Lütfen cevapppp :((

dilarakyol

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
69
0
16
Almanya
Günlerdir kafami bulandiran heyecana sokan konu acaba hamismiyim. yeni üyelerinizdenim. Güzel hamislerimizin bilgilerinden faydalanmak istiyorum en son 5.09.2012 adet gördüm. ilk günüdür. Ovulasyonumu hesapladigimda 15 i ve 25 i yumurtlama tarihim gösterdi. Affiniza siginarak yaziyorum Düzenli olarak hergün sabah yada aksamlari iliskiye girmekteyim esimle. bazen günde 2 gün. Yaklasik 1 2 gündür belimde agri vardi. O gecti Kasiklarimda tuhaf bu agri karin bölgemde dahil olmak üzere. Idrar rengim normalden koyu. Ve tuhaf bir bulanti var migdemde. Bundan 2 hafta oncesi test yaptim Negatif cikti. Eczane testlerinden. Ama güvenemedim. Icimde cok tuhaf bi his var. Hamileymisim gibi. Tuhaf heyecn. Görüdügüm rüyalar. Cok etkiledi acikcasi. Acaba hamilemiyim yoksa bunlar psikolajik olarak yasadigim seyler mi ? Siz ilk 10 günde belirti yasamismiydiniz. Adetim düzenli degil normalde. Cok heyecanliyim. Lütfen Cevap yazin.. (

canım ben de 2 ay önce bıraktım korunmayı ilk ay senin gibi çok heveslendim elim sürekli karnımdaydı içimde diyodum kesim bebeğim orda gibi hissediyodum kasıklarımda batma oluyodu bat tarihimden 1-2 gün önce. dayanamadım bhcg yaptırdım sağlık ocağında onun sonucunu bile beklemeye sabrım yoktu adetim 2 gün gecikti sonra geldi kırmızılar yıkıldım. inşallah hamilesindir ama çok kaptırma kendini negatif çıkınca hevessin kursağında kalıyo çok üzülüyosun akışına bırak.. o kadar erken belirti olmaz diye biliyorum psikolojik olabilir yani. adet gecikmesi olmadan pek bi belirti olmuyomuş ama insan sırtı kaşınsa hamileliğe yoruyo biliyorum. rabbim yüzümüze baksın inş. benimde sat 11 eylül senin gibi yumurtlama günüm de 29 çıkıyo hesaplayıcıda. hala çalışmaya devam. inşallah hayırlı haberini alır seviniriz burda allah her isteyene yaşatsın anneliği..

sabırlı olmalıyız canım..ben de senden 1 gün önde gidiyorum..ama rahimde hissettiğim ufak tefek kasılmalardan başka bi belirti yok..zannediyorum bu kadar erken belirti almamız da biraz zor..birde gün aşırı ilişki öneriliyor genelde..spermlerin kalitesi açısından..ayrıca zaten sperm birkaçgün yaşayabiliyor rahimde..yumurtanın yaşam süresi de sanırım bir gün..
aslında bakınca hamilelik tek kelimeyle bir mucize..ve nasip işi..Rabbim ne zaman vereceğini biliyordur içini ferah tut..
bende senin gibiyim çağrışım yapan rüyalar görüyorum:))hatta arkadaşlarım bile:))bakalım hayırlısı belki biz de hamişlere katılırız bu ay:))
bu arada doktora gittin mi??kontrolden geçtin mi??folik asit kullanmaya başladın mı??

Folik asit hic kullanmadim Evet sanirim dogru söylüyorsunuz kafam kasinsa hamilelige yoruyorum.. Fazla kaptirmamaliyim sanirim. Sanirim degil kaptirmamaliyim. Insallah güzel güzel bebislerimiz olur.. Bide stresin etkisi büyük sanirsam. evlendigimden beri stres icindeyim. Babami kaybettim. Ani duygu degisiklikleri yasamaktayim. Umudum kirildi valla.

