lütfen cevabınıza ihtiyacım var

anatolia_06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
25
1
3
36
Merhaba kızlar.Geçen ay 13.nde gelmesi gereken adetim gecikti ve tarlusal kullandım 22 sinde adet oldum acaba bu ay da mı 22 sinde olurum yani tarlusal bi sonraki adet tarihini değiştiriyor mu.bu durumu yaşayan oldu mu?gebelik olsaydı tarlusal adetimi getirir miydi?cevabınıza ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Eğer adet duyarsizliğimiz yoksa aynı olması lazım song in nasıl biliyorum ama hamile olursan o bile sökturmez canım olduğun günden sonrasina sayacaksin

Eğer adet duyarsizliğimiz yoksa aynı olması lazım song in nasıl biliyorum ama hamile olursan o bile sökturmez canım olduğun günden sonrasina sayacaksin
son ilişki tarihim 8 ekimdi eşim askerde gebelikten korkuyorum.ekim13 kasım 13 de adet oldum ama aralıkta olmamıştım tarlusalla 22sinde olmuştum gebelik olsaydı tarlusal adet getirmezdi değil mi gerçi kan testleri ultrason negatif çıktı ama 2.5 aylık bebekte ultrasonda gözükürdü herhalde

Yani canım imkansız bir şey korkma emin ol yok ki arkadaşım da hamile olduğunu bilmeden kullandı ikiside olmadi birinin bebegi karnında öldü diğeri yeni doğurdu ki sen tüm tahlilleri yaptirmissin korkma olsa kesin cikardi

içimi rahatlattınız teşekkürler.öyle şeyler yazıyor ki internette 3 ay gebe olduğumu bilmedim adet gördüm diyenler var 3 aylık bebek ultrasonda gözükmedi diyenler var kafam allak bullak oldu

Görünmez olurmu ya sadece adet ilan var o.doğru ama sen tüm tahlilleri yaptırmısin birinden birinde cikardi emin ol

Görünmez olurmu ya sadece adet ilan var o.doğru ama sen tüm tahlilleri yaptırmısin birinden birinde cikardi emin ol
haklısın canım.daha 22sine çok var ama şimdiden adet belirtileri olur mu mide bulantılarım var önceki adetlerimde yok diye hatırlıyorum bir de hafif kasık ağrılarım oluyo daha 8-9 gün var inan şüpheden önceki adet belirtilerimi unuttum gebeliğe yoruyorum herşeyi

Her zaman yaşanan şeyleri bebek sanıyorsun isteyince yada şüphe edince takma kafana olursa imkansızı basarmis olursun

ilişkiden sonra cok hafif pembe kanama olması gebelik ihtimali sayılabilir mi. yani hiç olmazken yumurtlama günlerinin değerlendirildiği ayda olması beni çok endişelendirdi. yardımcı olur musunuz

Rica ederim ne demek burda çaresiz birinden bi cevap beklemek çok kötü yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…