büyür kendi ellerinle eşini gönderirsin. bunun çözümü eşinle olacak kıza söyledin üstüne bile alınmadı, eşine söyledin yok dedi hiç inandırıcı gelmedi bana. ben yerinde olsam eşimi tehdit ederdim mesafe koy diye kızada daha ciddi konuş haddini bildir ne bu rahatlık canım.

abi ayağı sakat bi kere en başta. Ayrıca kız iyi bir dayağı hak ediyo bence, yolarım öyle kızı da kocayı da bence sakın alttan almayın

Sorun eşinde
Neden bizimkilere gece 10 da mesaj atacak bir cesaretli kız çıkmıyor?

Benim de iş yerinde erkek arkadaşlarım var işle ilgili whatsapptan yazarlar ama özür dilerler müsaitsen derler normal saatte ararlar
Evli insanlar dikkat etmeli hareketlerine
Yarım saat kızla ne konuşuyomuş
Sen yokken hangi konuda mesajlaşıyolarmış

Offf en sinir oldugum kadin tipi. Resmen kasiniyo. Ve burda sana o kadini bi guzel kasimak dusuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…