• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bu kadını dinleyin!!

bu videoda üzerine basıla basıla ifade edilen ve benim en önemli bulduğum nokta şu: şiddet uygulayan kişi bunun aşktan ileri geldiğine kurbanı inandırıyor ve kurbanı zamanla kendi ortamından ve sevdiklerinden uzaklaştırıyor. kurban kendisini şiddet gören kişi olrak değil, şiddet uygulayan kişiyle başa çıkan güçlü bir kadın olarak görüyor.
bir derdim var köşesinde son zamanlarda o kadar çok psikolojik ve/veya fiziksel şiddet olayları anlatılıyor ki bu konuda bir farkındalık oluşturmamız gerektiğini düşünüyorum. bakın aşağıda bir kadın kendi hikayesini anlatıyor..son derece eğitimli ve çok ciddi paralar kazanan bir kadın...lütfen şiddeti aşkla ve başka formlarla kadınlara yedirmeye çalışan kişilerden uzak durun...ve lütfen bu videoyu izleyin, izletin...adminlerden de ricam bu başlığın bir derdim var bölümünde kalması, o kadar benzer hikaye yaşanıyor ki..

https://www.ted.com/talks/leslie_mo...stic_violence_victims_don_t_leave?language=tr
lütfen link vermeyiniz

Son düzenleme:
Rameno, cok tesekkürler bizimle paylastigin icin. Cok degerli bir paylasim.

bahanelerimizden arındığımız zaman çözüme ulaşmış olacağız..

kesınlıkle en ilginçi benı sevıyor kısmı,yada o zavallaı ona ben yardım etmelıyım,yanı kurban acıyor onu ıstımar edene,ve bu acıma duygu ile batağa daha çok batıyor,kanım dondu...

Back
X