• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen cevap ( 20lik diş sorunu)

asevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
202
0
46
Şanlıurfa
Arkadaşlar 20 lik dişlerimi aldırmak istiyrm bnm dişlerin yarısı çıkmış durumda bulunduğum şehirde çene cerrahı olmadıgı için hemen başka bir ile sevk ediyorlardı geçen bir doktora gittim apse nedeniyle doktor panoramik röntgen çektirdi alalım dedi dişini şimdide korkmaya başladımm acaba çöene cerrahı bulup şehir dışınamı gitsem yoksa doktoramı aldırsam :( çok kararsızım bir taraftanda diyrm ki doktor kendini hiç riske atarmı yapamayacı bşysse almazz zaten ayrıca zzaten dişlerin yarısıda var sizce ne yapmalı :25:

Dişlerinin yarısı çıkmışsa ben hiç korkma derim ;)
Çünkü benim tam gömülü ve üzerinde kemik wardi :( daha yeni aldırdım.
Ameliyat islerini cene cerrahi yapıyor. Çıkmış 20 lik dişleri ogrenciler bile çekebiliyor.

Dişlerinin yarısı çıkmışsa ben hiç korkma derim ;)
Çünkü benim tam gömülü ve üzerinde kemik wardi :( daha yeni aldırdım.
Ameliyat islerini cene cerrahi yapıyor. Çıkmış 20 lik dişleri ogrenciler bile çekebiliyor.

bende aldırdım canımm üstelik dikişlik durumda olmadı doktor çekti öylee normalde bulundgm yerde almıyolardı sevk ediyolardı tanıdık bulunca aldılar iikide aldrıdım kurtuldumm

bende aldırdım canımm üstelik dikişlik durumda olmadı doktor çekti öylee normalde bulundgm yerde almıyolardı sevk ediyolardı tanıdık bulunca aldılar iikide aldrıdım kurtuldumm

Sağol canım sana da çok geçmiş olsun ;)
Sıkıntılı bir iş ama kurtulunca çok güzel...

Back