lütfen -denizci- eşleri bir göz atsın

baagyan

Ya Sabır...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
113
42
kızlar merhabalar.
aramızda eşi deniz subayı olan var mı? yani nasıl oluyor denizciyle evlilik zorlukları neler ? gidip 6 ay gelmiyor diyorlar tabii ki bunlar hep kulaktan dolma bilgiler o yüzden bizzat yaşayan yada yaşayanı tanıyan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

Konuyu asker eşleri bölümüne açarsanız daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz :)
Bu arada benim tanıdığım Denizci işini bırakıp evlendi.
Kulaktan dolmaların da azcık gerçeklik payı var :) tam 6 ay olmasa da görevi ve yerine göre süre belirleniyor diye biliyorum.

Bnim bir arkadaşın babası öyleydi örneğin şehir dışı bir seyahat olduğunda gidip 6 ay gelmiyordu. Bunun asker eşleriyle pek de alakası yok bence . Denizci lerle beraber eşleri de seyahate her zaman katılabiliyor onlara özel bir oda tahsis ediliyordu. Ayrıca bu tür keklerle evlenen kadınlar farklı kadınlarla beraberlik yapma ihtimalini göze almalı bnce . ben olsam işini bıraktırırım

merhaba benim eşim uzakyol gemi kaptanı kontratı genelde 6 aylık...denizci eşi olmak güç demektir,kendi ayakları üzerine basan ailesine çoluğuna çocuğuna hem anne hem baba olmayı bilendir.ah nirde gelişleri var her dönüş balayı tadında.hergün vardiyalı çalışıp eve yorgun argın gelip televiZyon izleyip yatan bir eşin yok gemiden geldiğinde sana ayırdığı kocaman bir 4 ay var 7/24 doyasıya geçirebilceğiniz.bence çok şanslı kadınlarız...yok başka kadınlar bilmemne burnunun dibinde olsa yapmaz sanki yapacak olanın içinde olmalı.herkes bişeyler söyler ağzı olan konuşur demizci eşleri özel kadınlardır.bütün özel kadınlara selam olsun sevdiceklerimizede selametler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…