senn yaşadıklarını bende yaşıyorum cnm rahat ol :) hepsi psıkolojık.. ben ılk defa bu ay asırı bel aqrısı cekıyorum mesela ruyalar goruyorum hamıleyım dıe :) dılerım hersey gzl olur hamıle kalırız

canım fazla düşünme düşündükçe gelmekte geçikiyor bebişler. yani bizde öyle oldu.
2 hafta önce test yaptım yazmışsın hesap edince adetinden bikaç gün sonrasına denk geliyor daha o sırada yumurtlaman bile olamamıştır ki.
bi de hergün ilişki yazmışsın yanlış anlamadıysam günde 2 olduguda oluyor yazmışsın. bence iki günde bi deneseniz daha iyi olur doktorlarda öyle tavsiye ediyorlar sperm kalitesi açısından. bak ben hamile kaldıgım ay sadece 3 kez beraber olmuştuk eşimle hiç ihtimal vermiyordum sıkılmıştık artık olursa olur bi de akışına bırakalım dedik ( ben dedim gerçi.. eşim zaten takmıyodu kafasına) ve oldu şükür. ondan önce ki aylarda resmen zorlama oluyodu iki günde bir yumurtlama günlerinde iki gün üstüste deniyoduk ama kısmet işte olucağı varsa üçe beşe bakmıyo

belirti olarakta pek bişey yaşamadım. aslında geçen birbuçuk yıl içinde onlarca belirti yaşadıgım için hiçbişeyi umursamaz olmuştum. öncesinde yani ilk zamanlar her ay adet zamanı belirtileri açar açar okurdum buradan. bakardım bende var mı yok mu diye ve öyle de hissederdim psikolojikmiş meğer.. sonradan düşününce bende farklı tek bişi oldu regl öncesinde o da dudaklarım fosur fosur oldu soyuldu çatladı filan. baktım şimdi gebelik belirtilerinde varmış bu. bir de ateş takibi yapıyodum ateşim regl olmam gereken gün düşmemişti ama yinede olacak gibi hissediyordum kendimi. diğer belirtiler çok sonraları oluyor. göğüslerin değişmesi, mide bulantısı filan bunlar 8. haftadan sonra başlıyor.

canım folik asit kullanman bebeğin gelisimi icin çok önemli.günde 1tane iciyoruz.hatta doktorum bana omega3 te kullandırıyor.bunları doktoruna danışmalısın.
.biz nefes aldıkça stres biyerlerden gelip bulacak bizi:-(hayat en büyük sınav..ben de tek kardeşimi kaybedeli 3 yıl oluyor .hemde artık bebek düşünmeye başladıgım zamanlardı:-(toparlanmak zor biliyorum ama.bize yeni umutlar gerek.insallah bebislerimizle yüzümüz gülecekkk

Merhaba,

Ben seni biraz daha umutlandırabilecek bir mesaj yazacağım sanırım :)
Benim en son adet tarihim 21.08'di. Tabi reglim bittikten sonra heyecanlı bekleyişim de başladı. bir yandan ''daha ilk ay ya mümkün değil'' derken bir yandan da içimde umut oldu ister istemez.
Ovulasyon tarihim 4-6 eylül arasında bir noktaya geliyordu sanırım.
Eylül ayının ikinci haftasından itibaren kasıklarıımda ve karın bölgemde aynı ağrılar oluştu benim de. Hatta bu ağrı daha çok belime vuran bir ağrıya benziyordu ters bir hareket yaptım belimi zedeledim sandım.
Ben de çok sabırsız davrandım ve regli tarihimi beklemeden yaptım testimi. Hem de 7 gün önceden %99 sonuç veren testlerden. 5 gün önce yapmama rağmen negatif çıktı test.Demek bu ay mümkün değil dedim teste inanıp.
BAT'ıma 1-2 gün kala bu sefer normal test yaptım ve ikinci çizgiyi açık renk de olsa görmüş oldum!
Hastaneye gittiğimde HCG 240 olmuştu bile...
Diyeceğim şu: bence bu belirti ancak bu haftada görünür diye bir şey yok. Ben yumurtlama tarihimden bir kaç gün sonra ağrıları yaşamaya başladım. Tıbbi bir açıklaması var veya yok onu bilemiyorum ama bir tek yaşadığımı biliyorum.Başka bir arkadaşım gebeliğini 3,5 haftada öğrendi ve şüphelenme sebebi mide bulantısı ve kusmaydı. Dolayısıyla içine doğan şey gerçek olabilir bence...
Tabi bir yandan şunu da söylemeden geçmek istemiyorum ,bu hatayı ben de yaptım çünkü, bazen o kadar hevesle bekliyoruz ki bu sefer yaşadığımız andan bir keyif almıyoruz.Testi regli tarihimden önce yaptığım için doktora da erken gittim ve dolayısıyla kesem görünmedi örneğin. Halbuki adam akıllı gecikmeyi beklesek, testi öyle yapsak, doktora gecikmiş gitsek bu sefer ''sen bir hafta sonra gel'' durumuna maruz kalmayacağız ve anı adam akıllı yaşayacağız. Daha net sonucunu almana en az bir hafta var. bir hafta kendi kendini yemek için de uzun bir süre... o yüzden akışına bırakmak ta fayda var.
yine de düzgün beslenmeyi ve folikasit almayı atlama bence :)

