Lütfen Empati yapın siz olsanız bu sorunu nasıl çözerdiniz ???

Başta kabahatli eşiniz...
Kıze ve eşinize güzelce ağızlarının payını vermek lazım ayrı ayrı..

Şu "kocamı kimselere yedirmem" kafasından çıkın. Kocanız sizin yedirip yediremeyeceğiniz bir element değil, gider, isterse kendini yedirir, sizin de yapabileceğiniz birşey olmaz.
Ortada bir aldatma söz konusuysa, gidip elin tavuğuna iki kışkış yaptınız diye kimse sizden korkmaz veya eşiniz size geri dönmez. Hangi adamın karısından çekinip de komple geri döndüğü falan görülmüş?
Birşey yapmayın, sadece eşinizle konuşun, yapabileceğiniz tek şey bu. Onla da güzel güzel konuşun, çirkefleşerek veya kavga çıkararak konuşmayın. Durumu fazla abartmayın, karpuz kabuğu durumu olmasın.
İş yerindeki kıza mesaj atmamalıydınız, bir daha da atmayın. Sizin rahatsız olduğunuzu duyunca "bir başkasının eşini rahatsız etmişim" diyerek rahatsız olması, utanması gerekirdi. Ama "bana mesaj atma bi daha" diye size efelenmiş. Ya da siz çok çirkin bi üslupla girmişsiniz, o yüzden efelenmiş.
Ona gereken cevabı verecek olan eşiniz, o da vermiyorsa yapabileceğiniz birşey yok dediğim gibi, konuşmaya devam edin eşinizle, bu durumun sizi duygusal anlamda yıprattığını ifade edin, sizi anlaması için aynıolayı kendisine yaşatın.

benimde iş yerinde samimi oldugum abi dediğim biri var mesajlaşırız bazen ama gece onda olmaz genelde yada ne bilim sürekli en fazla onla konusmam yada yazısmam yani göze batacak bi samimiyetim olmaz iyi yönden bakmak istedim ama senin bukadar gözüne batıosa ve telefon dökümanı sürekli mesajlaşma var ama mesajlar siliniosa tuhaflık var gibi geldi sanki... yerinde olsam eşimi tekrar uyarırım eger terslerse kızı da arar konusurum hala devam ediolarsa da görüşürüm akrabasıyla.. ama gercekten böyle bişey yoksa da hem eşin hem sen rezil olursun hem de aranız zor düzelecek şekilde bozulabilir.. emin ol iyi takip et

Ne demek kız yüzünden senle tartışıyor. Salak ne konusabiliyor o.kadar. kusura bakmayn ama resmen fingirdesiyor bunlar. Ben olsam eşimin derisini yüzer o kızıda parçalardım.

Ayy ne sinir bozucu..esinde suc bence o yüz veriyor ki kiz msj atiyo dibinden ayrilmiyo

Rahat olduğumu nerden cikardiniz . 2 yıldır her farkettigimde de tartistim ama eşim hep beni haksız çıkardı .şimdi benim de sizden ricam o dersi nasıl vermeliyim benim uzuntuden sinirden aklıma bişey gelmiyo

Çocuğunuz var mı , kaç yıllık evlisiniz , eşinizi hala seviyor musunuz ? Buna göre yorum yapacağım.

Olay eşinde bitiyor .. Ayrıca sen yokken ne mesajlaşmaları o öyle ki .

Yarim saat yarim saat konusmalar.
Mesajlasmalar.
Is yerinde konusmak neylerine yetmiyor?

Cok pis kokular geliyor.
Takipte kalirdim ben.
Enisesine gidip ne diycen sen?
baldizina sahip cikmi diycen?
Baldizina ne sozu gecsin enistesinin?
Cok aptalca olur sakin yapma bunu.

ben anlamadım,siz nasıl ofisteki durumlarını görüyorsunuz?
fax çekmeye gitti,kız da arkasından falan?ofise kamera mı koydunuz? ya da hep onla konuşmuş? özel hattından mı konuşuyor iş arkadaşıyla??nasıl biliyorsunuz?
öncelikle ben de çalışan bir kadınım,erkeklerle beraber..işyerinde oturup sohbet de ederiz beraber çalışırız da..iş telefonlarımızla gün içinde konuşuruz da ...
ama iş harici mesajlaşmayız,extra bir durum varsa ararız,konuşuruz..işle ilgili mesajlaşma manasız geliyor bana..

Eniste dis kapinin mandali, kiz dis kapi... Sizin asil probleminiz esiniz... Onunlada halledemiyorsunuz ki esiniz halletmek istemiyor... Yani kusura bakmayin ama sizi saymiyor kizi kolluyor, var bunda biseyler... Kizla muhattap olmaniz ilk etapta yanlis olmus ki kizin cevabida masallah yani... Bu hakki nerde görüyor? Abi abla gecsinler bunlari, ben öz abimle hergün yazismiyorum mesela... Belliki esinizle aranizda problem var... Ben samimiyet istemiyorum diycem esime ve bana böyle bi cevap verecek ha? Son cevabi olurdu!!! Masaya vurmalisiniz ama öyle vurmalisiniz ki o masa ortadan ikiye ayrilmali...

