- 3 Kasım 2020
- 18
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi limonlusu123
-
Bu açtığınız kaçıncı konu? Degilsiniz dedik ısrarla konu açıyorsunuz. Pıhtı dediginiz şey rahim duvarinin soyulup düşmesi. Bebek olsaydi kalir mıydı?Tarlusal kullandım tarlusaldan önce de test yaptım bir sürü negatif çıktı. İlişkiden 3.5 hafta sonra doktora gittim alttan baktı ultrasonla bir şey görmedi tarlusal verdi tarlusal bitti bir kere daha test yaptım yine negatif çıktım sonra regl oldum. 1 hafta boyunca yoğun kırmızı pıhtılı kanadım. Hamile olma ihtimalim yoktur değil mi? Adetim bitti ama hala göğüslerim hafif şiş hormonlarımla oynadığım için midir?
Kimse yazmamış sizden başka psikolojik olarak kendimi kötü hissetmeye başladım. Ayrıca konu açmamın size ne zararı var anlamadım.Bu açtığınız kaçıncı konu? Degilsiniz dedik ısrarla konu açıyorsunuz. Pıhtı dediginiz şey rahim duvarinin soyulup düşmesi. Bebek olsaydi kalir mıydı?
Anasayfa mesgul oluyor. Onemli konulari göremiyoruz. Gidin kan verin. Burada birinin hamilesin ya da degilsin demesi ne derece dogru sizce? Kan verin idrar testi yapin. Tekrar tekrar konu açmanızın size yarari yok. Psikolojik olarak kötü hissedecek de bir sey yok. Daha 23 yasindasiniz. Sagliklisiniz, dogurgansiniz. Elbet olur.Kimse yazmamış sizden başka psikolojik olarak kendimi kötü hissetmeye başladım. Ayrıca konu açmamın size ne zararı var anlamadım.
Bu açtığınız kaçıncı konu? Degilsiniz dedik ısrarla konu açıyorsunuz. Pıhtı dediginiz şey rahim duvarinin soyulup düşmesi. Bebek olsaydi kalir mıydı?
Anasayfa mesgul oluyor. Onemli konulari göremiyoruz. Gidin kan verin. Burada birinin hamilesin ya da degilsin demesi ne derece dogru sizce? Kan verin idrar testi yapin. Tekrar tekrar konu açmanızın size yarari yok. Psikolojik olarak kötü hissedecek de bir sey yok. Daha 23 yasindasiniz. Sagliklisiniz, dogurgansiniz. Elbet
Ya test yaptım 2 ay içinde 5 kere negatif çıktı üstüne adet gördüm imkansız değil mi olmam zatenKimse yazmamış sizden başka psikolojik olarak kendimi kötü hissetmeye başladım. Ayrıca konu açmamın size ne zararı var anlamadım.
Hiç öyle şey olur mu kuzum tarlusal hormonlarını etkilemiştir kendini rahatlat lütfenTarlusal kullandım tarlusaldan önce de test yaptım bir sürü negatif çıktı. İlişkiden 3.5 hafta sonra doktora gittim alttan baktı ultrasonla bir şey görmedi tarlusal verdi tarlusal bitti bir kere daha test yaptım yine negatif çıktım sonra regl oldum. 1 hafta boyunca yoğun kırmızı pıhtılı kanadım. Hamile olma ihtimalim yoktur değil mi? Adetim bitti ama hala göğüslerim hafif şiş hormonlarımla oynadığım için midir?
Teşekkür ederimHiç öyle şey olur mu kuzum tarlusal hormonlarını etkilemiştir kendini rahatlat lütfen
Teşekkür ederim
[/Qrica ederim caimt
Rengli olduysan hamilelik yoktur olsa testte çıkardı stres yapacak bir durumun yokTarlusal kullandım tarlusaldan önce de test yaptım bir sürü negatif çıktı. İlişkiden 3.5 hafta sonra doktora gittim alttan baktı ultrasonla bir şey görmedi tarlusal verdi tarlusal bitti bir kere daha test yaptım yine negatif çıktım sonra regl oldum. 1 hafta boyunca yoğun kırmızı pıhtılı kanadım. Hamile olma ihtimalim yoktur değil mi? Adetim bitti ama hala göğüslerim hafif şiş hormonlarımla oynadığım için midir?
Bu açtığınız kaçıncı konu? Degilsiniz dedik ısrarla konu açıyorsunuz. Pıhtı dediginiz şey rahim duvarinin soyulup düşmesi. Bebek olsaydi kalir mıydı?
Koyu kırmızı yoğun ve pıhtılı bir regldi. Teşekkür ederim yanıtınız içinRengli olduysan hamilelik yoktur olsa testte çıkardı stres yapacak bir durumun yok
Rica ederim cnm korkucagin ve stres yapacağın bir durumun yokKoyu kırmızı yoğun ve pıhtılı bir regldi. Teşekkür ederim yanıtınız için
Yok ben gebelik istemiyorum ablacımKonu sahibine cevap olarak da şunu söyleyebilirim sanırım çok istiyorsun hamilelik bende bebek istiyorum ve aynen senin gibiyim adet olduğum dönem bile üstüne görme diye bisey varmış acaba üstüne görme mi yaşıyorum diye düşünüyorum heyecanını anlıyorum o yüzden ama çok fazla zorlamak da seni yıpratır biraz akışa bırakabilir misin? Stres de gebelik durumunu etkileyen bir faktör
Ne istersem onu yazarim. Bu kimseyi ilgilendirmez. Yanlis bir sey yazarsam sikayet edersiniz uygun görülürse ban yerim. Istedikleri kadar konu acamazlar ayrica. Ayni konuyu tekrar tekrar acmak ban sebebidir. Beni gormek istemiyorsaniz göz ardı et seçeneğine tıklayabilirsiniz. Çok basitSizi birkaç konunun altında böyle birilerini terslerken gördüm, insanlar istediği kadar konu açabilir burda yani neden sürekli birilerine had bildirme derdindesiniz zor günler mi geçiriyorsunuz acaba? Yada buranın sahibi siz mısınız?
Adet biteli bir hafta oldu yine kahvemsi akıntı olması normal mi? İlişki yaşamadım adetten sonraKonu sahibine cevap olarak da şunu söyleyebilirim sanırım çok istiyorsun hamilelik bende bebek istiyorum ve aynen senin gibiyim adet olduğum dönem bile üstüne görme diye bisey varmış acaba üstüne görme mi yaşıyorum diye düşünüyorum heyecanını anlıyorum o yüzden ama çok fazla zorlamak da seni yıpratır biraz akışa bırakabilir misin? Stres de gebelik durumunu etkileyen bir faktör
Adet biteli bir hafta oldu pembemsi kahvemsi akıntı olması normal mi? İlişki yaşamadım adetten sonra.Rica ederim cnm korkucagin ve stres yapacağın bir durumun yok
Olabilir cnmAdet biteli bir hafta oldu pembemsi kahvemsi akıntı olması normal mi? İlişki yaşamadım adetten sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?