• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen çok acillll

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sxbmd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sxbmd

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
136
50
13
30
Bakü
Arkadaşlar merhaba.Benim adetim 7 gün gecikti,adetin 19 gübü 13 mm yumurtam vardı.Ağrıkesici kullansam bile belim çok kötü ağrıyor.Dün akşam tuvalette 1 damla koyu renktte akıntı geldi,bir damlada kan.Ondan sonra hiçbişey gelmedi şimdiye kadar.test yapıyorum negatif.Dyufaston bile kullanmıştım adet oluyum diye,ve oluyordumda ama bu defa yok .Kist felan da yok.Geç döllenme olsa idrar testi göstermez mi?Kafam çok karışık

Arkadaşlar merhaba.Benim adetim 7 gün gecikti,adetin 19 gübü 13 mm yumurtam vardı.Ağrıkesici kullansam bile belim çok kötü ağrıyor.Dün akşam tuvalette 1 damla koyu renktte akıntı geldi,bir damlada kan.Ondan sonra hiçbişey gelmedi şimdiye kadar.test yapıyorum negatif.Dyufaston bile kullanmıştım adet oluyum diye,ve oluyordumda ama bu defa yok .Kist felan da yok.Geç döllenme olsa idrar testi göstermez mi?Kafam çok karışık

Canım adet ağrın varmı yani regl olırken olduğun ağrı ?

Bu ay bende çok gecikme yaşadım ve onuncu günde geldi reglim kan tahlili de yaptırdım negatif çıktı
Ve adete 5 kaladan beri de hep idrar testi yaptım hiç pızitif göremedim malesef
Yani istisnalar var ama olunca idrar testlerinde çıkıyor :(

Canım adet ağrın varmı yani regl olırken olduğun ağrı ?

Bu ay bende çok gecikme yaşadım ve onuncu günde geldi reglim kan tahlili de yaptırdım negatif çıktı
Ve adete 5 kaladan beri de hep idrar testi yaptım hiç pızitif göremedim malesef
Yani istisnalar var ama olunca idrar testlerinde çıkıyor :KK43:
Adet ağrım dün vardı biraz ama şimdi yok belim çok ağrıyor,bende zaten gecikmeler yaşıyorum pco var bende.ama dyufaston kullandığım zaman mutlaka adet olurum

Ağrı kesici içme

Back