Lütfen Dikkat!!!!!.....

deryacaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
95
6
Sevgili arkadaşlar internette çocuklarımızın oynadığı oyunlara lütfen dikkat edelim.Az önce yiğenimin internette oynadığı oyunu tesadüfen gördüm ve açıkcası kanım dondu.Oyunun içeriği bir seri katil önüne gelen bütün insanları öldürüyor ama bu kadar gerçekci olamaz resmen insanların kolları, bacakları,kafaları,etleri kopuyor.Kanlar yerlerde,küçük çocukların ellerinde bıçaklar ve silahlar diğer adamı öldürmeye çalışıyorlar.Ölen her kişiden çıkan sesler çok ürperticiydi.Yani tamamen şiddet içerikli,tamamen çocuklarımızı bu yollara özenti duyuran tam anlamıyla insanlık dışı bir oyun.Ya oyun demek istemiyorum.Çünkü oyun dediğimizde aklımıza gelen ilk şey yavrularımızın güzel zaman geçirmek için uğraştıkları tamamen hayal güçlerinde gerçekleştirdikleri eğlenceli bilgilendirici fiziksel ve zihinsel hareketlerdir.Aslında size linki vermek isterdim ana sonra düşündüm ki yanlış yaparız.Oyuna ne kadar çok tıklarsak sitenin katılım sayısı ve oyunun oynama sayısı çoğalacak ben böyle olmasını istemiyorum.Ama sizlerden tek ricam arkadaşlar lütfen ama lütfen çocuklarımıza çok dikkat edelim.Böyle insanlık dışı oyunlardan uzak tutalım.Yüğenime bu oyunun yanlış olduğunu ve bir daha oynamaması gerektiğini uygun bir dille anlattım.Ya ben görmeseydim bu oyunu oynadığını benim çocuklarımda odaya girip görebilirlerdi.:1no2: Bu oyunları sitelerinde yer ver vahşetin adını oyun altında çocuklara sunan insanlıktan nasibini almamış şahıslara sesleniyorum.Ticari çıkarlarınız için tertemiz çocukları sitenizde yayınladığınız pis oyunlarınız gibi,kendi pis oyunlarınıza alet etmeyin lütfenklava:

çok haklısın canım o oyunlar gerçekten tüyler ürpertici çocuklarımızın üzerinde olmalı gözlerimiz ......

canim sagol uyarin icin .benimkiler ufak biri uc biri uc aylik ama uyarilarini goz onunde bulundurup ileride dahabi dikkatli olurum insallah cok sagol

maalesef zamane çocukları işte..teknolojinin pençesindeki ,çocukluğunu bir ekran karşısında saatlerce sözüm ona oyun dedikleri tüyler ürpertici saçma sapan şeylerle saatlerini geçiren çocuklarımız:1no2:
bizim çocukluğumuzda yoktu böyle şeyler
evet belki teknoloji bu kadar ilerlememişti ama biz saklambaç,seksek,evcilik oynayarak büyüyen çocuklardandık...biz şaslı çocuklardık..
aslında en önemlisi bilinçli anne baba olmak gerekiyor..bilgisayarı,interneti yararlı şeyler için kullanmayı öğretebilmeliyiz çocuklarımıza..o bilgisayarın başından ayrılmasın,yeter ki beni rahat bıraksın düşüncesindeki ilgisiz her ebeveynin başına gelebilecek tehlikeler gerçekten de çok fazla çünkü
bu yıl okula başladı oğlum.ve bugüne kadar şiddet nedir bilmeyen oğlumu bir gün kendi kendine birşeyler yaparken buldum salonda..ne yapıyorsun oğlum dediğimde elindeki lego parçasını göstererek(ona oyuncak olarak silah gibi saçma birşeyi asla almamış olduğum için)kendince silah yapmış onu kötü adamları vurup öldürüyorum dedi.....başımdan aşağıya kaynar sular döküldü o anda..ama sonra düşündüm ki tabiyiki okuldan,çevresinden,arkadaşlarından o kadar çok şey görecek ve öğrenecek ki benim birtanem...herşeyi görmeli,öğrenmeli de zaten dedim kendi kendime..ama ben onu öyle bilinçli yetiştirmeliyim ki neyin ne olduğunu bilmeli ve tercihlerini o yönce yapmalı

babalar ve özellikle siz anneler..lütfen çocuklarımıza ne olursa olsun doğru yolu gösterelim.alt tarafı bir oyun ne var bunda canım diyip boşvermeyelim..lütfen unutmayalım ;onları şiddeti özendiren şeylerden uzak tutmak için en iyi yol çocuklarımızla düzgün iletişim kurabilmemizden geçer
ve en önemlisi çocuklarımıza sevmeyi öğretelim..sevginin olduğu yerde şiddet olmaz zatenyerimseniben

canım bu güzel yazın için teşekkür ediyorumŞeniz
sevgiyle kalına.s.

ya ewet bunlara oyun denmez zaten oyun dedin mi masumane şeyler geliyor aklımıza
ama bu tür oyunlar biri vahşet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…