U ucucbxoxcek Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Haziran 2008 Mesajlar 32 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yer Eskişehir 1 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ucucbxoxcek #1 arkadaşlar hani bu kendi resmimizi yükleyip saç rengi şekli falan deniyoruz ya bana bir program yada adres verirseniz sevinirim
arkadaşlar hani bu kendi resmimizi yükleyip saç rengi şekli falan deniyoruz ya bana bir program yada adres verirseniz sevinirim
angel22 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2008 Mesajlar 363 Emoji Skoru 40 Puanlar 118 1 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ucucbxoxcek #2 Online Makeover ? Virtual makeover, Makeup, Celebrity Hairstyles ? TAAZ fotoğraf yükleyip saç makyaj herşeyi deneyebilirsin yerimseniben
Online Makeover ? Virtual makeover, Makeup, Celebrity Hairstyles ? TAAZ fotoğraf yükleyip saç makyaj herşeyi deneyebilirsin yerimseniben
U ucucbxoxcek Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Haziran 2008 Mesajlar 32 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yer Eskişehir 1 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ucucbxoxcek #3 çokkk teşekkür ederim :)
ilkyaz Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Eylül 2009 Mesajlar 508 Emoji Skoru 0 Puanlar 116 Yaş 40 Yer Aydın 1 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ucucbxoxcek #4 ya bu inllgilizce yapamadım ben ya daha acık yazarmısınız ben de denemek stiyorum
angel22 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2008 Mesajlar 363 Emoji Skoru 40 Puanlar 118 2 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ucucbxoxcek #5 ucucböcek .!.: çokkk teşekkür ederim :) Genişletmek için tıkla... rica ederim canım a.s. ilkyaz .!.: ya bu inllgilizce yapamadım ben ya daha acık yazarmısınız ben de denemek stiyorum Genişletmek için tıkla... canım ilk önce siteye üye olman gerekiyor sing in e gir orada not a member ı tıkla username password e-mail i doldur üye ol ondan sonra site de upload photo ya tıkla bilgisayarında ki resimlerden birini yükle ve başla makyaj saç yapmaya yerimseniben
ucucböcek .!.: çokkk teşekkür ederim :) Genişletmek için tıkla... rica ederim canım a.s. ilkyaz .!.: ya bu inllgilizce yapamadım ben ya daha acık yazarmısınız ben de denemek stiyorum Genişletmek için tıkla... canım ilk önce siteye üye olman gerekiyor sing in e gir orada not a member ı tıkla username password e-mail i doldur üye ol ondan sonra site de upload photo ya tıkla bilgisayarında ki resimlerden birini yükle ve başla makyaj saç yapmaya yerimseniben
ilkyaz Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Eylül 2009 Mesajlar 508 Emoji Skoru 0 Puanlar 116 Yaş 40 Yer Aydın 2 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ucucbxoxcek #6 angel saol canım ama ben kaydolmayı becerdim ama devam edip yapamadım ya