lutfen cok acil bi bakin cok az zamanim var

"Bilgece, post: 41837701, member: 377773"]Allahim senin yardimcin olsun. Icim oyle bir ciz etti ki kahroldum ya. Lutfen bır kadin siginmaya git lutfen. Bunların kahrini cekme..[/QUOTE]
Herseym hazır bu gece yada sabah erken 183 u arayıp gidecem büyük bir bilinmezlige

Bir hafta öncebir yyaşına girdi daha yeni yeni yuruyo yavrum benim şimdi yyanımda melek gibi uyuyo herşeyden hhabersiz kendimi gectm onun içinbbütün endisem

O zmn ara kiz cocugi icin sorun etmiyorlar . İnanki su anki durumundan daha iyi durumdz olursun . Ara konus onlar detaylari verir sze. Yzik etmeyin bebeye. Hem daha 1 yasindki cocugu vermezler emzikli die

Lütfen kadın sığınma hakkında bilgisi olan varmı lütfen olan varsa bilgilendirdi su anda çok ihtiyaçm var buna

Canim benim su so
Canim benim su son zamanlarda senin durumunda olanlar var cocuklarini alip kadin siginma evine gidiyorlar. Orda kagit islerinde herseyinde yardimci oluyorlar. Neden hala ailenin kahrini cekiyorsun sana degil evladina yazik. Ara siginma evini sana kizinla oda ayirsinlar git. Iyi bir avukatta ayarlarlar kizini elinden kimse alamaz zorla imzalatildi tehdit altinda imzaladigini soyliceksin.

"Bilgece, post: 41837701, member: 377773"]Allahim senin yardimcin olsun. Icim oyle bir ciz etti ki kahroldum ya. Lutfen bır kadin siginmaya git lutfen. Bunların kahrini cekme..
Herseym hazır bu gece yada sabah erken 183 u arayıp gidecem büyük bir bilinmezlige[/QUOTE]

sabaha kadar ndn bekliyceksin ?

Ben kaldim 2 bucuk sene kadar siginma evinde ailem yuzunden. Ama almanyadaki siginma evinde. Turkiyedekileri bilmiyorumki canim keske yardim edebilsem ama sorularin varsa burdaki siginma evi nasildi anlatirim. Ordakide insallah burasi kadar iyidir.
Lütfen kadın sığınma hakkında bilgisi olan varmı lütfen olan varsa bilgilendirdi su anda çok ihtiyaçm var buna

O evde artık kalmayın, Kadın Sığınma evine gitmek için ya bağlı Bulunduğunuz ilçe Karakoluna gidin, sığınma evine yerleşmek istiyorum diye ya da ilinizde bulunan Sosyal Hizmetler Il Müdürlüğüne başvurup sığınma evine gitmek istediğinizi söyleyebilirsiniz, bazı il ve ilçelerde belediyelerinde sığınma evleri varmış, eğer ilçenizde varsa oraya da gidebilirsiniz.
Hemen bir çanta yapın, çantanıza sizin, Bebeğinizin nüfus kağıtlarını, varsa sağlık evrakları, yine varsa Bebeğinizin ve sizin ilaçlarınız, bebeğinize ve size ait giyim eşyaları gibi şeyleri toplayın o çantaya.

Dger konunuzda arkdsin teki yazms

Korkma sakin her siginma evine gidenin cebinde parasimi var sanki. Ben ustumdeki kiyafetlerimle gitmistim kendimi disari atip. Herkesin rizki verilir bunu unutma siginma evinde acta acikta asla birakmazlar. Sadece güclü ol pes etme lutfen

Korkma sakin her siginma evine gidenin cebinde parasimi var sanki. Ben ustumdeki kiyafetlerimle gitmistim kendimi disari atip. Herkesin rizki verilir bunu unutma siginma evinde acta acikta asla birakmazlar. Sadece güclü ol pes etme lutfen

Ee smdi siz hamilesiniz . Yenibir bir!iktelik mi?yoksa geri mi donduNz

E="gulisk, post: 41837783, member: 141954"]sen buarada hamilemisin gercekten ?[/QUOT
sen buarada hamilemisin gercekten ?
İkinci bebegime hamiledydm son kavgada attigi tekmeler yuzunden bebegimin kalbi durdu dokuz haftalikken ki doktor dedi kollari bacaklari bile cikmisti aldirdk

Ben ailemle gorusmuyorum. esimle 1sene once tanistim baska sehirde ev tuttuk yuvamizi kurduk. Rabbim yardim ediyor ben ne acta nede acikta kaldim cok sukur

Suna bi açıklık getiriym bundan uç hafta kadar önce ettiğimiz bu son kavgada ki komşular beni onun elinden aldılar karnına aldgm darbeler yüzünden bebeğinin kalbi durdu ve olduo pislik adamı ve yaptıklarını burada anlatmak çok fazla istemedm çünkü şimdi bi çözüm arayisindaym

Ah Be Güzelim daha şu bir yaşındaki bebeğinin akıbeti belli değilken ikinci çocuğa nasıl sahip çıkacaktın yaşadığın çok kötü bir şey ama kaybettigin bebeğin ve senin için hayırlısı buymuş demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…