Oyle mi diyorsun.maco bir erkek olsagoz yummaz belki. Aman ben de kiz sarkmasin diye bir insanin basini yakicam.O zaman tam firsat kollarlar. Kiz zaten nişanlı derler devam ederler. Onlara büyük bir firsat olur bu.
Valla konu sahibi cok sakinsin..
Rahat olduğumu nerden cikardiniz . 2 yıldır her farkettigimde de tartistim ama eşim hep beni haksız çıkardı .şimdi benim de sizden ricam o dersi nasıl vermeliyim benim uzuntuden sinirden aklıma bişey gelmiyohaa bu arada sizde biraz rahatsınız 2 senedir böyle bir olay olacak vallaha o adamı da o kızı da gebertirdim ! o kıza öyle bir ders verirdim ki herkesin içinde birdaha evli barklı adamlara sarkıntı olmayı bırak yanlarına bile yaklaşamazdı.
hic kafa.yorma git enistesne anlat kizda bilincli.olsa sen yazdktan snra esine daha yazmazdiBende sorunun eşime olduğunu düşünüyorum biri yüz vermiş oda astarini istiyo .mesela ben işyerine çok nadir giderim ilk tanistigimizda bile kız benle tokalasti sadece hiç konusmadi . Madem onu abi görüyo karısı onun kadar değerli olur bence samimi olmak ister insan
Rahat olduğumu nerden cikardiniz . 2 yıldır her farkettigimde de tartistim ama eşim hep beni haksız çıkardı .şimdi benim de sizden ricam o dersi nasıl vermeliyim benim uzuntuden sinirden aklıma bişey gelmiyo
benim de saatlerdir ağlaya ağlaya gözler şişmiş.. baktım olacak gibi değil makaraya vurmaya başladım işi... biraz olsun iyi geliyor:)) msjin yüzümü güldürdü biraz olsun ağlamak da bogazimda düğümlendi birden nasıl Üzgünüm bi bilsen
sen hic kafa yorma git enistesne syle.o icabina bakar artik dover mi hakaretmi eder naparsa ne yuzsuz bi.kiz yarabbim esindede suc var yok degil ondan yuz buluo yaziyor dedgm gbi enistesyle.konus derim cnmEn son yaşanan olay kızın nosunu tele kaydetmemis bende bi şekilde buldum bu no o kız salak gibi de arananlardan silmemis noyu dedim bu nonun o kız olduğunu biliyorum ya hemen onu arayıp dersin bana bidaha msj atma arama yada yarın ben onun azina s..... önce aradı sakin bi sesle eşim msjlarini gördü bidaha msj atma tmm mi iyi akşamlar kızda tmm dedi kapattı sonra kıyameti kopardı ayildi bayildi sinir krizi geçirdi sen bana guvenmiyon senin yüzünden kıza rezil oldum falan şok oldum gene aynen devam ettiler tabi şimdi napcam bilmiyorum