Lütfen Empati yapın siz olsanız bu sorunu nasıl çözerdiniz ???

Bakin aldatiodur filan gibi klise cumleler kurmayacagim. Ama evlilik bi anlasmadir ve bu anlasma icinde evlilige saygi da vardir. Keza bu durum evlilige karsi yapilan bi saygisizliktir. Ne demek gece 10lara kadar konusmak surekli mesajlasmak filan rahatsiz okuorum dedigin halde bide. Sen yapsan elin adamiyla ole bi konusma gazetede 3. Sf haberi olursun eminim. Birinin cok sert bi dille esini uyarmasi lazim kiza bise demiorum bile

Rahat olduğumu nerden cikardiniz . 2 yıldır her farkettigimde de tartistim ama eşim hep beni haksız çıkardı .şimdi benim de sizden ricam o dersi nasıl vermeliyim benim uzuntuden sinirden aklıma bişey gelmiyo

hic kafa.yorma git enistesne anlat kizda bilincli.olsa sen yazdktan snra esine daha yazmazdi
ne yuzsuzler var alacan sacini basini.yolacan

Empati yapıyorum... Ben kıskanç biri değilim, tabi ki hayatımdaki insanın sosyal ilişkileri olabilir. Arkadaşlarıyla mesajlaşır, konuşur ama... Bir iş ilişkisinde sürekli aramalar ki yarım saat ne konuşulur, 10a kadar mesajlaşmalar normal gelmedi. Bence direk eniştesine söyleyin, o bu duruma müdahale etmeyecekse direk kızın ailesinin evine gidip durumu anlatacağınızı söyleyin. Bu belki en son yapılacak şey ama eşiniz çözmüyorsa bu durumu sizin çözmeniz gerekiyor.

Mesela dershane ye kiz gelcem dememiste esin sende benimle gel kaydol demis olmasin. Yani bi kiz bu kadar yaklasamaz karsi taraftan onay almasa. Ciddi bi sorun var bence ortada tercih yapilmasi gereken. Ben bu sekilde kabullenip yasayamazdim. Herkes yerini bilmeli

Eşinde suç,onlarin arkadaslisi iş disina coktan cikmis hala is arkadasim konusmak zorundayim gibi hissetmesin kendini..

Istese cok sert bir durus sergileyebilirdi. Niye sergilemiyor ? Isine mi gelmiyor yoksa he : )

Rahat olduğumu nerden cikardiniz . 2 yıldır her farkettigimde de tartistim ama eşim hep beni haksız çıkardı .şimdi benim de sizden ricam o dersi nasıl vermeliyim benim uzuntuden sinirden aklıma bişey gelmiyo

güzel ablam şu konuda bir anlaşalım seninle eşin bu olayda %80 suçlu .suçluluk psikolojisi sen ona konuyu açtıkça seni afedersin it gibi kapmış . sebebi açık suçlu . kıza yüz vermese kız 1 ay 2 ay peşinde koşardı 2 yıl boyunca adama sümük gibi yapışmazdı.. Sen önce eşinin ağzına bir güzel s… Ne lan bu vık vık mesajlaşma cıvık cıvık yarım saat i geçen telefon görüşmesi de. Önce açıklamasını bir dinle . Baktın ikna olmadın . kızın numarasını biliyorsun dimi ara anam kızı . bende sana kocamı kaptırcak göz var mı de . Bütün mesajlarınız , telefon görüşmeleriniz elimde var , eşim herşeyi itiraf etti sen eşime sulanmışsın de bütün suç sendeymiş de . Bak gör nasıl bülbül olup ötüyor . O görüşmeyi de bir güzel ses kaydı al . doğru kızın eniştesine ordan kızın anasına babasına . Heriften boşanmayı falan da düşünürsen . iŞ Yerine git bir güzel kızı döv rezil et ikisini de insan içine çıkacak yüzleri kalmasın . Senin de bir güzel içinin yağları erir. Benim bile şuan suratıma pis bir sırıtma geldi valla ben bile rahatladım ..

Ben bu durumdan pek hoşlanmadım. İyi niyet göremiyorum. Abi ayağına da olsa evli adamla o kadar samimi olunmaz. Ya eşin yüz veriyor ya da kız çok yapışkan. Nasıl çözülür bilmiyorum, kusura bakma çözüm sunan bir yorum yapamadım ama durumdan rahatsız olmakta haklısın. Ki ben geniş bi insanımdır biraz.

