lutfen cok acil bi bakin cok az zamanim var

Suna bi açıklık getiriym bundan uç hafta kadar önce ettiğimiz bu son kavgada ki komşular beni onun elinden aldılar karnına aldgm darbeler yüzünden bebeğinin kalbi durdu ve olduo pislik adamı ve yaptıklarını burada anlatmak çok fazla istemedm çünkü şimdi bi çözüm arayisindaym

Yazik gunah nerdsnz diyarbkrin hngi ilcednde

Güzel kardeşim,
Bu forumda hiç senin ki kadar büyük bir dert okumadım, Rabbim yardımcın olsun.
Burada çok değerli avukat arkadaşlar oluyor, size zorla imzalatılan o protokol için iptal isteme durumu olabilir mi, kendilerine bir ulaşsanız? Evlat başka bir şey.. İnsan bulaşık yıkar yine de bir tanecik evladına yeter, korkmayın.. Evladınızı babaya vermeyi siz isteseydiniz bile, ailenizi açıkçası aile olarak görebilmek mümkün değil. Yine de huzurunuz ve mutluluğunuz olmayacak, üstelik eksik kalacaksınız..
Acil demişsiniz ama bence bir kaç gün burada takılıp (en azından) sabır ederek, sığınma evleri hakkında bilgisi olan arkadaşların yazmalarını bekleyin. Mutlaka bir yönlendirme yapan çıkabilecektir diye düşünüyorum. Avukat arkadaşlar da yardımcı olabilirler sanıyorum konunuzu görürlerse..
Keşke elimden bir şey gelebilse..
İnanın kendimi o kadar çaresiz hissettim ki yazdıklarınızı okuyunca..
Elimden sadece dua etmek geliyor,
Allah'a emanet olun

OTErazı rotonin, post: 41837992, member: 324148"]Güzel kardeşim,
Bu forumda hiç senin ki kadar büyük bir dert okumadım, Rabbim yardımcın olsun.
Burada çok değerli avukat arkadaşlar oluyor, size zorla imzalatılan o protokol için iptal isteme durumu olabilir mi, kendilerine bir ulaşsanız? Evlat başka bir şey.. İnsan bulaşık yıkar yine de bir tanecik evladına yeter, korkmayın.. Evladınızı babaya vermeyi siz isteseydiniz bile, ailenizi açıkçası aile olarak görebilmek mümkün değil. Yine de huzurunuz ve mutluluğunuz olmayacak, üstelik eksik kalacaksınız..
Acil demişsiniz ama bence bir kaç gün burada takılıp (en azından) sabır ederek, sığınma evleri hakkında bilgisi olan arkadaşların yazmalarını bekleyin. Mutlaka bir yönlendirme yapan çıkabilecektir diye düşünüyorum. Avukat arkadaşlar da yardımcı olabilirler sanıyorum konunuzu görürlerse..
Keşke elimden bir şey gelebilse..
İnanın kendimi o kadar çaresiz hissettim ki yazdıklarınızı okuyunca..
Elimden sadece dua etmek geliyor,
Allah'a emanet olun[/QUOTE]
cok sagolun allah razı olsn dualarinizda olduğumu bilmekde güç veriyo bana ama daha fazla kalamam sanırım yarın uyandığında kizima nasıl süt icirecem nasıl lavobaya gitcem yemek yemeyi söylemiyorum bile yaşanacak ortam yok yani

Bazi insanlar gercekten anne baba olmayi hak etmiyor size ve yavrunuza nasil bunlari yaparlar. Onca insan evlat diye tutusurken evladi olan bazi vicdansizlar evladinin kiymetini bilmez. Sizin yasiniz kac olursa olsun nasil bir anaya sahipsiniz size nasil kiyiyor. Oda anneligi tatdi oda biliyor nasil bir duygu oldugunu. Ve buna ragmen sizi evladinizdan ayirmaya calisiyorlar.

