Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bahar hastanesinde var sanırım 4d ultrasound.şule aydın adında bide bayan doktor var çok tatlı biri
bahar hastanesinde var sanırım 4d ultrasound.şule aydın adında bide bayan doktor var çok tatlı biri
Canım senin en doğal hakkındır kadın doktor seçmek ama kullandığın cümleler yanlış ben oramı buramı göstermeye meraklı değilim nasıl bir cümledir bizlerin doktorları erkekse biz oramızı buramızı göstermeye meraklı olduğumuzdanmı erkek doktor seçiyoruz.Sadece utanıyorum kadın doktorla daha rahat ediyorum demen yeterliydi merak etme o doktorlarda bizim oramızı buramızı görmeye meraklı değiller.Kadına giden erkek prostat hastalarınında akıllı olduğunu yazmışsın ben senin kadar art niyetli ve belden aşağı düşünemiyorum bir insan hastayken canıyla uğraşırken sanmamki öyle şeylerin peşinde olsun ama tabi bir tek aklı bunlara çalışanlar hariç!!!Birde tabi erkek jinekoloklar daha başarılı çünkü bizim ülkemizde çok bizim kadınlarımız meraklıda ondan demişsin inan çok çirkin cümleler kurmuşsun hiç yakıştırmadım.Unutmaki hiç bir kadın kendini o rezil durumlarda bir erkeğe göstermeye meraklı olamaz hiç bir doktorda bir kadını o vaziyette görmeye meraklı değildir bu sağlıkdır kadını erkeği olamaz ama sen tercihini yaparsın elbetteki ama bu çirkin cümlelerle değil.
Bursa Pembe Mavide Var Doktorlarin Hepsi Kadin Nilgün Hanim.nedret Hanim. Nevin Hanim. Lale Hanim Hepsi Orada