lutfen cok acil bi bakin cok az zamanim var

Arkadssa ozeldn de yazdim cok skur esimin durumu harika olmasada iyi . Her turlu maddi manevi destegi verebiliriz. Gelsin is yerimizde calissin bebegi yaninda olur hem kalcak yer de vereblrz. Olmadi bnm de 18 aylik oglum var onla bersber kardes kardes n buyurler yeterki namert insanlara mimmet etmesin

Canim haberlerini almak harika:)
Kendine xok güzel bir hayat kurarsin insallah bebeğinle. Bebeğini birakmadigin için seni takdir ve tebrik ediyorum. Bir sıkıntı yasarsan bize yaz

İyiym telefon etme yasak burada o yuzden çok zor kullanmak ama allahtan internet var fazla uzun yazamiycam şikayet edebilirler iyiym çok şükür alışmaya çalışıyorum bir da bez mama var ayrıca kadınlar icimdede dayanışma var karnimiz tok guvendeyim en azından mümkün olduğunca size cvp vermeye calisacam sagolun güzel destek mesajlarınızı icin
Hakkında hayırlısı olsun, dilerim bundan sonraki hayatın güzelliklerle geçer. Dualarım seninle.

Arkadssa ozeldn de yazdim cok skur esimin durumu harika olmasada iyi . Her turlu maddi manevi destegi verebiliriz. Gelsin is yerimizde calissin bebegi yaninda olur hem kalcak yer de vereblrz. Olmadi bnm de 18 aylik oglum var onla bersber kardes kardes n buyurler yeterki namert insanlara mimmet etmesin

ben de geliyim mi size:KK45::KK45::p

Harika insanlarsınız. Gurur duydum KK ile

İyiym telefon etme yasak burada o yuzden çok zor kullanmak ama allahtan internet var fazla uzun yazamiycam şikayet edebilirler iyiym çok şükür alışmaya çalışıyorum bir da bez mama var ayrıca kadınlar icimdede dayanışma var karnimiz tok guvendeyim en azından mümkün olduğunca size cvp vermeye calisacam sagolun güzel destek mesajlarınızı icin
ohh. gitttinmi. çok şükür. çok sevindim senin adına. bak herşey çok güzel olacak. o anne baba ağabeyide sil hayatıundan. defolsunlar pislikler

bence siz okumuyorsunuz diye dusunuyorum. millet merakla bir haber beklerken siteye girip 10 dk kalip hicbirsey yazmiyorsa suphelenirim. net.

ilk defa olan birsey degil cunku

QUOTE="muzurtilki, post: 41856412, member: 638514"]yahu şu konuyu hiç mi okumuyorsunuz
bir arkadaş yazmış ya oradan telefon etmenize izin vermezler vs diye
neticede sığınma evi
yeri bilinmesin istiyor olabilirler
o da bizimle bile irtibat kurmaya çekiniyordur belki
[/QUOTE]

Bacim sen hemen calismayi düşünme otur biraz bi dinlen zihnen bi dinlen sonrasinda bakariz neler yapabilcegimize. Mesaj kutunada bi bakarmisin tatlim

Kızlar konuya çok aklım takıldı.eskı sevgılımın kuzenı bılgı alabılecek kurumda.ondan rıca ettım sormuş.o ildeki profılde yazn sıgınma evıne bır kadın ve çocuk gırıs yapmış ama ad yas bılgı vermıyolar.sanırım onlar
Demekki neymiş kız doğru diyomuş ama inanmayanlarda vardı yazıklar olsun o fake diyip inanmayanlara

Siz ne harika insanlarsınız ya gurur duydum ALLAH herkesi sizin gibi insanlarla karşılaştırsın rabbim gönlünüzün ne muradı varsa versin pudra şekeri arkadaşım sanada rabbim güç kuvvet versin hiç korkma hepimizin sahibi ALLAH hayatın daha güzel olacak benimde 1 yaşında bi oğlum var içim cız etti bebeğinle mutlu bi hayatın olacak inş daha önceki hayatından bin kat iyi olacağı kesin kalbim dualarım seninle :KK43:

İyidd biz bu kadsr üzüldük mrk ediyoryz hiç bişey iki kelime yazmamış.. Nasılsın diye sormuştum mrk ettim

post: 41858859, member: 642326"]Kızlar konuya çok aklım takıldı.eskı sevgılımın kuzenı bılgı alabılecek kurumda.ondan rıca ettım sormuş.o ildeki profılde yazn sıgınma evıne bır kadın ve çocuk gırıs yapmış ama ad yas bılgı vermıyolar.sanırım onlar[/QUOTE]
Aa oyle mi sagolun zaten vermemeleri lazim

X