günaydın herkese. dün akşam sattan sonraki 14. günümdü bi heves bi heves bende. nasıl kaptırdıysam kendimi rüyamda hamileliğimi gördüm hatta ikinciyi düşünüyorum ne kadar ara versek diye. ilki de kızmış bu arada. hayırlısı diyorum hepimiz için ama bi yandan da içimdeki o sesten kurtulamıyorum yiyo resmen beni..

Simdmi bekliyoruz böyle hevesle bebislerimizi acaba ilerde bebislerimiz kiymmetini bileceklermi Ooof off Allah yardimcimiz olsun diyelim :O

Bende 2 haftalıkken öğrendim benimkinin belirtiside sürekli acıkıyordum ama hamile oldugumu asla düşünmedim mümkün değil diye dusunmustum cunku o kadar ugras ugras olmasın yarım yamalak yapmayyla olcagını hiç düşünmemiştim bileee

merhaba burdaki arkadaşların çoğu dpğru yorum yağmış. ben ovulasyonumun başladığı tarihte ve 2 gün sonra sadece 2 kere ilişkiye girdim. aralarında 3 gün vardı. hamile kalmışım. bat a 5 6 gün kala test yaptım hafif silik olmasına rağmen çıktı. o hafta kasıklarım inanılmaz ağrıyodu. ve göğüslerim çok hassastı. dokunsam bile ağrıyordu. evdeki testten sonra sağlık ocağın da da test yaptırdım beta hcg 401 çıktı. 2 haftalık hamileydim. o bebişimi kaybattim 6 haftallıkken.... bence kan testini yaptır mutlaka...

Bugunde ishal olmusum. Cok tuhaf. internette arastiriyorum belirtilerin cogu tutuyor ama korkuyorum. henüz cokk erken hayal kirikligina ugrarsam.. yikilirim.

ben 5 ay önce 4 aylık bebeğimi kabettim.şimdi son regli tarihim 3 eylüldü bittikten sonra yani yumurtlama dönemimden sonra bel ağrılarım başladı ve şuanda bacağıma vuruyor.kasık ağrım arada sırada ve ani geçişlerle oluyor.sürekli tansiyonum düşüyor,göğüslerimde şişkinlik var ama çok hassasiyet yok dudaklarımda tara ve patlamalar oldu.regli tarihim 30 en geç 1 i.ben gidip kan testi yaptırdım negatif çıktı ayın 26 sında yani reglime 5-6 gün kala.ama hala bacağımda kasılma olacak kadar bel ağrım var bide kabızlık.stres teyim çok fazla ne yapacağımı şaşırdım.beklemekten başka çarem yok biliyorum ama bi yorum bile biraz rahatlatıyor insanı.allahım her isteyene versin inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat.beklicem artık

bende adetıme bır hafta kala ıdrar testı yapmıştım onda çok sılık çıkmıştım ogrendıgım de ıkı haftalık hamıştım.bnım de atesım çıkıyordu bırde aşırı derecede bel agrısı yasıyordum benım de beklemedıgım bır ayda oldu ınşallah sızınde olur kızlar rabbım gonlunuze gore versın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…