• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen destek ve yardımlarınız ihtiyacım var 🙏

Ebrar 6388

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
5
5
1
34
Öncelikle merhaba arkadaşlar belki buda dertmi diyeceksiniz ben geçenlerde bir youtube hesabı açtım eşime aileme destekte bulunmak için ama gerçekten çok yoruldum keşke emeğinin karşılığını alsam insanlara videomu izlermisiniz destek olurmusunuz demekten heba oldum bazı yüksek hesaplı arkadaşlara sordum bu işi nasıl yapmalıyım diye kimse ağzımı bile açmadı sanki ekmeklerini önlerinden alacağım bu işte ilerlemeyi çok ama çok istiyorum bilgisi olan paylaşabilirim hesabım bu abone olursanız çok sevineceğim lütfen desteklerinizi benden esirgemeyin çok teşekkür ederim şimdiden

Son düzenleyen: Moderatör:
Kolay gelsin çok tıkanmalar olsun canım benim. Acaba hangi uygulamayı kullanıyorsunuz

Öncelikle merhaba arkadaşlar belki buda dertmi diyeceksiniz ben geçenlerde bir youtube hesabı açtım eşime aileme destekte bulunmak için ama gerçekten çok yoruldum keşke emeğinin karşılığını alsam insanlara videomu izlermisiniz destek olurmusunuz demekten heba oldum bazı yüksek hesaplı arkadaşlara sordum bu işi nasıl yapmalıyım diye kimse ağzımı bile açmadı sanki ekmeklerini önlerinden alacağım bu işte ilerlemeyi çok ama çok istiyorum bilgisi olan paylaşabilirim hesabım bu abone olursanız çok sevineceğim lütfen desteklerinizi benden esirgemeyin çok teşekkür ederim şimdiden
Kurabiye tarifi arıyordum iyi oldu teşekkür ederim. Fındıklı yapılabilir mi bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabınıza baktım. Daha yeni başlamışsınız, çok az videonuz var. Ünlü ya da başka platformlarda tanınmış kişiler hariç kimsenin bu kadar az video ile keşfedileceğini sanmıyorum. Biraz sabırlı olmanız lazım yani. Muhtemelen uzun süre kazanç da sağlayamazsınız.

Destek olmak için videolarınıza bakacağım ama.

Back
X