lütfen dinleyin ve yardım edin banaa:(((

simrik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
11
0
37
benim sorunum etrafımdakilere göre abartı olduğu için artık kimseye anlatamıyorum ve de ne yapcağımı bilmiyorum yüzümde siyah nokta vardı küçücük onu sıkıyım die uğraştm ve 2 gün sonra sivilce gibi bişey çıktı yüzümde daha sonra şişti ve büyüdü doktora gittiim kiste dönüşmüş bu dedi we iğneyle şişliğini indirdi yani içindekini boşalttı bana kalansa burnumun üstünde kocaman bi kızarıklık ve 3haftadır hiç bi değişme yok renk adına doktoruma bu geçer mi die sordum o da inşallah geçer dedi baska doktra gttm o da aynı şeyleri söyledi, krem kullanıyorum doktrun werdklerni olmadı arap kızını tavsiye ettiler onu kullanıyorum şimdi ama her sabah kalktığımda aynı kızarıklık yerinde çıldrmak üzereym öğremnlğe yeni başladım çocukların sürekli burnunuza noldu die sormaları öğretmnlği bile bıraktrcak cinsten.. lütfen başına böle bişey gelen warsa ya da bu kist mi nyse onu bilen varsa bişeyler söylesn bana lütfeenn..

geçmiş olsun canım konun yanlış yerde yeni üyesin belli
Bi foruu dolaş bakalım belki vardı çözümü aynı durumda olan birisi falan

teşekkür ederim bu sorunum olduğu için nette gezindm ve bu sitede bişeyler duyabilirm die üye oldum hemen

bepanten denedinmi yanik izlerine birebir bunu gecirirmi emin degilim istersen doktoruna sor pepanten zarari olurmu diye

yara izlerini buğdağ yağının geçirdiğini duymuştum..:hulya:

ya bepanteni duydum doktormua sordm ama o dioseal die özel bi krem werdi ona basladım şimdi hala sertlik duruyo ve kırmızı şeklde maalesef 3ay kullancam geçmezse lazaer dedi ama ona da güwenemiyorum ALLAH yardmcm olsun artıkk(( fondoten kullanmaya basladm haytamda ilk defa ama o bile kapatmıyo fazla az bi kırmızılğını gizlyo

bu arada benmki yara deil sivilcenn katılaşmış hali yani kistleşmiş hali nette arastryorum sürekli hepsi sivilcenn iz bırakanı dio(

geçmiş olsun cnm bepantenin merhemini kullanabilirsin kremi değilde merhemi daha yoğun geceleri sür. bepantenin hücre yenileme özelliği var. sakın sarımsak falan deniyeyim deme bi arkadaşım sarımsak sürmüş yüzüne kalıcı yara olmuş sarımsak yakmış yani,aklıma gelmişken uyarayım dedim.

şimdi dioseal die bi kremi kullanıyorum bepanteni wermedi doktr, bi baska doktr da bepanteni wermişti ama ben dıoseali kullanıyorum bilmyrm inş ii gelir ama geçiyo gibi en azından kırmızılığı hafifledi ewet sarımsagn kötü yaptıgını duymuştm teşekkür edermm inşallah da hiç iz lamadan geçer çok korkuyorum iz kalcak die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…