Günlerdir kafami bulandiran heyecana sokan konu acaba hamismiyim. yeni üyelerinizdenim. Güzel hamislerimizin bilgilerinden faydalanmak istiyorum en son 5.09.2012 adet gördüm. ilk günüdür. Ovulasyonumu hesapladigimda 15 i ve 25 i yumurtlama tarihim gösterdi. Affiniza siginarak yaziyorum Düzenli olarak hergün sabah yada aksamlari iliskiye girmekteyim esimle. bazen günde 2 gün. Yaklasik 1 2 gündür belimde agri vardi. O gecti Kasiklarimda tuhaf bu agri karin bölgemde dahil olmak üzere. Idrar rengim normalden koyu. Ve tuhaf bir bulanti var migdemde. Bundan 2 hafta oncesi test yaptim Negatif cikti. Eczane testlerinden. Ama güvenemedim. Icimde cok tuhaf bi his var. Hamileymisim gibi. Tuhaf heyecn. Görüdügüm rüyalar. Cok etkiledi acikcasi. Acaba hamilemiyim yoksa bunlar psikolajik olarak yasadigim seyler mi ? Siz ilk 10 günde belirti yasamismiydiniz. Adetim düzenli degil normalde. Cok heyecanliyim. Lütfen Cevap yazin..
(
Merhaba,
Ben seni biraz daha umutlandırabilecek bir mesaj yazacağım sanırım :)
Benim en son adet tarihim 21.08'di. Tabi reglim bittikten sonra heyecanlı bekleyişim de başladı. bir yandan ''daha ilk ay ya mümkün değil'' derken bir yandan da içimde umut oldu ister istemez.
Ovulasyon tarihim 4-6 eylül arasında bir noktaya geliyordu sanırım.
Eylül ayının ikinci haftasından itibaren kasıklarıımda ve karın bölgemde aynı ağrılar oluştu benim de. Hatta bu ağrı daha çok belime vuran bir ağrıya benziyordu ters bir hareket yaptım belimi zedeledim sandım.
Ben de çok sabırsız davrandım ve regli tarihimi beklemeden yaptım testimi. Hem de 7 gün önceden %99 sonuç veren testlerden. 5 gün önce yapmama rağmen negatif çıktı test.Demek bu ay mümkün değil dedim teste inanıp.
BAT'ıma 1-2 gün kala bu sefer normal test yaptım ve ikinci çizgiyi açık renk de olsa görmüş oldum!
Hastaneye gittiğimde HCG 240 olmuştu bile...
Diyeceğim şu: bence bu belirti ancak bu haftada görünür diye bir şey yok. Ben yumurtlama tarihimden bir kaç gün sonra ağrıları yaşamaya başladım. Tıbbi bir açıklaması var veya yok onu bilemiyorum ama bir tek yaşadığımı biliyorum.Başka bir arkadaşım gebeliğini 3,5 haftada öğrendi ve şüphelenme sebebi mide bulantısı ve kusmaydı. Dolayısıyla içine doğan şey gerçek olabilir bence...
Tabi bir yandan şunu da söylemeden geçmek istemiyorum ,bu hatayı ben de yaptım çünkü, bazen o kadar hevesle bekliyoruz ki bu sefer yaşadığımız andan bir keyif almıyoruz.Testi regli tarihimden önce yaptığım için doktora da erken gittim ve dolayısıyla kesem görünmedi örneğin. Halbuki adam akıllı gecikmeyi beklesek, testi öyle yapsak, doktora gecikmiş gitsek bu sefer ''sen bir hafta sonra gel'' durumuna maruz kalmayacağız ve anı adam akıllı yaşayacağız. Daha net sonucunu almana en az bir hafta var. bir hafta kendi kendini yemek için de uzun bir süre... o yüzden akışına bırakmak ta fayda var.
yine de düzgün beslenmeyi ve folikasit almayı atlama bence :)