lütfen cevap verirmisiz

esra_78

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
413
284
323
merhaba arkadaşlarım size bir şey sormak istiyorum konuyuda doğru yeremi açıyorum bilmiyorum benim şimdi halılarımın hepsi shagyy nefret ettim onlardan daha alalı 1 yıl oldu kaldırıcam evi toz dan kurtaramadım şimdi evimin tüm halılarını değiştim kısmetse bu hafta büyük temizlik yapıcam badanamı yaptım şimdi sorum şu bu yeni aldığım halıları eve hiç sokmadan yıkamaya versem acaba bir şey olurmu hiç kullanmadan yıkatılırmı sonuçta mağazada bekliyor herkes elliyor tozlu oluyorlar artı birde o çıkan tüyleri gitsin diye olurmu lütfen yardımcı olunuz varmı hemen alıralmaz halılarını yıkatan cevabınız içn teşekkür edrrim

halıdaki tüyler öyle bi kere yıkamayla çıkmaz, zamanla tükeniyor süpürdükçe falan...ama temizliği tozları açısından yıkatacaksanız onu bilemem tabi...

halıdaki tüyler öyle bi kere yıkamayla çıkmaz, zamanla tükeniyor süpürdükçe falan...ama temizliği tozları açısından yıkatacaksanız onu bilemem tabi...

sağol canım cevap için direkt öyle kullanmayı içim almıyor gerçi nasıl yıkanıyor gözümüz görmüyor ama sanki yıkanınca içimiz az da olsa rahat oluyor

yıkınıca birşey olucanı pek sanmam hatta yıkatmak daha mantıklı temiz temiz kullanırsınız.... hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…