- 17 Nisan 2014
- 196
- 59
- Konu Sahibi PudraPembesi34
Mrb son 1 yıldır hayatımın merkezinde cidden sorun yaşadığım bi konu var. Açıkcası anlatırken dahil çekiniyorum.. Kendime çok dikkat eden, bakımlı birisiyim ama maddi manevi kıl-tüy problemimin altından kalkamıyorum. Şuanda 28 haftalık hamileyim(6-7 aylık) 2 sene önce çalıştığım iş dolayısıyla elbise giydiğim için hergün jiletle alıyodum tüylerimi. Ergenliktede hiç agda yapmadım hep jilet kullandım bunlar dolayısıyla zaten sertti siyahtı tüyler şimdi son 1 senedir çok can sıkıcı duruma geldi. Haftada 2 kere kaş bıyık çene için kuaföre gidiyorum. Ayda 1 kere agda yaptırıyorum fakat batık nokta nokta birsürü kalıyor tertemiz hiç olmuyor... o batıklarda 1 haftaya kalmadan çıkıyor diken diken.. kendim almasını beceremiyorum kuaföre gidiyorum yüzüm içinde ayda 1 kere aldırıyorum. Dediğim gibi maddi manevi yetişemiyorum. Her kuaförede gidemiyorum çünkü tüylerim erkek gibi siyah diken diken oldugu için çekiniyorum biçoğunda bebek tüyü gibi çıkıyor zaten. Jilet yara yapıyor dahada beter çıkarıyor 1 senedir hiç jilet kullanmadım kullanmamda. Zaten kullanamamda hamileyim eğilemiyorum. Doğumda temiz olamamaktan çok korkuyorum.. doğum fotolarında kaş bıyık.. bacak özel bölge vs çok korkuyorum.. önerceğiniz birşey varmı nolur yardım edin...