Canim mutlaka kac kurtul o evden. Guneydoguda genellikle kiz cocuklarini evlattan saymiyorlar benim esimde guneydogulu ve kiz doguran kadinlara basin sagolsun diyen 6 aylik erken dogan kiz bebeklerinin fisini cekin ölsün diyen anaanne babaanneler gordum ben. Kac cocugun var diye soruldugunda kizlari saymayip erkek cocuklarinin sayisi kadar sayi soylerler cogunlukla. Boyle bir kulturde yetismis ana babanin evladisiniz anladigim kadariyla. O evde hic degeriniz yok ilk isin yarin sabah evraklarinla birlikte karakola gitmek olsun. Merak etme o evde oldugundan daha huzurlu olacaksin beceri ve ilgi alanina gore bir ise veya meslek edindirme kurslarina yonlendirip is sahibi yapacaklar. Ayaklarinin ustunde duruncaya kadar birakmazlar merak etme orda yiyecek icecektede sorun yok suan oldugun durumdan cok cok iyi olursun.

Allah yardımcınzı olsun .
ne dıcegımı sasırdım , kocanızı gectım Rabbım aılenızı bıldıgı gıbı yapsın.

Canim mutlaka kac kurtul o evden. Guneydoguda genellikle kiz cocuklarini evlattan saymiyorlar benim esimde guneydogulu ve kiz doguran kadinlara basin sagolsun diyen 6 aylik erken dogan kiz bebeklerinin fisini cekin ölsün diyen anaanne babaanneler gordum ben. Kac cocugun var diye soruldugunda kizlari saymayip erkek cocuklarinin sayisi kadar sayi soylerler cogunlukla. Boyle bir kulturde yetismis ana babanin evladisiniz anladigim kadariyla. O evde hic degeriniz yok ilk isin yarin sabah evraklarinla birlikte karakola gitmek olsun. Merak etme o evde oldugundan daha huzurlu olacaksin beceri ve ilgi alanina gore bir ise veya meslek edindirme kurslarina yonlendirip is sahibi yapacaklar. Ayaklarinin ustunde duruncaya kadar birakmazlar merak etme orda yiyecek icecektede sorun yok suan oldugun durumdan cok cok iyi olursun.
Aman Allahim :KK61::KK43: ordakiler cocugu bol buldu galiba surusuyle dogurduklari icin kiz evlatlari evlattan saymiyorlar galiba. Cok aci bir durum

avukatım geçen konunuzda da yazmıştım size.morçatılar,umutevleri,kadınsığınmalar var.183 kadın ve sosyal hizmetleri arayarak bilgi alabilirsin

Allahim ya, su katiyorum diyosun.
Bu nasil anne babadir abi kardestir ya.
Dusunemiyorumki.
1 yasinda agzi dolu bidir bidir konusan, tin tin yuruyen bi bebege kim istemiyoruz diye bilir? Helede kiz. Kizlar kendini dahada sevdirir yapisir sarilir öper.
Nasil bi yurektir bu? Nasil bi cigerdir?

Abla hic dusunme. Boyle insanlarin yaninda ettiginden cok daha rahat ediceksin kadin siginma evinde o kesin.
Allahim yuzunu guldursun bu gunden sonra insallah. Amin

Forumu okuyan uye oldugumu bılen bır ablam bahsettı konudan.yapabılecegı bır şey olup olmadığını soruyor.baska bır şehre gıtmek ıcın bılet vs almak ıstermı dıye?

Senin konularını ne zaman açsam sinirden elim ayağım titriyor, iki kelimeyi bir araya getiremiyorum. Bakın ben bunu demek istemezdim ama öyle korkunç bir ailen var ki sormam lazım: çekip gidersen namus davası diye peşine düşerler mi?

