Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri lütfen cevap

Mnyk

gurbette ölüyorum
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
2.044
26
37
:sinifsinif:kizlar asenanin kremini kullanan varmi lütfen yazin acil

Ben cvp yaziyorum :eek:, ama kullanmadim canim :1no2:

:sinifsinif:kizlar asenanin kremini kullanan varmi lütfen yazin acil

canım burda oyle bı bolum var arastırırsan eger oestro kullanan varmı dıye bı gecmıse bak derım ben kımı memnun kaldım demıs kımı para tuzagı demıs vede gercekden baya pahalı geldı banada bı bak ıstersen eskıden yazılanlarakaydirigubbakcemile5

kizlar ben yurt disinda kaliyorum nerden siparis edebilirim bu kremi inteernet siteleri varya türkiyede onlar gibi ama yurtdisina da calisan güvenilir bii site ismi lazim

canım ben kullandım dört ay düzenli olarak sonrasında koruma amaçlı haftada iki defa sürmeye devam ettim dört cm. büyüdü sonra biraz kilo alarak beş cm. oldu eskiye nazaran dolgunlaştı büyüdü tabi benim kullandığım zamanlar 200 liraydı şimdi daha uygun kampanyaları falan var ilk iki ay pek fark görmedin sonraki iki ay büyümeye başladı

bu arada etkisi sonradan kaybolmadı.yani etkisi geçici değil.kullanmayı bıraktım ama gerileme olmadı

etkisi kaliciysa süper ötesi bisey ya ama ben avusturyada kaliyorum buraya nasil siparis etcem bi site lazim yurt disinada calisan
turkbayragizemuszemus

türkiye'ye gelen akrabaların vardır mutlaka.onlara sipariş et,getirsinler sana:CüvCüv:
maalesef canim ya akrabam yok burda yalnizim ve depresyon modundayim bi kynanam var düsman basina gidip gelmem pek onada yilda bir ay memlekette yasiyoruz iste burda üstü acik ceza evinde gibiyim cvp icin sagol:a015:

maalesef canim ya akrabam yok burda yalnizim ve depresyon modundayim bi kynanam var düsman basina gidip gelmem pek onada yilda bir ay memlekette yasiyoruz iste burda üstü acik ceza evinde gibiyim cvp icin sagol:a015:

rica ederim canım.keşke yapabileceğim bir şey olsaydı:1hug:

yaziyorum canim ama sadece türkiye ici siparis aliniyomus galiba

kizlar ben siparis verdim qestro.com diye bi adresten kardesimin adresine acaba kac günde ulasir eline lütfen cevap

kizlar kardesimin turkiyedeki adresine yazdim siparis verdim ulasmis ama benim yolladigim para daha ulasmamis iki güne ulasir galiba cok mutluyum bide kardesimin eline yolladigim para gecse hemen elimde krem ya

kizlar nihayet elime gecti krem dün basladim sabah aksam gögüse masaj yaparak parmak uclariyla sürüyorum bakalim neler olcak an ufak bi gelismede yaazarim buraya insallah iyi sonuclar alirim sans dileyin bana

kizlar daha bi gelisme yok bakalim daha erken

X