Ben daha konuşup tartışırken bana böyle tepki gösteren eş ben eniştesiyle konuştuğum da nasıl tepki verecek hiç düşünemiyorum 2 ucu b...lu değnek başka fikirleri olan var mı ((((
sende hallsn esini al.karsina konus.igce tavrini koy sert bi seklde

Esin sana hak vermedikten sonra,kizi enistesine sikayet etsen ne ki.yine azar isiten sen olacaksin.enistesi kiza soyleyecek,kizda senin kocana.senin kocanda ben sana arkadaslarimla olan iliskilerime karisma demedim mi diye patlamayacak mi en sonunda..oncelikle esini bu kadar muhabbetin normal olmadigi konusunda ikna etmelisin.esin ikna olur,kizdan uzaklasir fakat kiz halen sirnasmaya calisirsa,o zaman enisteye soylersin ceker kulagini.

bence de kuruntu yapmıyorsun son derece rahatsız olurdum bu durumdan ben de.

ama kıza ilk mesajın mı idi o yoksa önceden muhabbetiniz var ıydı o da önemli. yani o msjı biri bana atsa sinir olurdum ben de ne diyo bu derdim . kıza msj atmakla hata etmişsin eşinle kızın arasındaki ilişkiyi sen eşinle konuşarak düzeltmeliydin. hatalı olan eşin.

ama bu msjdan evvel de sana uzak davranıyorsa gıcık olmakta haklısın

Benzer seyleri yasadim hemde iki kez bu yontem cok tutuyo bizimkinde hep burdan yola cikiyo abi kardes guya 2kiz kardesi birde ablasi var hic biriyle boyle samimi degil bizimki ve kulliyen yalandi msjlari silmeler benden gizli konusmalar falan neyse ben guzelce konustum ilkinde tmm dedi ve affettim oyle gecti sonra yine baska kizla oldu bu sefer de konustum ama evdende gittim benim arkamda ailem var var ama bosanmama karsilar ve ben onlarla yapamam.velhasil 2kizim kucuk onlari buyutuyorum suan birdaha ayni sey olursa affetmeyecegimi soyledim.beklemedeyim anlayacaginiz nezaman bisey yapacak diye ve kendime gelemedim.biz evde tek kelime edemeyip agzindan lafi cimbizla alirim tabiriyle hic amlatmaz anlatsada ben ters bisey dedigimde buyuzden senle konusasim yok der bende artik amenna derim boyle askla hersey tost pembe ask dolu olucak evliligiz derken tabiriyle evliligimizin icine mictik...sende bu hikayeye goz at az cok tahmin edebilirsin neler yasicagini..

Ben olsam konuyu eşimle çözerim. kızla konuşmuşsunuz kendinizi yeterince kötü duruma düşürmüşsünüz enişte olayına hiç girmeyin. Eşiniz samimi olmasa kız niye samimi olsun?

E
Esinde var bir heves niye durup dururken yavşasin bu kadin bi kac ay sonra konu acarsin esim aldatti diye

ben çok rahatsız olurdum böyle bi durumdan eşinde yüz veriyo senin mesaj yazmanın üstüne hala devam ediyosa aynı şeyler bi problem var bence hem işten sonra mesajlasmalar o konusmaların flan sılınmesı madem abı gozuyle bakıyo esınde sılmesn mesajları mesjları slmesı ozel bıseyler knstugunu gosterıyo bence enıstesıne syle dırek esınlede otur cıddı cıddı tavrını koyarak konus bnm aklma baska syler gelıyo ama sennde aklna sokmk ıstemıyorm bnce yanls seylerr

kızla hiçbir şekilde muhatap olmam.
benim muhatabım eşim. önce saçını başını yolarım. sonra kıza neden yüz verdiğinin hesabını sorarım.
iş arkadaşlığı da bir yere kadar.
eşinle uzun bir konuşma yapmalısın, ayağını denk alsın.

kadın kesinlikle hisseder ve hissettiği konuda da yanılma payı bence %1 bile yoktur. aynı şey benimde tıpatıp başımdan geçti. kız abi diye diye ki o da daha 8 aylık evliydi evime doğumuma bile geldi. günde onlarca kez mesajlaşıyorlar konuşuyorlardı. ilk hissettiğimde öyle bir savundu ki eşim (ESKİ) kendini; ben suçluyum böyle birşey düşündüğüm için dedim. ama sonunda hissettiklerim doğru çıktı. çok üzüntüler yaşadım. kaldıramadım hazmedemedim ve boşandım. ama sana şunu diyeyim seninle nikah masasına oturup sadakat sözleri veren o kız değil. kız da suç yok demiyorum ama bence eşinle hallet sorununu kızla değil. muhatap bile olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…