- Konu Sahibi Firstcurse
-
yerleşme kanaması durumuna kadar gelmişse zaten en az 1 aylık hamilesindir bi test yap ta kurtul eczaneden 4 liraya temin edebilirsinDüşününce gerçekten çok mantıksız haklısınız ama hala adet olmadım ve üzerine o 2 günlük kanamayı görünce stres yapmaya başladım bunun hakkında bir tahmininiz var mı dalga geçmeden cevaplayın lütfen
Madem ortaya çıkmasından korkuyon ne diye surtunuyon hadi tayt uzerinden surtunmusun tekrar niye bida bida surtunuyon hosuna gitti demi seni yaramaz seniBu ne yav şimdi
Hahahaaaa iste bunu sevdim :))))bu nasıl iştir ya biz üzerimizde hiç birşey yokken hamile kalamıyoruz millet ped külot tayt pantolon varken sürtünme yoluyla hamile kalıyor ilginççççç
öyle ama biz 4 aydır deniyoruz eşimle ne yazıkki pozitifi göremedim daha çok sinirlendim okuyunca bir an hakim olamadım kendime yanlış birşey yazdıysam k.bkmayın lütfen çok stresliyim bu aralarHahahaaaa iste bunu sevdim :))))
Ayni durumdayız canım boyle yazıları okuyunca dalgami geçiyorlar bizimle diyorumöyle ama biz 4 aydır deniyoruz eşimle ne yazıkki pozitifi göremedim daha çok sinirlendim okuyunca bir an hakim olamadım kendime yanlış birşey yazdıysam k.bkmayın lütfen çok stresliyim bu aralar
çok yazık ya ne diyim ben bunlara Allah ıslah etsinAyni durumdayız canım boyle yazıları okuyunca dalgami geçiyorlar bizimle diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?