• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Dualarinizi Esirgemeyin

Mihrisaah

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
1.795
2.362
333
Arkadaslar bundan 4 ay önce kardeşim böbrek taşı ameliyati geçirdi. Sadece taşı kiracakti doktor ama böbrek kanalını zedelemis bunu bize söylemedi o günden sonra zaten kardeşim bir türlü eski sağlığına kavuşmadi 7 kilo verdi sürekli o doktordan ötekine sürükledik. Sonunda üniversite hastanesinde teşhis konuldu az kalsın böbreğini kaybetme noktasına geldik. Orada tedavi süreci başladi şimdi 29.09.2016 tarihinde ameliyat olacak bu ameliyati çok önemli güzel geçerse bütün sıkıntılarımiz bitecek sizden Allah rızası için dua istiyorum daha 17 yasinda üstelik doğum gününde ameliyati var adı samet nolursun uz dua edin sıkıntılarımiz bitsin.

Arkadaslar bundan 4 ay önce kardeşim böbrek taşı ameliyati geçirdi. Sadece taşı kiracakti doktor ama böbrek kanalını zedelemis bunu bize söylemedi o günden sonra zaten kardeşim bir türlü eski sağlığına kavuşmadi 7 kilo verdi sürekli o doktordan ötekine sürükledik. Sonunda üniversite hastanesinde teşhis konuldu az kalsın böbreğini kaybetme noktasına geldik. Orada tedavi süreci başladi şimdi 29.09.2016 tarihinde ameliyat olacak bu ameliyati çok önemli güzel geçerse bütün sıkıntılarımiz bitecek sizden Allah rızası için dua istiyorum daha 17 yasinda üstelik doğum gününde ameliyati var adı samet nolursun uz dua edin sıkıntılarımiz bitsin.
Canım geçmiş olsun
İyi geçer inşallah
Kardeşin sağlığına kavuşur

Dua edelim de kardeşimiz böbreğinden oluyormuş bunun için ne yaptınız Dr nasıl böyle bir hata yapar doktor hatasimi

Samet kardeşime Rabbim şifa versin inşAllah tez zamanda sağlığına kavuşturur.ve ihtiyacı olan herkese Rabbim şifa versin...

Rabbim yardım etsin tüm sıkıntıları sona ersin, sağlığına kavuşsun innnşaallashhhh

Samet kardeşimiz Allahın şafi ismi hurmetine sifana muhtac Rabbim.
Sen ona yardım et.

Dua edelim de kardeşimiz böbreğinden oluyormuş bunun için ne yaptınız Dr nasıl böyle bir hata yapar doktor hatasimi
Evet doktor hatasi çünkü üniversite hastanesinde ki Prof yaptığı birsürü tahlilden sonra bizim çok fazla israrimizla açıkladı böbrek hidronefroz 3 seviyesindeydi önce nefrostomi takildi rahatlatmak için bir süre böyle bekledi değerleri normale dönünce aynı bölgeden stent takildi çok kötü günler geçirdik defalarca tomografi çekildi ve orada Ogrendik ki bu duruma sadece bizi düşürmemiş bizim gibi bir sürü hastası aynı şekilde başvurmuş hatta onlar yoğun bakımlıkmiş hala da bu doktoru öven bir sürü insan tanıyorum.

Allah hepinizden razı olsun ne sikintiniz varsa gidersin.

Evet doktor hatasi çünkü üniversite hastanesinde ki Prof yaptığı birsürü tahlilden sonra bizim çok fazla israrimizla açıkladı böbrek hidronefroz 3 seviyesindeydi önce nefrostomi takildi rahatlatmak için bir süre böyle bekledi değerleri normale dönünce aynı bölgeden stent takildi çok kötü günler geçirdik defalarca tomografi çekildi ve orada Ogrendik ki bu duruma sadece bizi düşürmemiş bizim gibi bir sürü hastası aynı şekilde başvurmuş hatta onlar yoğun bakımlıkmiş hala da bu doktoru öven bir sürü insan tanıyorum.
Nasıl görevinde kalabiliyor insan hayatı bu kadar ucuz mu
Gerçi ucuz

Rabbim şafî ismiyle şifa versin inşallah

Allah şifa versin inşallah iyi geçer ameliyat

Şafi ismiyle Samet 'e şifa diliyorum.Allahım tez zamanda sağlığına kavuştursun.

İnsallah ameliyat sorunsuz gecer.aalh sifa versin dua ederiz tabiki

Samet kardeşime Rabbim şifa versin inşAllah tez zamanda sağlığına kavuşturur.ve ihtiyacı olan herkese Rabbim şifa versin...

Allah şifasını versin,sağlıkla yaşasın inşallah.

Samet kardeşimiz Allahın şafi ismi hurmetine sifana muhtac Rabbim.
Sen ona yardım et.

Rabbim hepinizden razı olsun ne sikintiniz varsa gidersin.

Allah sifa versin. Insallah ameliyati cok guzel gecer sizde sevincle bizimle paylasirsiniz.

Nasıl görevinde kalabiliyor insan hayatı bu kadar ucuz mu
Gerçi ucuz
İnsan hayatı çok ucuz sadece para için yaptı o ameliyati biz 8 yıldır takipli doktorumuzdu üstelik ameliyattan sonra defalarca sıkıntılarımizi söyledik elham yapıyorsunuz dedi bizi bekletti surekli devlette başka doktora götürduk oda anlamadı üniversite hastanesine goturmeseydik çoktan bobregi kaybetmişti.

Back