• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen çok acil bana yardımcı olurmusunuz pek anlamıorumda yeniyim:(

ElifZehra_

İlahi Adalette Zaman Aşımı Yoktur..
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
22
Puanlar
118
$Adsız.jpg :17::17::17::nazar: lütfen yarıdmcı olun bu arkadaşımın profili beceremedim pek anlamdım onunkinden giriom bende ü
ye oldum ama onaylanmadı 2 düşük yaptım galiba şu an gine hamileyim ama emin değilim yine düşük yaaşamak istemiprum bugün pırtılaşma testi için kan verdim 1 ay sonra çıkcak ama öncesinde şu test oldu anlamdım nedir bu ben 1 ay hiç bi ilaç almadanmı beklicem sadece folik asit alıorum pırtıulaşma varmı b
ende bilmiorum 6 aylık evliyim 5 ve 8 haftalık düşük yaşadım işlki kendiliğinden düştü 2 cide beebgin kalbi yavaş attı sonra kalbi durdu kürtaj oldum 3 ay hap aldım korundum hapı bırakalı 14 gün felan oldu. şimdi pırtılaşma testi de 1 ay sonra çıkcak coraspirin alsam şu an hamileysem bebege zararı olurmu bide bu tahlil den anlamdım bişi lütfen yardım edin yaşım 23.

Eki Görüntüle 600227 :17::17::17::nazar: lütfen yarıdmcı olun bu arkadaşımın profili beceremedim pek anlamdım onunkinden giriom bende ü
ye oldum ama onaylanmadı 2 düşük yaptım galiba şu an gine hamileyim ama emin değilim yine düşük yaaşamak istemiprum bugün pırtılaşma testi için kan verdim 1 ay sonra çıkcak ama öncesinde şu test oldu anlamdım nedir bu ben 1 ay hiç bi ilaç almadanmı beklicem sadece folik asit alıorum pırtıulaşma varmı b
ende bilmiorum 6 aylık evliyim 5 ve 8 haftalık düşük yaşadım işlki kendiliğinden düştü 2 cide beebgin kalbi yavaş attı sonra kalbi durdu kürtaj oldum 3 ay hap aldım korundum hapı bırakalı 14 gün felan oldu. şimdi pırtılaşma testi de 1 ay sonra çıkcak coraspirin alsam şu an hamileysem bebege zararı olurmu bide bu tahlil den anlamdım bişi lütfen yardım edin yaşım 23.

Canım benim öncelikle kesin hamile misin ayrıca doktorun sana soylemedi mi hamile olunca progestan hapı veriyor düşük tehlikesi ne karşı bu arada bende hamileliyim 5.4günlük bende 3düşük yaptım nedeni belli değil pıhtılaş ma testi falan normal çı ktı fakat doktor önlem olarak kan sulandıran iğne verdi progestan hapı kullanıyorum vefol ik asit doktoruna mutlaka sor şu an hamileysen eğer iş işten geçmeden baksın çaresine sen üstüne düş doktorlar pek hatirlamiy ru

Eki Görüntüle 600227 :17::17::17::nazar: lütfen yarıdmcı olun bu arkadaşımın profili beceremedim pek anlamdım onunkinden giriom bende ü

Bu arada sonuclarin da pıhtılaş ma yok çünkü bu testler daha yeni ba na yapıldı biraz tiroid yüksek gibi hamileyken bu çok önemli zaten doktorun söyler sana da haber ver mutlaka durumunu

canım folik asiti gebelere ilk 3 ay kullanmaları için veriyolar bende bir düşük yaşadım adetimi henüz 4 5 gün geçince adet kanaması gibi düşürmüştüm dikkat et kendine insan bir daha düşcek korkusuyla 3 ayı rahat geçiremiyo hamileysen allahın izniyle sorun olmaz inşallah

doktorlar istanbulda yüzüne bile bakmıolar özellerde çok pahalı bi muayene 150 tl deli oldum istanbula gelin geldim. sizlerden aldıgım bilgilerle kendi doktorum olmak istiorum kan vermekden kanım kalmadı. eğer hamileysem ve bebe aspirini kullanırsam bebege varmı zararı bunu öğrenmek istiorum. idrar testinde 2ci çizgi çok silik çıktı 4 tane yaptım kan da 7 tüp e 4 tüp ayrı pırtılaşma testi için dün verdim. kan ermek istemiorum artık bıktımmmmmmm

doktorlar istanbulda yüzüne bile bakmıolar özellerde çok pahalı bi muayene 150 tl deli oldum istanbula gelin geldim. sizlerden aldıgım bilgilerle kendi doktorum olmak istiorum kan vermekden kanım kalmadı. eğer hamileysem ve bebe aspirini kullanırsam bebege varmı zararı bunu öğrenmek istiorum. idrar testinde 2ci çizgi çok silik çıktı 4 tane yaptım kan da 7 tüp e 4 tüp ayrı pırtılaşma testi için dün verdim. kan ermek istemiorum artık bıktımmmmmmm

Seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayi

Back