- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Allah yardımcısı olur inşallahArkadaslar bundan 4 ay önce kardeşim böbrek taşı ameliyati geçirdi. Sadece taşı kiracakti doktor ama böbrek kanalını zedelemis bunu bize söylemedi o günden sonra zaten kardeşim bir türlü eski sağlığına kavuşmadi 7 kilo verdi sürekli o doktordan ötekine sürükledik. Sonunda üniversite hastanesinde teşhis konuldu az kalsın böbreğini kaybetme noktasına geldik. Orada tedavi süreci başladi şimdi 29.09.2016 tarihinde ameliyat olacak bu ameliyati çok önemli güzel geçerse bütün sıkıntılarımiz bitecek sizden Allah rızası için dua istiyorum daha 17 yasinda üstelik doğum gününde ameliyati var adı samet nolursun uz dua edin sıkıntılarımiz bitsin.
İnşallah inşallah.Allah yardımcısı olur inşallah
Allah razı olsun sizden.Kardeşine acil şifalar diliyorum. Gencecik inşallah Allah'in izniyle sağlığına kavuşur.
Çok şükür ikinci bobreginde sıkıntı yok bu ameliyati güzel geçerse bitecek sıkıntımız yoksa başka bir ameliyat daha olacak.Allah şifa vrrsin kardeşim2. Böbreğinde bir sorun yoktur inş.
Rabbim acil sifalar versin, insallah eski sagligina kavusur icinizi ferah tutun cok gecmis olsun..Arkadaslar bundan 4 ay önce kardeşim böbrek taşı ameliyati geçirdi. Sadece taşı kiracakti doktor ama böbrek kanalını zedelemis bunu bize söylemedi o günden sonra zaten kardeşim bir türlü eski sağlığına kavuşmadi 7 kilo verdi sürekli o doktordan ötekine sürükledik. Sonunda üniversite hastanesinde teşhis konuldu az kalsın böbreğini kaybetme noktasına geldik. Orada tedavi süreci başladi şimdi 29.09.2016 tarihinde ameliyat olacak bu ameliyati çok önemli güzel geçerse bütün sıkıntılarımiz bitecek sizden Allah rızası için dua istiyorum daha 17 yasinda üstelik doğum gününde ameliyati var adı samet nolursun uz dua edin sıkıntılarımiz bitsin.
Çok teşekkür ederim insallah tek istediğim eskisi gibi sağlıklı mutlu olması.Rabbim acil sifalar versin, insallah eski sagligina kavusur icinizi ferah tutun cok gecmis olsun..
Amin Allah sizden razı olsun inşallah hepimizin sıkıntıları gider.Rabbim gençliğine sevdiklerine bağışlasın.şafi ismiyle şifa versin.tüm sıkıntılarınızdan kurtarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?