M mervesf Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2011 12 0 36 Muğla 25 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mervesf #1 ne yapıcagımı şaşırdımm yardım edin saçlarım dökülüyoorrr.. ((
M melyqe Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2010 461 0 46 İsviçre 25 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mervesf #2 büyük ihtimal mevsimseldir.herkeste var genelde.sarımsaklı şampuan kullanmalısın bence
L LatEtiCin Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2010 6.388 6 0 Konya 25 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mervesf #3 cnmm dönemsel,mevsimsel olabiliyor sonra geçiyorsa sorun yok diye biliyorum şampuanına çam terabentin koyarsan yarım kapak kadar ve her yıkayışında çalkalamayı unutmadan onunla yıkarsan bikaç yıkamadan sonra netice alırsın ama çok fazla koyma sakın şampuanın içine. ayrıca biraz saçını kurutabilir ama geçici bi kuruluk...
cnmm dönemsel,mevsimsel olabiliyor sonra geçiyorsa sorun yok diye biliyorum şampuanına çam terabentin koyarsan yarım kapak kadar ve her yıkayışında çalkalamayı unutmadan onunla yıkarsan bikaç yıkamadan sonra netice alırsın ama çok fazla koyma sakın şampuanın içine. ayrıca biraz saçını kurutabilir ama geçici bi kuruluk...
H hillkmr Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2011 13 0 0 İstanbul 26 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mervesf #4 cnm ben bıyerden karısım yag aldım benım saclarımda senın gıbıydı arkadsım tavsıye ettı cok ıyı etkı yaptı ıstersen ırtıbata gecelım yardımcı olayım sana
cnm ben bıyerden karısım yag aldım benım saclarımda senın gıbıydı arkadsım tavsıye ettı cok ıyı etkı yaptı ıstersen ırtıbata gecelım yardımcı olayım sana
M mervesf Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2011 12 0 36 Muğla 5 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mervesf #5 adı neydi o yağ karşımın ? biraz açıklar mısın ..