Lütfen cevap

Can Bebe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
25
1
1
31
Kimyasal gebelik yasamak hamileligi kolaylastirirmi yani o ay icinde tekrar hamile kalinabilirmi .

Kimyasal gebelik yasamak hamileligi kolaylastirirmi yani o ay icinde tekrar hamile kalinabilirmi .
Cnm ben Eylül de yasadim kimyasall kanamadan sonra bidaha adet gelmeden hamile kaldm yani kesin kesjn kalirsin degil ama gebe kaldgn icin ikincisi daha kolay tutuyor kuzum

Cnm ben Eylül de yasadim kimyasall kanamadan sonra bidaha adet gelmeden hamile kaldm yani kesin kesjn kalirsin degil ama gebe kaldgn icin ikincisi daha kolay tutuyor kuzum
Kimyasal hic korkulacak bse dgl hatta iyi bse bile sahliksiz dollenmeyi atyor zaten dunyada 100 kadnn 70 bunu yaşıyor 2 gn geckmeyle atyor haberi bile olmuyor

evet oyleymis ilkten cok sevindom sonra uzuldum sonra vucudumda hala hormon varmidir diger ayin 1i gelmeden hamile kalma ihtimal8m olurmu acaba diye duaunuyorum suan etkilermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…