• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen cevap verin merak icindeyim

Benimdunyamm

Avustralya
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2020
272
101
53
29
Merhaba arkadaslar. adetim gecikmisti ve gebelik testi yaptim pozitifti 5 gun sonra kanama oldu et parcasi gibi parca gordum kan pihtisi degildi birde kasiklarimda agri biraz yogundu. tekrar test yaptigimda ise sonuc negatifti dusuk yapmis olabilir miyim rica edrim lutfen cevap verin

Merhaba arkadaslar. adetim gecikmisti ve gebelik testi yaptim pozitifti 5 gun sonra kanama oldu et parcasi gibi parca gordum tekrar test yaptigimda ise sonuc negatifti dusuk yapmis olabilir miyim rica edrim lutfen cevap verin
Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz doktora gittiniz mi ilkinde değeriniz kaç çıkmıştı

Merhaba arkadaslar. adetim gecikmisti ve gebelik testi yaptim pozitifti 5 gun sonra kanama oldu et parcasi gibi parca gordum kan pihtisi degildi birde kasiklarimda agri biraz yogundu. tekrar test yaptigimda ise sonuc negatifti dusuk yapmis olabilir miyim rica edrim lutfen cevap verin
Keşke doktora gitseydiniz, muhtemelen kimyasal gebelik. Geçmiş olsun

Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz doktora gittiniz mi ilkinde değeriniz kaç çıkmıştı
Evde kendim dijital test kullanarak yaptim canim eger hamile degilsem neden boyle bisey yasadim anlamiyorum pozif olmasini birde dedigim gibi parca gorunce anlam veremedim.

Çoğu kadın bu durumu yaşıyor malesef. Farkeden oluyor farketmeyen oluyor. Yumurta dölleniyor ama embriyo oluşmuyor haliyle kanama ile atılıyor. Bir sorun olarak görmeyin. Tekrarlaması durumunda hormon tahlili yaptırırsınız.

Çoğu kadın bu durumu yaşıyor malesef. Farkeden oluyor farketmeyen oluyor. Yumurta dölleniyor ama embriyo oluşmuyor haliyle kanama ile atılıyor. Bir sorun olarak görmeyin. Tekrarlaması durumunda hormon tahlili yaptırırsınız.
Tamm cok tesekkurler.

Back