lutfen cok acil bi bakin cok az zamanim var

"Bilgece, post: 41837701, member: 377773"]Allahim senin yardimcin olsun. Icim oyle bir ciz etti ki kahroldum ya. Lutfen bır kadin siginmaya git lutfen. Bunların kahrini cekme..[/QUOTE]
Herseym hazır bu gece yada sabah erken 183 u arayıp gidecem büyük bir bilinmezlige

Bir hafta öncebir yyaşına girdi daha yeni yeni yuruyo yavrum benim şimdi yyanımda melek gibi uyuyo herşeyden hhabersiz kendimi gectm onun içinbbütün endisem

O zmn ara kiz cocugi icin sorun etmiyorlar . İnanki su anki durumundan daha iyi durumdz olursun . Ara konus onlar detaylari verir sze. Yzik etmeyin bebeye. Hem daha 1 yasindki cocugu vermezler emzikli die

Canim benim su so
Slm kızlar eski konuma bakan anlar boşanma asamasinda ym eşim pislign teki beni defalarca aldattı üstüne defalarca dövdü bana sormaya gerek duymadan yurtdışına çıkıp haftalarca kaldı neyse boşanmayakarar verdm kizimla ailem olacak iinsanların yanına geldm başta onlar gelip beni evinden aldilar o pisliğin yanında kalma dediler geldm bende ama eve gelir gelmez babam o pisliğin kızını vereceksin onu görmek istemiyorum dedi tabi annem tam destek neymiş baban görünce kendini uzermis o yüzden sende ciğerini( yavrumu) vereceksin ben kabul etmedm tabi o günden sonra hayatı cehhenem ettiler bana zorla bbbaskıyla kendi kafalarına gore bhazırladıkları boşanma protokolünü bimzalattilar biliyorm silah bile dayasalar yapnanam gerikoyodu ellerim titriyor sinirden üzüntüden çok pişman oldm çok agladm bhastanelik oldm çünkü protokolde. kızının vilayetinin babaya verileceği. ve benim bir daha velayet davası acamayacagm yazıyordu nasıl imza attım anlamadgm hemen pişman oldm mahkemede vermiycegimi söyleyip protokolü bozacam oluyormuş çok arastrdm offff kızlar neresinden tutsam elimde kalıyor hiç bumudm kalmadı artık hayattan artık ailem bana destek olacağına beni dahada zor duruma sokma çabasında sanki annenin tek derdi oğulları onlara bi zarar gelmesn n aman onlar uzulmesn diye beni diri diri ateşe atar zaten başlarına gelen olayları benden biliyorlarhep senin uuğursuzluğu diyor annem onla konuşmaya çalışıyorum beni anladn ne kadar zor durumda oldugumu kavrasn beni sevsn bana merhamet etsn diye ama yok evliligm i yurumedi diye nefret ediyo benden yok eltilerimin kızları evlenmiş onlardan ses çıkmamış bi benden çıkmış artık evde hangi odada yattigm bile sorun oluyor beni istemiyorlar belli önce çocuk odasında uyuyodm sonra annem eşyalarını yatak odasına atıp burada uyu sen dedi neyse bi hafta burada uyuydm babam balkonu bahane etti beni oturma odasına attılar sonra orasida olmadı televizyon o odada diye şimdi antrede uyuyorm gelen geçen benle kızımın ustünden geçiyor birçok oda boşken günlerdir yemek yemiyorm onlarında umrunda değil arda bir bayram şekeri kimse mutfakta yokken alıp yiyorm zaten çok zayifm ayakta duracak halim kalmadı kizima bile süt cekine cekine ters bakışlar altında veriyorum ilk geldgm zaman benim ve kızımın künyesi vardıoonları satıp ihtiyaçları aliyodm bez mama vs sşimdi hiç param kalmadı mecbur onların sütunu veriyorm ama üstüne su ekleyp neyse böyle kizimla bu evde kalamayacağını anladm hele mahkemede kızımı veremiyorm desem babam ikimizede dışarı atar işler bu raddeye gelmeden bi karar aldm kadın sığınmaya gidecem yatak odasına kilitledm kendimi çünkü eşyalarım burada dusakabine sıkıştırılmış abim ve babam kapıyı yumruklayip küfürler yağdırıyordu azoönce annemde beddualar
Canim benim su son zamanlarda senin durumunda olanlar var cocuklarini alip kadin siginma evine gidiyorlar. Orda kagit islerinde herseyinde yardimci oluyorlar. Neden hala ailenin kahrini cekiyorsun sana degil evladina yazik. Ara siginma evini sana kizinla oda ayirsinlar git. Iyi bir avukatta ayarlarlar kizini elinden kimse alamaz zorla imzalatildi tehdit altinda imzaladigini soyliceksin.

