LUTFEN CEVAPLAYINNN 6. HAFTADA GOGUS AGRISI AZALMASI

tuzlugol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
15
6
1
31
ArKadaslar 6. Hafta gebelikte gogus ağrım azaldi. Sizde de böyle oldu mu .böyle bisey yaşayan var mı.cok tedirginim

ArKadaslar 6. Hafta gebelikte gogus ağrım azaldi. Sizde de böyle oldu mu .böyle bisey yaşayan var mı.cok tedirginim
Hamileliğin her döneminde belirtileriniz azalabilir çoğalabilir bu doğal birşey

Çok sagolun.cok tedirgin oldum.ilk gebeligim.tup bebekle gebe kaldım. 2 gündür azalınca çok korktum.keseyi gördük.ama pazartesi çağırdı kalp.atisi icin
Hayırlı olsun lütfen sakin olun ❤️

Çok sagolun.cok tedirgin oldum.ilk gebeligim.tup bebekle gebe kaldım. 2 gündür azalınca çok korktum.keseyi gördük.ama pazartesi çağırdı kalp.atisi icin
Bende 5+2 deyim benimde ilk günlere göre hafifledi göğüs acım bende 4 yıl sonra gebe kaldım bu postunuz beni de rahatlattı herşey güzel olacak inşallah güzel düşünelim hep 😍🥹

Her ağrı ya da her yaşanan durum kalmıyor tabii ki de :) endişelenmeyin. İlk haftalarda çok fazla göğüs ağrım vardı üstüne yatamazdim. Daha sonra aşırı halsizlik oldu, sonra burnum hbirkac ay hep tikaliydi. Böyle böyle her dönemde farklı şeyler oluyor

Her şeyde bisey arar hale geldim açıkçası. Takinti olmaya başladı
2. Tup bebeğim ve ister istemez korkuyorum

Valla ben de 5.haftadayım 1 gün var 1 gün yok göğüs hassasiyeti İlk günler hiç yoktu 3 4 gündür de bi var bi yok yani normal diyorlar. Tek devamlı belirtim adet sancısı :(

Valla ben de 5.haftadayım 1 gün var 1 gün yok göğüs hassasiyeti İlk günler hiç yoktu 3 4 gündür de bi var bi yok yani normal diyorlar. Tek devamlı belirtim adet sancısı :(
Aynı zamanlarda hamile kalmışız bende 5. Haftadayım 5+2 son adet tarihiniz kaç 🥰

Bende 5+2 deyim benimde ilk günlere göre hafifledi göğüs acım bende 4 yıl sonra gebe kaldım bu postunuz beni de rahatlattı herşey güzel olacak inşallah güzel düşünelim hep 😍🥹
İnşallah Allahim sag selamet kucağımıza verdirsin Rabbim

Back
X