lutfen cvp verirmisnz en kısa zamnda

Hylhyl1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.495
658
Puregon iğnesi vurunuyorum daha önce çatlatma klomen ile denendi 1 aşılama yapıldı sonrada rahm filmi çekndi tupler hafiff yapısmıs ilaçla açıldı boyle birsey olurmu ilaçla açılırmı birde şuan puregon iğnesi vurunuyorm 6 buyuyen yumurtam var takip ediliyor ben son kez aşılama ile deneyelm diyorum doktorm tup bebek için çok elverşli dedi sizce aşılama yaptrsam da tutmazsa bidahaki aya mı tup bebeğe başlasam yumurtalarm bidahaki ayda boyle çok olurmu kafam karıştı yardmcı olurmusnz

Merhabalar :Rahim -tüp filmı suda veya yagda cozunen opak madde verılerek cekılır. Rahim tüp fılmı cekılmesı sırasında opak maddenın tubalardan basınclı olarak gecmesı ıle tubalarda mukus tıkacı ..vs durumları acarak olumlu yonde etkısı olmakta. Aşılamada hafıf bır uyarımla 2-3 folıkul buyutmek ıstıyoruz . Daha fazla folıkul büyümesi durumunda cogul gebelıkler olabılecegınden tüp bebege donulmesı daha guvenlı olucaktır .
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…