- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
-
- Konu Sahibi pudra sekeri
Suna bi açıklık getiriym bundan uç hafta kadar önce ettiğimiz bu son kavgada ki komşular beni onun elinden aldılar karnına aldgm darbeler yüzünden bebeğinin kalbi durdu ve olduo pislik adamı ve yaptıklarını burada anlatmak çok fazla istemedm çünkü şimdi bi çözüm arayisindaym
Aman AllahimCanim mutlaka kac kurtul o evden. Guneydoguda genellikle kiz cocuklarini evlattan saymiyorlar benim esimde guneydogulu ve kiz doguran kadinlara basin sagolsun diyen 6 aylik erken dogan kiz bebeklerinin fisini cekin ölsün diyen anaanne babaanneler gordum ben. Kac cocugun var diye soruldugunda kizlari saymayip erkek cocuklarinin sayisi kadar sayi soylerler cogunlukla. Boyle bir kulturde yetismis ana babanin evladisiniz anladigim kadariyla. O evde hic degeriniz yok ilk isin yarin sabah evraklarinla birlikte karakola gitmek olsun. Merak etme o evde oldugundan daha huzurlu olacaksin beceri ve ilgi alanina gore bir ise veya meslek edindirme kurslarina yonlendirip is sahibi yapacaklar. Ayaklarinin ustunde duruncaya kadar birakmazlar merak etme orda yiyecek icecektede sorun yok suan oldugun durumdan cok cok iyi olursun.
Amin canim insallah asil onlarin pacasi tutuscak siz gidince. Allahim merhameti buyuk. unutmayin merhamet etmeyene merhamet edilmez aileniz cok merhametsiz vicdansizSabah erken uyandm kızımın biberonlarini Emziğini falan yikadm cantaya köyde onlar uyurken hemen odama geldm hapiyi kitledm kizima sarilip ondan güç almaya calistm o uyurken az önce uyandilar mutfakta kahvaltı ediyorlar annem iki gundur hiç bisey yemedigimi bile bile çağırması beni kizimida uyandı şimdi AC ve mutfağa gidemem onlar oradayken dün çok gitmek istedm belkide gecekorkuttu beni msj yazan herkese tesekkur ederm birazdan 183 u ariycam gelip aalmalri için Rabbim sen kızımın hhurmetine merhametine üzerimizde eksik etme hep bizimle ol duy sesimi bizi iyi insanlarla karsilastir
Sabah erken uyandm kızımın biberonlarini Emziğini falan yikadm cantaya köyde onlar uyurken hemen odama geldm hapiyi kitledm kizima sarilip ondan güç almaya calistm o uyurken az önce uyandilar mutfakta kahvaltı ediyorlar annem iki gundur hiç bisey yemedigimi bile bile çağırması beni kizimida uyandı şimdi AC ve mutfağa gidemem onlar oradayken dün çok gitmek istedm belkide gecekorkuttu beni msj yazan herkese tesekkur ederm birazdan 183 u ariycam gelip aalmalri için Rabbim sen kızımın hhurmetine merhametine üzerimizde eksik etme hep bizimle ol duy sesimi bizi iyi insanlarla karsilastir
Canım Allah yardımcın olsun. Ne kadar zor olursa olsun asla o yavruyu anasız bırakma. Baba evinde onu ne bekliyor bilemezsin. Eşin merhametsiz bir insan müsvettesiymiş.Lütfen n akıl verin gitmelimiym kadın sığınmaya yada gidersen nasıl bir yer beni neler bekliyor hiç bilmiyorumen cçok kizimiiçin endişelenmiyorum daha yeni bir yasında bi melek o ona zarar gelmesinden coooook korkuyorm