Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde iş yerinde samimi oldugum abi dediğim biri var mesajlaşırız bazen ama gece onda olmaz genelde yada ne bilim sürekli en fazla onla konusmam yada yazısmam yani göze batacak bi samimiyetim olmaz iyi yönden bakmak istedim ama senin bukadar gözüne batıosa ve telefon dökümanı sürekli mesajlaşma var ama mesajlar siliniosa tuhaflık var gibi geldi sanki... yerinde olsam eşimi tekrar uyarırım eger terslerse kızı da arar konusurum hala devam ediolarsa da görüşürüm akrabasıyla.. ama gercekten böyle bişey yoksa da hem eşin hem sen rezil olursun hem de aranız zor düzelecek şekilde bozulabilir.. emin ol iyi takip etHerkese slm. Çok uzun olmasın diye hemen konuya giriyorum. Sorun eşim 2 yıl falan oluyo işyerinde bekar bi kız var sürekli eşimin dibinden ayrılmıyor. Eşim yan odaya faks çekmeye gidiyor peşinden oda gidiyor .Eşim kpss için dershaneye yazılıyor oda bende senle gelicem deyip oda dershaneye yaziliyo eşim 1 gün ise gitmesin hemen arıyo. Resmi tatil günlerinde çoğu zaman çalışıyorlar sabah msj atiyo bugün napiyoruz calisiyormuyuz Sevgilisinden dert yanıyor falan . Onla muhatap olmak için hep bi bahanesi var .Ayrıca kızın eniştesi de bu işyerinde çalışıyo herkes aynı işi yapıyo konum aynı . Geçen sene msj attım sürekli dibinden ayrilmiyon hiç benim rahatsız olacagim aklına gelmiyo mu bunları yapiyon cvp ben ona abi diyorum bana bidaha msj yollama falan abuk subuk cvp . Eşimi uyardım enbaşta bunla samimi olma mesafe koy rahatsız oluyorum benle tartıştı hem de kaç defa onun cevabı sen değerini düşürüyorsun benle bunu tartışarak is arkadaşım muhatap olmak zorundayım Dedim muhatap olma diyen yok samimi olma kısa kes bulasmasin yüz verme bişey istemiyom . Şimdi online servisten takip ediyorum işyerinde en çok onla telefonda konusuyo gün içinde hafta da bikaç defa ve yarım saati buluyo ama digerleriyle 2 - 3 dakkayi geçmiyo ayrıca tatil için annemin yanına gittim ben oradayken haftasonu gece saat 10 kadar msjlasmislar bide ben döneceğim gece kısa msjlasma olmuş is çıkışı . Eşim onla olan tel görüşmelerini ve msjlari siler .Şimdi ben nasıl bu sorunu cozebilirim gidip enistesiyle konuşsam böyle böyle yapıyo baldizin çok rahatsız oluyorum desem olur mu ??
Rahat olduğumu nerden cikardiniz . 2 yıldır her farkettigimde de tartistim ama eşim hep beni haksız çıkardı .şimdi benim de sizden ricam o dersi nasıl vermeliyim benim uzuntuden sinirden aklıma bişey gelmiyo
Herkese slm. Çok uzun olmasın diye hemen konuya giriyorum. Sorun eşim 2 yıl falan oluyo işyerinde bekar bi kız var sürekli eşimin dibinden ayrılmıyor. Eşim yan odaya faks çekmeye gidiyor peşinden oda gidiyor .Eşim kpss için dershaneye yazılıyor oda bende senle gelicem deyip oda dershaneye yaziliyo eşim 1 gün ise gitmesin hemen arıyo. Resmi tatil günlerinde çoğu zaman çalışıyorlar sabah msj atiyo bugün napiyoruz calisiyormuyuz Sevgilisinden dert yanıyor falan . Onla muhatap olmak için hep bi bahanesi var .Ayrıca kızın eniştesi de bu işyerinde çalışıyo herkes aynı işi yapıyo konum aynı . Geçen sene msj attım sürekli dibinden ayrilmiyon hiç benim rahatsız olacagim aklına gelmiyo mu bunları yapiyon cvp ben ona abi diyorum bana bidaha msj yollama falan abuk subuk cvp . Eşimi uyardım enbaşta bunla samimi olma mesafe koy rahatsız oluyorum benle tartıştı hem de kaç defa onun cevabı sen değerini düşürüyorsun benle bunu tartışarak is arkadaşım muhatap olmak zorundayım Dedim muhatap olma diyen yok samimi olma kısa kes bulasmasin yüz verme bişey istemiyom . Şimdi online servisten takip ediyorum işyerinde en çok onla telefonda konusuyo gün içinde hafta da bikaç defa ve yarım saati buluyo ama digerleriyle 2 - 3 dakkayi geçmiyo ayrıca tatil için annemin yanına gittim ben oradayken haftasonu gece saat 10 kadar msjlasmislar bide ben döneceğim gece kısa msjlasma olmuş is çıkışı . Eşim onla olan tel görüşmelerini ve msjlari siler .Şimdi ben nasıl bu sorunu cozebilirim gidip enistesiyle konuşsam böyle böyle yapıyo baldizin çok rahatsız oluyorum desem olur mu ??