"Bilgece, post: 41837701, member: 377773"]Allahim senin yardimcin olsun. Icim oyle bir ciz etti ki kahroldum ya. Lutfen bır kadin siginmaya git lutfen. Bunların kahrini cekme..
Herseym hazır bu gece yada sabah erken 183 u arayıp gidecem büyük bir bilinmezlige[/QUOTE]

sabaha kadar ndn bekliyceksin ?

Ben kaldim 2 bucuk sene kadar siginma evinde ailem yuzunden. Ama almanyadaki siginma evinde. Turkiyedekileri bilmiyorumki canim keske yardim edebilsem ama sorularin varsa burdaki siginma evi nasildi anlatirim. Ordakide insallah burasi kadar iyidir.
Lütfen kadın sığınma hakkında bilgisi olan varmı lütfen olan varsa bilgilendirdi su anda çok ihtiyaçm var buna

Lütfen n akıl verin gitmelimiym kadın sığınmaya yada gidersen nasıl bir yer beni neler bekliyor hiç bilmiyorumen cçok kizimiiçin endişelenmiyorum daha yeni bir yasında bi melek o ona zarar gelmesinden coooook korkuyorm
O evde artık kalmayın, Kadın Sığınma evine gitmek için ya bağlı Bulunduğunuz ilçe Karakoluna gidin, sığınma evine yerleşmek istiyorum diye ya da ilinizde bulunan Sosyal Hizmetler Il Müdürlüğüne başvurup sığınma evine gitmek istediğinizi söyleyebilirsiniz, bazı il ve ilçelerde belediyelerinde sığınma evleri varmış, eğer ilçenizde varsa oraya da gidebilirsiniz.
Hemen bir çanta yapın, çantanıza sizin, Bebeğinizin nüfus kağıtlarını, varsa sağlık evrakları, yine varsa Bebeğinizin ve sizin ilaçlarınız, bebeğinize ve size ait giyim eşyaları gibi şeyleri toplayın o çantaya.

öncelikle hemen aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne yada kolluk kuvvetine başvurun. kadın sığınma evinde ilk sefer de 6 ay kalınır, gerekli görülürse süre uzatılır. seni oradan önce bir ilk adım merkezine götürecekler. orada da bir kaç hafta kalırsın işlemler tamamlanana kadar. eğer kararlı isen korkma, hemen git. ama affedeceksen, geri dönme ihtiamlin varsa sakın deneme. bana istediğini sorabilirsin süreç ve sığınma evi hakkında

Dger konunuzda arkdsin teki yazms

Korkma sakin her siginma evine gidenin cebinde parasimi var sanki. Ben ustumdeki kiyafetlerimle gitmistim kendimi disari atip. Herkesin rizki verilir bunu unutma siginma evinde acta acikta asla birakmazlar. Sadece güclü ol pes etme lutfen

Korkma sakin her siginma evine gidenin cebinde parasimi var sanki. Ben ustumdeki kiyafetlerimle gitmistim kendimi disari atip. Herkesin rizki verilir bunu unutma siginma evinde acta acikta asla birakmazlar. Sadece güclü ol pes etme lutfen

Ee smdi siz hamilesiniz . Yenibir bir!iktelik mi?yoksa geri mi donduNz

E="gulisk, post: 41837783, member: 141954"]sen buarada hamilemisin gercekten ?[/QUOT
sen buarada hamilemisin gercekten ?
İkinci bebegime hamiledydm son kavgada attigi tekmeler yuzunden bebegimin kalbi durdu dokuz haftalikken ki doktor dedi kollari bacaklari bile cikmisti aldirdk

Ben ailemle gorusmuyorum. esimle 1sene once tanistim baska sehirde ev tuttuk yuvamizi kurduk. Rabbim yardim ediyor ben ne acta nede acikta kaldim cok sukur

Suna bi açıklık getiriym bundan uç hafta kadar önce ettiğimiz bu son kavgada ki komşular beni onun elinden aldılar karnına aldgm darbeler yüzünden bebeğinin kalbi durdu ve olduo pislik adamı ve yaptıklarını burada anlatmak çok fazla istemedm çünkü şimdi bi çözüm arayisindaym

Suna bi açıklık getiriym bundan uç hafta kadar önce ettiğimiz bu son kavgada ki komşular beni onun elinden aldılar karnına aldgm darbeler yüzünden bebeğinin kalbi durdu ve olduo pislik adamı ve yaptıklarını burada anlatmak çok fazla istemedm çünkü şimdi bi çözüm arayisindaym
Ah Be Güzelim daha şu bir yaşındaki bebeğinin akıbeti belli değilken ikinci çocuğa nasıl sahip çıkacaktın yaşadığın çok kötü bir şey ama kaybettigin bebeğin ve senin için hayırlısı buymuş demekki.

X