- Konu Sahibi pudra sekeri
Sizin adınıza çok ama çok sevindim.
Rabbim yardımcınız olsun.Umarım herşey istediğiniz gibi olur
Rabbim yardımcınız olsun.Umarım herşey istediğiniz gibi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkında hayırlısı olsun, dilerim bundan sonraki hayatın güzelliklerle geçer. Dualarım seninle.İyiym telefon etme yasak burada o yuzden çok zor kullanmak ama allahtan internet var fazla uzun yazamiycam şikayet edebilirler iyiym çok şükür alışmaya çalışıyorum bir da bez mama var ayrıca kadınlar icimdede dayanışma var karnimiz tok guvendeyim en azından mümkün olduğunca size cvp vermeye calisacam sagolun güzel destek mesajlarınızı icin
Arkadssa ozeldn de yazdim cok skur esimin durumu harika olmasada iyi . Her turlu maddi manevi destegi verebiliriz. Gelsin is yerimizde calissin bebegi yaninda olur hem kalcak yer de vereblrz. Olmadi bnm de 18 aylik oglum var onla bersber kardes kardes n buyurler yeterki namert insanlara mimmet etmesin
Harika insanlarsınız. Gurur duydum KK ileArkadssa ozeldn de yazdim cok skur esimin durumu harika olmasada iyi . Her turlu maddi manevi destegi verebiliriz. Gelsin is yerimizde calissin bebegi yaninda olur hem kalcak yer de vereblrz. Olmadi bnm de 18 aylik oglum var onla bersber kardes kardes n buyurler yeterki namert insanlara mimmet etmesin
Arkadssa ozeldn de yazdim cok skur esimin durumu harika olmasada iyi . Her turlu maddi manevi destegi verebiliriz. Gelsin is yerimizde calissin bebegi yaninda olur hem kalcak yer de vereblrz. Olmadi bnm de 18 aylik oglum var onla bersber kardes kardes n buyurler yeterki namert insanlara mimmet etmesin
ohh. gitttinmi. çok şükür. çok sevindim senin adına. bak herşey çok güzel olacak. o anne baba ağabeyide sil hayatıundan. defolsunlar pisliklerİyiym telefon etme yasak burada o yuzden çok zor kullanmak ama allahtan internet var fazla uzun yazamiycam şikayet edebilirler iyiym çok şükür alışmaya çalışıyorum bir da bez mama var ayrıca kadınlar icimdede dayanışma var karnimiz tok guvendeyim en azından mümkün olduğunca size cvp vermeye calisacam sagolun güzel destek mesajlarınızı icin
yardımcı oluyorlar. o konuda şüphen olmasınKızlar burada telefon etmek kullanmak yasak içimde büyük bi korku ve umut var yakında iş aramak istediğimi soyliycem yanıbiraz ttoparlsninca yardımcı olacaklardır eminim
Demekki neymiş kız doğru diyomuş ama inanmayanlarda vardı yazıklar olsun o fake diyip inanmayanlaraKızlar konuya çok aklım takıldı.eskı sevgılımın kuzenı bılgı alabılecek kurumda.ondan rıca ettım sormuş.o ildeki profılde yazn sıgınma evıne bır kadın ve çocuk gırıs yapmış ama ad yas bılgı vermıyolar.sanırım onlar