Çok zor, Allah öyle anne babayı bildiği gibi yapsın. Eski kocan olacak hayvana zaten diyecek sözüm yok. İnternete nereden giriyorsun bilmiyorum ama geçmiş sayfalarını sil, burda yazdıklarına ulaşmasınlar kurcalarlarsa

1:15 ten beri ses yok konu sahibinden
kötü birşey olmamıştır inşallah

bedduadan nefret ederim ama böyle konularda....

herkesi anladım da bu nasıl bir annedir???

konu sahibi eğer hala gitmediysen hiç bekleme 183 ü bu gece ara, onlar gelip seni alsın. Mavi Terlik Mavi Terlik daha önce bilgi vermişti bir konuda, şu tarif ettiğin ortamdan çok daha iyi biryer sığınma evi.
Allah yardımcın olsun. Allah o minik yavruyu korusun. Allah en hayırlısını versin.
Çok üzgünüm çok...çok...

Sabah erken uyandm kızımın biberonlarini Emziğini falan yikadm cantaya köyde onlar uyurken hemen odama geldm hapiyi kitledm kizima sarilip ondan güç almaya calistm o uyurken az önce uyandilar mutfakta kahvaltı ediyorlar annem iki gundur hiç bisey yemedigimi bile bile çağırması beni kizimida uyandı şimdi AC ve mutfağa gidemem onlar oradayken dün çok gitmek istedm belkide gecekorkuttu beni msj yazan herkese tesekkur ederm birazdan 183 u ariycam gelip aalmalri için Rabbim sen kızımın hhurmetine merhametine üzerimizde eksik etme hep bizimle ol duy sesimi bizi iyi insanlarla karsilastir

Sabah erken uyandm kızımın biberonlarini Emziğini falan yikadm cantaya köyde onlar uyurken hemen odama geldm hapiyi kitledm kizima sarilip ondan güç almaya calistm o uyurken az önce uyandilar mutfakta kahvaltı ediyorlar annem iki gundur hiç bisey yemedigimi bile bile çağırması beni kizimida uyandı şimdi AC ve mutfağa gidemem onlar oradayken dün çok gitmek istedm belkide gecekorkuttu beni msj yazan herkese tesekkur ederm birazdan 183 u ariycam gelip aalmalri için Rabbim sen kızımın hhurmetine merhametine üzerimizde eksik etme hep bizimle ol duy sesimi bizi iyi insanlarla karsilastir
Amin canim insallah asil onlarin pacasi tutuscak siz gidince. Allahim merhameti buyuk. unutmayin merhamet etmeyene merhamet edilmez aileniz cok merhametsiz vicdansiz

Rabbim yar ve yardımcınız olsun çok üzüldüm inanamıyorum böyle ailelerin varlığına :KK43:
güzel kapılar açılsın önünüze inşallah.
en azından sığınma evinde aç kalmazsınız .
merhametsiz yaratıklar !

Lütfen n akıl verin gitmelimiym kadın sığınmaya yada gidersen nasıl bir yer beni neler bekliyor hiç bilmiyorumen cçok kizimiiçin endişelenmiyorum daha yeni bir yasında bi melek o ona zarar gelmesinden coooook korkuyorm
Canım Allah yardımcın olsun. Ne kadar zor olursa olsun asla o yavruyu anasız bırakma. Baba evinde onu ne bekliyor bilemezsin. Eşin merhametsiz bir insan müsvettesiymiş.
Çocuğu senden alamazlar. Noter mı vardı imzalarken sanki? Zorla, tehtitle, dayakla imzalattılar, ben kızımı vermek istemiyorum dersin. Annen babanı da Allah bildiği gibi yapsın. Sen kendini ve kızını kurtar bir şekilde; bu aile ile de bir işin olmasın bu saatten sonra.

cok üzüldüm ya. bu nedir. nasil bir ailedir.
yani avusturyada olsan cik gel sanada kizinada bakarim dicem.

şöyle söyliyim
cocugumdan ayrılacaksam
kocam tarafından defalarca aldatılmayı hos gorurum ve yuvamı bozmam
yeterkı cocugum yanımda olsun
o yuzden bu yazılar bana hıc samımı gelmıyor

X