- 14 Mart 2025
- 246
- 42
- 13
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
-
Benimde aynı sekilde gögüslerimde hassasiyet kasık ağrısı ve yoğun akınti vardı simdi.sadece yogun akinti ve bel ağrım var kasık ağrım ve göğus hassasiyetim.bitti 4 gün önce bir damla kan geldi su an adrtimr 6 gun var 2 gun once test yaptim 8 gun varken negatifti bakalim ne olcak bilmiyorum bekliyorum bendeKızlar adetime 7 gün kaldı olan belirtilerim de gitti bitek göğüs kaldı içlerinden başka belirtim yok geçen hafta beyaz akıntım vardı o da yavaştan kesildi sanırım yine hamile değişik ve adet olcam gibi gözüküyor dün test yaptım negatif çıktı siz ne zaman öğrendiniz ne belirti oldu lütfen moral motivasyon mesajları atsrmısınız
Ama şimdi gitti çoğu bitek göğüs kaldı bide az önce merdivenden indim çıktım sol kaşığıma ağrı girer gibi oldu geçti bu kadarBenimde aynı sekilde gögüslerimde hassasiyet kasık ağrısı ve yoğun akınti vardı
Bence biraz erken yaptık testleri tam regl gununde yapsaydik keskeAma şimdi gitti çoğu bitek göğüs kaldı bide az önce merdivenden indim çıktım sol kaşığıma ağrı girer gibi oldu geçti bu kadar
adetine 3 gün kala yapsan daha net çıkar sonuç 7 gün kala cıkması biraz zor canımKızlar adetime 7 gün kaldı olan belirtilerim de gitti bitek göğüs kaldı içlerinden başka belirtim yok geçen hafta beyaz akıntım vardı o da yavaştan kesildi sanırım yine hamile değişik ve adet olcam gibi gözüküyor dün test yaptım negatif çıktı siz ne zaman öğrendiniz ne belirti oldu lütfen moral motivasyon mesajları atsrmısınız
Aslında yapmayacaktım sadece 8 gün kala yaptım o da birisinin yazdığı mesajı okumuştum çıktı diye ondan yaptım ama öncesinde hamile olduğumu düşünüyordum şu son 8 gün kala hamile olduğumu düşünmüyorum hissetmiyorumadetine 3 gün kala yapsan daha net çıkar sonuç 7 gün kala cıkması biraz zor canım
Canım 8 10 gün kala hamile olduğunu da olmadığını da hissedemezsin bu böyle bişi değil ben Aralık'ta gebe kaldım döngünün 36 gününde öğrendim öğrendiğimde kese görünüyordu ve hiç belirtim yoktu şok olmuştum neyse sonradan olmadı kaybettim ama diyeceğim o ki 8 10 gün önceden belirti yasayamazsin çünkü daha yerleşme bile.olmyyor bunlar beynin oyunu. Veya testte de çıkmaz bı kaç gün bekle kan ver tek yolu bu bu kadar takıntı yapma his olaylarına girme hayal kırıklığına ugrarsinAslında yapmayacaktım sadece 8 gün kala yaptım o da birisinin yazdığı mesajı okumuştum çıktı diye ondan yaptım ama öncesinde hamile olduğumu düşünüyordum şu son 8 gün kala hamile olduğumu düşünmüyorum hissetmiyorum
öyle düşünme insan gerçekten hissedemiyor anlamıyor o pozitif testi göresiye kadar hatta görse bile inanamıyor ümitsizliğe kapılma canım 3 gün kala erken gebelik testiyle çıkar inşallahAslında yapmayacaktım sadece 8 gün kala yaptım o da birisinin yazdığı mesajı okumuştum çıktı diye ondan yaptım ama öncesinde hamile olduğumu düşünüyordum şu son 8 gün kala hamile olduğumu düşünmüyorum hissetmiyorum
Benimde aynı sekilde gögüslerimde hassasiyet kasık ağrısı ve yoğun akınti vardı simdi.sadece yogun akinti ve bel ağrım var kasık ağrım ve göğus hassasiyetim.bitti 4 gün önce bir damla kan geldi su an adrtimr 6 gun var 2 gun once test yaptim 8 gun varken negatifti bakalim ne olcak bilmiyorum bekliyorum bende
Aslında yapmayacaktım sadece 8 gün kala yaptım o da birisinin yazdığı mesajı okumuştum çıktı diye ondan yaptım ama öncesinde hamile olduğumu düşünüyordum şu son 8 gün kala hamile olduğumu düşünmüyorum hisse lütfen
İnşallaj canımöyle düşünme insan gerçekten hissedemiyor anlamıyor o pozitif testi göresiye kadar hatta görse bile inanamıyor ümitsizliğe kapılma canım 3 gün kala erken gebelik testiyle çıkar inşallah
Yaaa benimde belirtilerimin var gibiydi sonra gitti bende beklemedeyim valla bilmiyorum kanama vs de olmadı 7 gün kaldı allahtan hayırlısıCanım 8 10 gün kala hamile olduğunu da olmadığını da hissedemezsin bu böyle bişi değil ben Aralık'ta gebe kaldım döngünün 36 gününde öğrendim öğrendiğimde kese görünüyordu ve hiç belirtim yoktu şok olmuştum neyse sonradan olmadı kaybettim ama diyeceğim o ki 8 10 gün önceden belirti yasayamazsin çünkü daha yerleşme bile.olmyyor bunlar beynin oyunu. Veya testte de çıkmaz bı kaç gün bekle kan ver tek yolu bu bu kadar takıntı yapma his olaylarına girme hayal kırıklığına ugrarsin
Daha varsa bile öğrenmek için çok erken sabırlı olun regli gününüzü bekleyin umarım pozitiftirKızlar adetime 7 gün kaldı olan belirtilerim de gitti bitek göğüs kaldı içlerinden başka belirtim yok geçen hafta beyaz akıntım vardı o da yavaştan kesildi sanırım yine hamile değişik ve adet olcam gibi gözüküyor dün test yaptım negatif çıktı siz ne zaman öğrendiniz ne belirti oldu lütfen moral motivasyon mesajları atsrmısınız
Benimde aynı kasık ve bel agrım vardı hatta akıntım da oldu bi süre ama şimdi hiç birisi kalmadı benimde 4 gün kaldı bakalım nasipYaaa benimde belirtilerimin var gibiydi sonra gitti bende beklemedeyim valla bilmiyorum kanama vs de olmadı 7 gün kaldı allahtan hayırlısı
Heyecanla bekleyelim haberleşelim lütfenBenimde aynı kasık ve bel agrım vardı hatta akıntım da oldu bi süre ama şimdi hiç birisi kalmadı benimde 4 gün kaldı bakalım nasip
İnsallahDaha varsa bile öğrenmek için çok erken sabırlı olun regli gününüzü bekleyin umarım pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?