• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Dikkat!!!!! İncir kürü sebep olabilir mi?

gul3737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
288
211
83
Arkadaşlar merhaba ben 2 ay önce klomen kullandım yumurtam 19 ml oldu ve iğneyle çatlattık yalnız gebelik oluşmadı, ondan sonraki ay doktora gidemedim ama evde şu meşhur olan incir kürünü uygulayayım dedim ve 21 gün boyunca düzenli yaptım ve içtim. Normalde adet döngün 35-37 günü bulurdu. İncir kürünü yaptığım ay adetim 29 günde oldu ve her zaman olandan farklı bir şeyler vardı çok yoğundu ve çok fazla kan pıhtısı şeklinde et gibi parçalar geliyordu. Adetimin 5. günü doktora gittim tekrar klomene başlamak için muayenede bir sorun yoktu klomeni 5 gün boyunda günde 2 adet olarak kullandım adetimin 13. günü doktora gittiğimde hiç yumurta yoktu. Sizce incir kürü etkilemiş olabilir mi? Bazı yerlerde bu kürün yumurtaları baskıladığını okumuştum. Benim gibi incir kürü uygulayıp çok yoğun adet kanaması geçiren var mı? Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim.

İlaç kulöanırken kür yapmayı hiç tavsiye etmiyorlar. Kürü bırak, bu ay bi bak nasıl oluyor olmadı doktoruna sorarsın.

Adetliyken ic sadece canim ilac kullanırken olmaz ben oyle yaptım bu ay şükür normaldi kontrol de hersey

Adetliyken ic sadece canim ilac kullanırken olmaz ben oyle yaptım bu ay şükür normaldi kontrol de hersey
İlaç kulöanırken kür yapmayı hiç tavsiye etmiyorlar. Kürü bırak, bu ay bi bak nasıl oluyor olmadı doktoruna sorarsın.

İncir kürünü zaten ilaç kullanmadığım ay yaptım adetliyken başladım ve 21 gün yapıp bıraktım ondan sonraki ay ilaca başladım tekrar fakat hiç yumurta oluşmadı.

Bende bal tarcin corekotu yapmistim 3 kist birakmisti 1 ay dogumkontrol hapi kullandim oyle gecti gecen ay serephene kullandim 4 yumurta olustu ama olmadi

Bende bal tarcin corekotu yapmistim 3 kist birakmisti 1 ay dogumkontrol hapi kullandim oyle gecti gecen ay serephene kullandim 4 yumurta olustu ama olmadi
Benim bu ay hiç yumurta oluşmadı doktorda amh testi istedi benden, yumurta rezervlerini gösteren bir testmiş 2 gün sonra alıcam umarım güzel çıkar.

bende bir kaç aydır bebek istiyorum herhangi bir sorunumuz yok ama süreci kısaltmak için bu ay incir kürüne başladım aynı zamanda ovulasyon testi kullanıyorum...ilk resim adetimin 13. günü diğeride 14. günü 15.günüde çizgi kayboldu sorun şuu...incir kürünü adetimin 3. günü başladım çift çizgiyi normalde 14. günü görüyordum ama bu ay 13 .günü daha koyuydu 14. günüde doktora gittim yumurta oluşumunu görmek için..doktor 1 tane yumurta olduğunu onunda küçük olduğunu söyledi ben bu durumdan bişey anlamadım yorumu olan var mı

Eklentiler

• IMG_20141030_164327-1.jpg
    IMG_20141030_164327-1.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 379
  • IMG_20141031_165145.jpg
    IMG_20141031_165145.jpg
    2,6 MB · Görüntüleme: 149
Bende geçen ay incir kuru kullandım .. yumurta beklerken 6.5 cm kist oluşmuştu bende incir e bağladım .. beni. İlk kontrolumdu daha önce böyle bir kontrol yapmadım . ama ben kisti İncir e bağladım yumurta gelişti ama catlamadi ve kiste dönüştü bence...

Bu ay birsey kullanmıyorum doktorum önümüzdeki adet le atılması lazım dedi inşallah atılır.

benim de incir kürünü yaptığım ay 4 mm lik kistim olmuştu.sanırım herkese faydalı olmuyor:(

Back