Kız zaten suçlu esin de bi o kadar suçlu ve sen 2 sene boyunca nasıl bu kadar rahat oldun

eşime sordum erkek gözüyle bakması için kesin bişi var dedi 10 dk kadar mjlasmalar adamın tepki göstermemesi msjları silmesi

Sorun esinde.kıza yüz vermese mesafeyi koysakkız cesaret bulup bu kadar samimi olamaz.abi dicek başkasını bulamamismj her dk her durumda ne bu boyle yani.çok sinir bozucu.ayni sekil siz bi başkasıyla iste abim diyerek bu kadar samimi olsanız esinizin hoşuna gidermiymis bence bunu nazik bir dille sorun kendisine.

En son yaşanan olay kızın nosunu tele kaydetmemis bende bi şekilde buldum bu no o kız salak gibi de arananlardan silmemis noyu dedim bu nonun o kız olduğunu biliyorum ya hemen onu arayıp dersin bana bidaha msj atma arama yada yarın ben onun azina s..... önce aradı sakin bi sesle eşim msjlarini gördü bidaha msj atma tmm mi iyi akşamlar kızda tmm dedi kapattı sonra kıyameti kopardı ayildi bayildi sinir krizi geçirdi sen bana guvenmiyon senin yüzünden kıza rezil oldum falan şok oldum gene aynen devam ettiler tabi şimdi napcam bilmiyorum

sen hic kafa yorma git enistesne syle.o icabina bakar artik dover mi hakaretmi eder naparsa ne yuzsuz bi.kiz yarabbim esindede suc var yok degil ondan yuz buluo yaziyor dedgm gbi enistesyle.konus derim cnm

Saatlerce ne konuşulur her gün is yerinde birlikte olduğun insanla, ben gurbetteyim annemle o kadar konuşmuyorum mesajlaşmalar mesajların silinmesi sinir krizi geçirmeler falan, sen rahatsız olduğun anda önünü kesecekti esin senden kıymetli mi, demek ki kıymetli, bu işin senin dikkatini çekecek durumda olmasi bile yeter aralarında birsey var demeye, ben bilmem mesela eşimin arkadaşları kimdir nedir yolda izde görürsek selam selam, bir de dediğin gibi eşine abi abi diye dört dönüyosa seni de sevmesi lazım

aralarında birşey olmasa senin msjına ay abla yanlış anlama o benim abim falan yazardı ama bu direk çirkef çirkef cvp atmış sana.bu cesareti bulacağı bir durum içinde demek ki eşinle.net.sana da onun eşi olduğun için bilenmiş.bu olay eşinde bitiyor ama anlaşılan onun da mesafe koymaya hiç niyeti yok.enişteyle görüşsen eşinle aran kötü olabilir.bunu göze alıyorsan tek çare enişteyle görüşmek gibi duruyor.

Kadınla asla ama asla muhattap olmazdım.
Tut ki kadın eşime deli divane aşık.
Hiç umrumda olmaz.
Eş, o noktada mesafeyi koyup duvar örmeyi bilecek.

Ben daha konuşup tartışırken bana böyle tepki gösteren eş ben eniştesiyle konuştuğum da nasıl tepki verecek hiç düşünemiyorum 2 ucu b...lu değnek başka fikirleri olan var mı ((((

Is yerindeyken yarim saati bulan konusmalar
digerleriyle bu konusma 2-3 dakikayi gecmiyorken.
sen ailenin yanindayken mesajlasmalar
hem de gece gece.
sen gorme diye arama, mesaj vs.kayitlarini silmeler.

hem de iki senedir.

iki senedir nasil dayaniyorsun buna ve bir de takip edip bekleme durumundasin. Allah yardimcin olsun, ben dayanamazdim. Gerek guzelce anlat, gerek bagir cagir, gerekse küs. Ama tepkini artik net bir sekilde ortaya koy. Evlilikte bir taraf boyle bi durumdan rahatsiz oluyorsa cozulmesi gerekir. Boyle devam etmemeli. Birinin de yazdigi gibi bu evlilige saygisizliktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…