• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN ÇOK ACİL BAKARMISINIZZZ

yellkell

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2022
28
3
1
27
Arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz
21 nisanda benim regl olmam lazımdı ve o gün sancılarım vardı ama o gün erkek arkadaşımla birşeyler yaşadık ilişkiye girmedik sürtünmeler yaşadık elime bir sıvısı geldi ama içime girip girmediğinden emin değildim stres yaptım regl olamadım ayın 23ünde ella içtim ve 4 saat sonra kanamam geldi 5 gün sürdü(reglimde 5 gün sürer)
ne kanaması olduğunu bilmediğimden korkuyordum ara ara midem bulanıyordu korktum doktora gittim 15 gün sonra doktor gebe değilsin dedi şimdi 21 mayısta regl olmam lazımdı olmadım bugünde tuvaletimi yaparken leke geldi böyle iki kere nedir bu

Bu nedir diye sormak yerine korunmak diye bir şey var elinize gelen şeyden hamile olmazsınız zaten doktor demiş

Eline geldiyse sıvı hamilelik riski var tabi. Elimize gelmeli zaten hamile kalmamız için.

Eline geldiyse sıvı hamilelik riski var tabi. Elimize gelmeli zaten hamile kalmamız için.
YA çok hafif elime bi sıvısı geldi ama içime girdiğinden emin değildim oda bana boşalma olmadı bende dedi zevk suyuydu galiba elime gelen ama korkuyorum haptan sonra regl oldum 15 gün sonra doktor gebe değilsin dedi ama reglim bu ay gecikti ve bugünde öyle leke geldi korktum geç döllenme mi oldu şimdimi gebelik oluşuyor anlamadım ya

Ama ilişkiye girmedikki bide anlık oldu yaşanan şeyler sürtünme ve birden sıvı geldi çok stresliyim
İlişkiye girmeden nasıl hamile kalınıyor kendin diyorsun ilişkiye girmedik diye
Ya ne yiyip içiyorsunuz böyle kafalar çalışıyor anlamıyorum

Yeni üyesin dalga geçiyorsun keyif alıyorsun anladık eline ne geçiyor yani ne anlıyorsunuz
Biraz kitap okuyup kendinizimi gelistirseniz acaba diyecem tabiki bu mümkün değil

Yeni üyesin dalga geçiyorsun keyif alıyorsun anladık eline ne geçiyor yani ne anlıyorsunuz
Biraz kitap okuyup kendinizimi gelistirseniz acaba diyecem tabiki bu mümkün değil
Neden dalga geçeyim iyimisiniz siz ya sürtünme yokuylada gebe kalınıyormuş ben yaşadığım şeyleri anlatarak akıl almak rahatlamak amacıyla yazıyorum buraya elime bi sıvı geldi ama içime girmişse diye regl olamadım gecikti bugünde leke geldi korkuyorum acaba gebelik mi oluşuyor diye hayatımda ilk kez böyle şey yaşıyorum çok normal değil mi burada sizlere sormam

Neden dalga geçeyim iyimisiniz siz ya sürtünme yokuylada gebe kalınıyormuş ben yaşadığım şeyleri anlatarak akıl almak rahatlamak amacıyla yazıyorum buraya elime bi sıvı geldi ama içime girmişse diye regl olamadım gecikti bugünde leke geldi korkuyorum acaba gebelik mi oluşuyor diye hayatımda ilk kez böyle şey yaşıyorum çok normal değil mi burada sizlere sormam
Dr gitmişim hamile çıkmamış daha neyin çabası tamam hamilesin

Dr gitmişim hamile çıkmamış daha neyin çabası tamam hamilesin
Bende diyorum ki regl olmadım bu ay ve leke geldi iki sefer acaba geç döllenmemi oldu yerleşme kanaması yada lekesi mi gebelik mi oluşuyor internette çok şey yazıyor ve kafam karıştıda size yazıyorum nedir bu tavrınız anlayamadım neyse yinede teşekkürler cevaplarınız için

İlişkiye girmeden nasıl hamile kalınıyor kendin diyorsun ilişkiye girmedik diye
Ya ne yiyip içiyorsunuz böyle kafalar çalışıyor anlamıyorum
O deilde ele gelen sivisi dememismi ayy cok guldum icime akti dese tmm iliski yasadik dese tmm 😁yazmayacaktimda dayanamadim kac yasinda bu yazan kiz acaba hic mi bebek nasil olur bilmiyor hadi diyelim 1milyonda bir ihtimal surtunmeyle hani olmayacak sey ama var sayim iste hamile kalir diyelim ebe kizim surtunmeden sonra regli oldum diyorsun demekki hamile deilsin bukadar basit boyle sacma sapan seyler yazmayin artik buralara surtundum hamilemiyim hee hamilesin her surtunen hamile kalsaydi dunya nifusu arşa çikardi tobe tobe

Bende diyorum ki regl olmadım bu ay ve leke geldi iki sefer acaba geç döllenmemi oldu yerleşme kanaması yada lekesi mi gebelik mi oluşuyor internette çok şey yazıyor ve kafam karıştıda size yazıyorum nedir bu tavrınız anlayamadım neyse yinede teşekkürler cevaplarınız için
Şaka mısınız siz anlamıyorum regl olduysanız ve sonraki adet döngünüz içersinde tekrar bi cinsel yakınlaşma yaşamadıysanız ta o zaman daki spermler bu zamana etki etmez çok korkuyor san yaşama böyle şeyler yada git doğum kontrol hapı kullan biz tüp Bebekle gebe kalamıyoruZ sen regl i atlanmana ve bir sonraki rengline gelmeme rağmen hamilemiyim diye korkuyor sun😄😄 küçük bir not regl sadece gebelik yüzünden gecikmez.

Şaka mısınız siz anlamıyorum regl olduysanız ve sonraki adet döngünüz içersinde tekrar bi cinsel yakınlaşma yaşamadıysanız ta o zaman daki spermler bu zamana etki etmez çok korkuyor san yaşama böyle şeyler yada git doğum kontrol hapı kullan biz tüp Bebekle gebe kalamıyoruZ sen regl i atlanmana ve bir sonraki rengline gelmeme rağmen hamilemiyim diye korkuyor sun😄😄 küçük bir not regl sadece gebelik yüzünden gecikmez.
Cok guzel dedin cok yasa canim benim 👌💯de 💯 katiliyorum
Da yanliz sperm yokmus ortada sivi diyor kiz ne diyim ben biktim bu cahil zihniyetlerden surtunmeye akli yetiyor ella kullanmasini biliyor ama regli olunca hamile olmadigini bilmiyor kullandigi hapin ne ise yaradigini biliyor ama yan etkilerini bilmiyor en azindan insanda utanma olur burada yaziyorsunuz boyle surtundum zevk suyuymus falanmisda filanmis neyin zevki neyin kafasini yasiyorsunuz siz ahlak vardi hani ar namus vardi nerde kaldi bunlar madem bir bok yiyorsunuz bari kendinizi boyle platformlarda rezil etmeyin yazik senin anana babana yazik

Back