lütfen çoook acil amniyon sıvısı

utku2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
15
0
36
Ankara
merhaba arkadaşlar 13 haftalık hamileyim amniyon sıvım azalmış ve hala sızıyo. doktor 10 gün istirat verdi bakalım dedi eğer sızıntı biterse gebelik devam, eğer sızıntı sürerse gebelik sonlancak.başına böyle bişey gelen varmı acil yazarmısınız.

canım öncelikle allah yardımcın olsun belirsizlik kötü bir durum, bu durumu bilemıyorum ama hayırlısıyla devam eder inşallah....

Allah şifa versin cnm. inş sorun yaşamadan devam eder gebeliğin. ben ilk defa duyuyorum . daha neler duyucaz yarabbim. okudukça şaşırıyorum artık. :(

ankarada yaşıyorum doktorum ÖZGÜR DEREN

Kent hastanesinden Namık Demir veya Orçun Sezer ile bağlantı kurmaya çalışın isterseniz..Çünkü bu işlemi her doktor yapamıyor..Gerçi dinlenme süresince sıvı belki tekrar artabilir..İnşallah düzelir durumunuz..Çok geçmiş olsun..Kendinizi yormayın..Hatta tuvaleti bile altınıza sürgü koysunlar öyle yapın..Hiç bir iş yapmayın evde....

ben özgür beyin çok iyi bir doktor olduğunu duymuştum. gerekeni yapar heralde ama arkadaşların söylediği doktorlarla da irtibata geçebilirsin böyle bir durumda onlar nasıl bir tedavi izliyolarmış. çok geçmiş olsun. ilk defa böyle bişey duydum niye azalırmış ki sıvı.

canım merhaba, çok geçmiş olsun..İnşallah kötü bir durum olmaz, bende başka bir topikte okumuştum zemzem suyu iç demişlerdi bir arkadaşa, o idrarla dışarı atılmıyormuş, vücutta tutuluyormuş, istersen sende bir dene, Rabbim şifa versin..

bende de 5 aylıkken su kaçağı olmuşdu 2 kez çok yoğun bişekilde sanki altıma yapmışım gibi bacaklarımdan akıyodu. 10 gün hastanede yatırdı beni drum. eve çıkıncada bi 10 gün evde yattım çok şükür şikayetim düzeldi 7. aydan sonra normal gebeliğe döndüm ve zmanında doğum yaptım.inş senin tedavindde başarılı olur gebeliğin normale döner ve sağlıklı bebeği kucağına alırsın. çok geçmiş olsun

Hamileliğin riskli dönemlerinde eczanelerde bulunan ve amniyon sıvı sızıntısı olması halinde renk değiştiren alsense ped ile bu süreci kontrol altına almak mümkün .

Back