- 21 Haziran 2015
- 53
- 49
- 31
-
- Konu Sahibi pudra sekeri
İyiym telefon etme yasak burada o yuzden çok zor kullanmak ama allahtan internet var fazla uzun yazamiycam şikayet edebilirler iyiym çok şükür alışmaya çalışıyorum bir da bez mama var ayrıca kadınlar icimdede dayanışma var karnimiz tok guvendeyim en azından mümkün olduğunca size cvp vermeye calisacam sagolun güzel destek mesajlarınızı icin
boyle dedin yaktin gectin beni valla. konuya inanıyorum inaniyordum. bukadar yazip sonrada insanlari merak icinde birakip ve sonrasinda 10 dk kaldi cikti ya daha inanasim gelmez. hangimiz boyle konu acsak hemen cevap yazmak isteriz degilmi? konu sahibi yazmiyorsa vardir bit yenigi. bu sey gibi oldu adi aklima gelmedi ama yazacagim sonra bir kiz vardi antalya dogum yapmisti esiyle kavga eden falan. sonra kimse varmi yazip ve surekli aynisini yapiyordu. sonrasinda konusu inandiriciligini yitirmistiiii. cikiyordu onun gibi
İyiym telefon etme yasak burada o yuzden çok zor kullanmak ama allahtan internet var fazla uzun yazamiycam şikayet edebilirler iyiym çok şükür alışmaya çalışıyorum bir da bez mama var ayrıca kadınlar icimdede dayanışma var karnimiz tok guvendeyim en azından mümkün olduğunca size cvp vermeye calisacam sagolun güzel destek mesajlarınızı icin
Kızlar burada telefon etmek kullanmak yasak içimde büyük bi korku ve umut var yakında iş aramak istediğimi soyliycem yanıbiraz ttoparlsninca yardımcı olacaklardır eminim
Ailenin tepkisi ne oldu evden nasil aldilar seni canim ?Kızlar burada telefon etmek kullanmak yasak içimde büyük bi korku ve umut var yakında iş aramak istediğimi soyliycem yanıbiraz ttoparlsninca yardımcı olacaklardır eminim
Ya var ya.. bilginizin olmadığı konularda böyle kesin şekilde yargılarla cevap veriyorsunuz, insanları yanlış yönlendirip, yanlış hamleler yapmasına neden olabilecekken hemde, insanlıktan soğuyorum. Cidden sinir oldum. Ne eğitimi aldınız, kaç boşanma davasına baktınız da bu kadar eminsiniz bundan?!!Bence en mantiklisi kadin siginma evi o sekilde nasil nereye kadar yasayabilirsiniz dayanabilirsiniz ki ama o imzalanan protokol siz kadin siginma evindeyken aleyhinize isler cocugu alirlar herhalukarda
Tehditle imzalanan bisey var ortada niye cocugu alinsinki. Katil babanin eline verceklerinide hic sanmiyorum cocugu. Kimse almaz elindenYa var ya.. bilginizin olmadığı konularda böyle kesin şekilde yargılarla cevap veriyorsunuz, insanları yanlış yönlendirip, yanlış hamleler yapmasına neden olabilecekken hemde, insanlıktan soğuyorum. Cidden sinir oldum. Ne eğitimi aldınız, kaç boşanma davasına baktınız da bu kadar eminsiniz bundan?!!
Ya var ya.. bilginizin olmadığı konularda böyle kesin şekilde yargılarla cevap veriyorsunuz, insanları yanlış yönlendirip, yanlış hamleler yapmasına neden olabilecekken hemde, insanlıktan soğuyorum. Cidden sinir oldum. Ne eğitimi aldınız, kaç boşanma davasına baktınız da bu kadar eminsiniz bundan?!!
onu şikayet et cinayetten ayrıca darp raporun varsa herşey daha kolay olurE="gulisk, post: 41837783, member: 141954"]sen buarada hamilemisin gercekten ?[/QUOT
İkinci bebegime hamiledydm son kavgada attigi tekmeler yuzunden bebegimin kalbi durdu dokuz haftalikken ki doktor dedi kollari bacaklari bile cikmisti aldirdk
Siz okudunuz mu peki imza attigi yazinin icerigini cocugu veriyor bir daha geri almamak bole bi dava acmamak uzere imzaladigini soyluyor bende bi anneyim tabiki ayrilmamasi lazim ama bole bi yazi varken ortada bakacak durumu yok kadin siginma evinde arkadas. sizce? Baska insanligindan sogucaginiz bir suru insan var herkesin yorumu kendince art niyetle yapmadim ayrica benim derdim bana yetiyor satasacaginiz en son insanim.Ya var ya.. bilginizin olmadığı konularda böyle kesin şekilde yargılarla cevap veriyorsunuz, insanları yanlış yönlendirip, yanlış hamleler yapmasına neden olabilecekken hemde, insanlıktan soğuyorum. Cidden sinir oldum. Ne eğitimi aldınız, kaç boşanma davasına baktınız da bu kadar eminsiniz bundan?!!
Oh cok sukur rabbime dun yazamdim bit turlu cok sukur ki dedimizi yapmissij ozelden sana telfn nu yazacam . Paraya ihtiyacn oldunda bir msj yda cagri birakman yeterli hemen ilgili banka yada ptt yoluyla yada varsa banka hesabna aninda havale edebilirim cnm allaha emanet olun , bak hatta ne diycem orads duzenini kuramazsan cik gel konyaya benm yanima elimden gelen herseyi yprim senin ve minik melegn icin . İşse is paraysa para evse ev her turlu maddi manevi destek veririm .ozelden yaziyrum numarami.