• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen cevap verin..Karar vermek istiyorum.

VzGcLmZm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
17
0
36
İstanbul
Arkadaşlar saçlarımı siyah boyattım.Sonra rengini açtırdım..Açıcı ile ve kızıl yaptım.kızıldan sıkıldım bakıra döndürdüm...En son koyu kestane boyadım..Diplerim baya cıktı renk acıldı..hafif bakırımsı oldu...3 aydır boyamadım.Suan patlıcan moru yapmak istiyorum fakat, saçımın uçları ile dipleri arasında cok ton farkı olurmu ? ve bakırımsı-sarımsı olan renk mora boyayınca ve mor akınca ne renk olur ?

Tatlım patlıcan moru koyu kahve ve yoğun kızıl ağırlıklı bir renk olduğu için, kısacası koyu bir renk olduğu için kapatıcı bir özelliğe sahip. Bakır da patlıcan moruna göre hayli açık olduğundan ton sorunu yaşamazsın. Doğal saç rengin nedir bilmiyorum ama diplerle çok fark olmaması için önce diplere sürüp 15-20 dk kadar beklet daha sonra kalan boyayı tüm saçına uygula ve eldivenli ellerinle iyice yedir heryerine. Ton farkı kalmayacaktır. Mor akınca kızıl kestaneye dönük bir renk alıcaktır.

Tatlım patlıcan moru koyu kahve ve yoğun kızıl ağırlıklı bir renk olduğu için, kısacası koyu bir renk olduğu için kapatıcı bir özelliğe sahip. Bakır da patlıcan moruna göre hayli açık olduğundan ton sorunu yaşamazsın. Doğal saç rengin nedir bilmiyorum ama diplerle çok fark olmaması için önce diplere sürüp 15-20 dk kadar beklet daha sonra kalan boyayı tüm saçına uygula ve eldivenli ellerinle iyice yedir heryerine. Ton farkı kalmayacaktır. Mor akınca kızıl kestaneye dönük bir renk alıcaktır.

Saçlarım koyu kestane kendi rengi . Renk farkı olmaz diyosun ... Peki renk açılınca uçlar ve dipler farklı olmaz mı ? Yardımların için teşekkürler (:

Ne demek :) Eğer rengi sabitleyip bir süre kullanmakta ısrarcıysan -çünkü daha sonra renk değişimlerinde zor oluyor patlıcan morunu açması nispeten- boya akıp renk farkı oluşursa şayet cila yapabilirsin saçlarına. benim oluşan farkı kapatmada kullandığım en etkili yöntemim bu. Üst üste boyamaktansa cila yapıyorum böylece saçımda daha az boya katmanı oluyor hem de renk heryere eşit dağılıyor ve çıkartma aşamasında kat kat boya olmadığı için renk geçişlerini daha kolay halledebiliyorum :)

Back