Lutfen cok acil bakarmisiniz

ladyeddy

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
101
0
16
Antalya
arkadaslar ben 4 ay once sezeryan oldum hicbi sorun yasamadim allaha sukur sorum su bugun afedersiniz taharetlenirken rahim girisinde bi sertlik geldi elime sanki sislik gibi sert bi kitle cok endiselendim yarin doktora gidemem bebegimi birakacak kimse yok oburgun gidicem mutlaka basina boyle bisey gelen varmi ne acaba kotu bisey degildir insallah lutfen cevap verin bana :(

agrı var mı canım? benım basıma gelmedı ama daha once bıryerde okumustum apse falan dıyorlardı sanırım..ama nete de guven olmuyor tabıkı..sen dr a gıt ıhmall etme

bide bunun icin kendi kadin dogumcumami gideyim yakinda baska bi hastane var orayami gitmeliyin sezeryanla alakalimidir bu sizce yakindaki hastaneye gidersem bebekle giderim ama kendi kadin dogumcum uzakta

zeynepmelis
agri yok bugune kadar biseyde yoktu zaten bi anda oldu anlamadim ki tam rahim girisini kapatan bi sislik sanki sert ama sezeryanla mi ilgilidir ki ?

çoğu kişinin başına gelir, follop tüplerinin tıkanması deniyor sanırım. birkaç günde kendiliğinden geçer. geçmezse alıyorlar sanırım. sezeryanla alakası olduğunu sanmıyorum.

sezeryanla ılgılı oldugunu dusunmuyorum b harfıyle baslayan bırsyvardı sankı b... kıstı dıye ama hatırlayamadım ama tabıkı canım benım dedıgımın pesıne de dusme hemen sen kadındogumcuya gıt mutlaka..

aynisi dogumdan sonra bende de vardi aylarca durdu, simdi sertlik gitti. normal dogumdu benim.

Back