sende hallsn esini al.karsina konus.igce tavrini koy sert bi sekldeBen daha konuşup tartışırken bana böyle tepki gösteren eş ben eniştesiyle konuştuğum da nasıl tepki verecek hiç düşünemiyorum 2 ucu b...lu değnek başka fikirleri olan var mı ((((
Esinde var bir heves niye durup dururken yavşasin bu kadin bi kac ay sonra konu acarsin esim aldatti diyeHerkese slm. Çok uzun olmasın diye hemen konuya giriyorum. Sorun eşim 2 yıl falan oluyo işyerinde bekar bi kız var sürekli eşimin dibinden ayrılmıyor. Eşim yan odaya faks çekmeye gidiyor peşinden oda gidiyor .Eşim kpss için dershaneye yazılıyor oda bende senle gelicem deyip oda dershaneye yaziliyo eşim 1 gün ise gitmesin hemen arıyo. Resmi tatil günlerinde çoğu zaman çalışıyorlar sabah msj atiyo bugün napiyoruz calisiyormuyuz Sevgilisinden dert yanıyor falan . Onla muhatap olmak için hep bi bahanesi var .Ayrıca kızın eniştesi de bu işyerinde çalışıyo herkes aynı işi yapıyo konum aynı . Geçen sene msj attım sürekli dibinden ayrilmiyon hiç benim rahatsız olacagim aklına gelmiyo mu bunları yapiyon cvp ben ona abi diyorum bana bidaha msj yollama falan abuk subuk cvp . Eşimi uyardım enbaşta bunla samimi olma mesafe koy rahatsız oluyorum benle tartıştı hem de kaç defa onun cevabı sen değerini düşürüyorsun benle bunu tartışarak is arkadaşım muhatap olmak zorundayım Dedim muhatap olma diyen yok samimi olma kısa kes bulasmasin yüz verme bişey istemiyom . Şimdi online servisten takip ediyorum işyerinde en çok onla telefonda konusuyo gün içinde hafta da bikaç defa ve yarım saati buluyo ama digerleriyle 2 - 3 dakkayi geçmiyo ayrıca tatil için annemin yanına gittim ben oradayken haftasonu gece saat 10 kadar msjlasmislar bide ben döneceğim gece kısa msjlasma olmuş is çıkışı . Eşim onla olan tel görüşmelerini ve msjlari siler .Şimdi ben nasıl bu sorunu cozebilirim gidip enistesiyle konuşsam böyle böyle yapıyo baldizin çok rahatsız oluyorum desem olur mu ??
kızla hiçbir şekilde muhatap olmam.Herkese slm. Çok uzun olmasın diye hemen konuya giriyorum. Sorun eşim 2 yıl falan oluyo işyerinde bekar bi kız var sürekli eşimin dibinden ayrılmıyor. Eşim yan odaya faks çekmeye gidiyor peşinden oda gidiyor .Eşim kpss için dershaneye yazılıyor oda bende senle gelicem deyip oda dershaneye yaziliyo eşim 1 gün ise gitmesin hemen arıyo. Resmi tatil günlerinde çoğu zaman çalışıyorlar sabah msj atiyo bugün napiyoruz calisiyormuyuz Sevgilisinden dert yanıyor falan . Onla muhatap olmak için hep bi bahanesi var .Ayrıca kızın eniştesi de bu işyerinde çalışıyo herkes aynı işi yapıyo konum aynı . Geçen sene msj attım sürekli dibinden ayrilmiyon hiç benim rahatsız olacagim aklına gelmiyo mu bunları yapiyon cvp ben ona abi diyorum bana bidaha msj yollama falan abuk subuk cvp . Eşimi uyardım enbaşta bunla samimi olma mesafe koy rahatsız oluyorum benle tartıştı hem de kaç defa onun cevabı sen değerini düşürüyorsun benle bunu tartışarak is arkadaşım muhatap olmak zorundayım Dedim muhatap olma diyen yok samimi olma kısa kes bulasmasin yüz verme bişey istemiyom . Şimdi online servisten takip ediyorum işyerinde en çok onla telefonda konusuyo gün içinde hafta da bikaç defa ve yarım saati buluyo ama digerleriyle 2 - 3 dakkayi geçmiyo ayrıca tatil için annemin yanına gittim ben oradayken haftasonu gece saat 10 kadar msjlasmislar bide ben döneceğim gece kısa msjlasma olmuş is çıkışı . Eşim onla olan tel görüşmelerini ve msjlari siler .Şimdi ben nasıl bu sorunu cozebilirim gidip enistesiyle konuşsam böyle böyle yapıyo baldizin çok rahatsız oluyorum desem olur mu ??