Buraya yazmıştım sanıyorum... uzun bir hikayem var. Tekrar anlatıp da kimseyi sıkmak istemem ama kısaca şöyle: 5 yıl evli kaldım, 2 kere düşük yaptım., sonrasında tekrar gebelik olmadı, zaten evliliğim de bitti. 2006 yılında biriyle tanıştım, o günden beri beraberiz ve ben son 1 senedir tekrar bebek istiyorum. Ama bunu söyleyemedim çünkü o erken olduğunu düşünüyordu. Ben de gizlice hapları bıraktım. 1 yıl oldu, korunmuyorum ama hiçbirşey yok!
Geçen gün, artık bebek istediğimi söyledim ve o da bana katıldı. İlk defa ikimiz birden bebek yapmaya karar verdik ve benim içimde garip bir huzur var. Aslında fiziksel olarak değişen biryeş yok ama artık legal oldu ve ikimiz de istiyoruz diye olacakmış gibime geliyor. Yüreğim nasıl pır pır, nasıl heyecanlı anlatamam. Sanki yılların çabalamasının verdiği yorgunluk uçuverdi de 20 yaşında ve ilk defa deneyen bir gençkız hali geldi üzerime. Bu duygumu şu an kimseyle paylaşamıyorum... sizlerle paylaşmak istedim.
Tam şu anda hem dualarınıza hem de tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. 31 yaşındayım... ne yemeliyim, neler yedirmeliyim vs... bildiğiniz ve işe yarayan herşeyi duymak isterim. Ama en önemlisi dua, dualarınızı da duymak istiyorum.
İşte böyle... yazmak bile rahatlattı gerçekten...
herkese sevigler :)